Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Seneye kesinlikle 4-2-3-1 oynamalıyız.

Olmayacak Aykut'ta ısrar niye? Rijkaard Aykut'u tanımadıgı için, adaletli davranmak adına, Aykut'u oynatıyor. Tamam ama gelecek yıl kalede yerli mi yabancı mı oynayacak sorusunu, tehlikeli bir biçimde, gormezlikten geliyor

Bana kalırsa 2-1-2-3-1-1 oynamalıyız.

Topal la sarpı yanyana oynatmaması gerektiğini daha öğrenemedi.

sanki alman ekolü (kondisyon olarak güclü ve hiza dayali) futbol türkiyede daha kolay benimseniyor.

rijkaardin fanatigiyimdir ama yeterince istedigi futbolu oynatacak türk futbolcu bulamayacagindan korkmuyor degilim.

bu gelecek sezon icin düsündüklerim.

Futbol şairi Lincoln'ü kaçırttı, Elano isimli futbol fakirini getirdi. İşte büyük Rijkaard!

Lincoln'u yonetim, medya, her mac bacagini kirmaya oynayan rakip oyuncular ve futbolcu cetesi kacirdi

Futbol şairi Lincoln'ü kaçırttı, Elano isimli futbol fakirini getirdi. İşte büyük Rijkaard!

Futbol şairini Rijkaard değil yönetim gönderdi. Sezon açılışında acaba böyük şair nerdeydi onu da sormak lazım. Elano'ya gelince bir şey diyemeceğim zira, kimse ondan bu kadar vasat-altı performans beklemiyordu. Kaldı ki, Elano'yu az-buçuk tanıyan herkes bu transferden çok umutluydu!

Bu da zamanında çıkan haberler(Lincoln ilgili);

https://www.gscimbom.com/forum/turg...umu/23761-rijkaard-lincoln-geri-donsun-3.html

Rijkaard sahada Lincoln tatilde!

Lincoln için son karar Rijkaard`ın

Frank Rijkaard: `Lincoln`ün gelmemesi utanç verici`

Futbol şairini Rijkaard değil yönetim gönderdi. Sezon açılışında acaba böyük şair nerdeydi onu da sormak lazım. Elano'ya gelince bir şey diyemeceğim zira, kimse ondan bu kadar vasat-altı performans beklemiyordu. Kaldı ki, Elano'yu az-buçuk tanıyan herkes bu transferden çok umutluydu!

Bu da zamanında çıkan haberler(Lincoln ilgili);

https://www.gscimbom.com/forum/turg...umu/23761-rijkaard-lincoln-geri-donsun-3.html

Rijkaard sahada Lincoln tatilde!

Lincoln için son karar Rijkaard`ın

Frank Rijkaard: `Lincoln`ün gelmemesi utanç verici`

Lincoln'ün gitmesi tabiki bizzat yönetimin komplosu. Benim demek istedğim Rijkaard yönetime rest çekip, Lincoln yoksa bende yokum diyebilmeliydi.

Lincoln'ün gitmesi tabiki bizzat yönetimin komplosu. Benim demek istedğim Rijkaard yönetime rest çekip, Lincoln yoksa bende yokum diyebilmeliydi.

Evet manyak olsa derdi. :o

Lincoln'e yapilanlar bana gore de faul ama Rijkaard'in gelir gelmez boyle bir rest cekecegini dusunmek abes.

Lincoln kimki Rijkaard o yoksa ben de yokum diyecek. Messi'midir bu eleman. Disiplinsizin önde gideninin önündeki için Koskoca Rijkaard o yoksa bende yokum diyecek öylemi. Bilerekmi saçmalıyorsun herkez gülsün bana fenerde kazandı renkdaşlarıma biraz moral vereyim diyorsun yoksa asıl orjinal halinmi bu kadar saçma bi kişilik.

Messi degil tabii ki, kaldi ki Galatasaray da Barcelona degil.

Messi - Barcelona

Lincoln - Galatasaray

UYGUNDUR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt