- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: # Frank Rijkaard
Seneye kesinlikle 4-2-3-1 oynamalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki senedir öyle oynuyoruz zaten.
Topal la sarpı yanyana oynatmaması gerektiğini daha öğrenemedi.
Futbol şairi Lincoln'ü kaçırttı, Elano isimli futbol fakirini getirdi. İşte büyük Rijkaard!
Lincoln'ü Rijkaard mı kaçırttı
:ka25::ahahaLincoln'ü Rijkaard mı kaçırttı
:ka25::
Futbol şairi Lincoln'ü kaçırttı, Elano isimli futbol fakirini getirdi. İşte büyük Rijkaard!
Futbol şairini Rijkaard değil yönetim gönderdi. Sezon açılışında acaba böyük şair nerdeydi onu da sormak lazım. Elano'ya gelince bir şey diyemeceğim zira, kimse ondan bu kadar vasat-altı performans beklemiyordu. Kaldı ki, Elano'yu az-buçuk tanıyan herkes bu transferden çok umutluydu!
Bu da zamanında çıkan haberler(Lincoln ilgili);
https://www.gscimbom.com/forum/turg...umu/23761-rijkaard-lincoln-geri-donsun-3.html
Rijkaard sahada Lincoln tatilde!
Lincoln için son karar Rijkaard`ın
Frank Rijkaard: `Lincoln`ün gelmemesi utanç verici`
Lincoln'ün gitmesi tabiki bizzat yönetimin komplosu. Benim demek istedğim Rijkaard yönetime rest çekip, Lincoln yoksa bende yokum diyebilmeliydi.
Lincoln'ün gitmesi tabiki bizzat yönetimin komplosu. Benim demek istedğim Rijkaard yönetime rest çekip, Lincoln yoksa bende yokum diyebilmeliydi.