Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

İstifa ederse hiç şaşırmam. Beklerim de. Böyle yönetimin olduğu yerde istifayı vermesi kadar doğal birşey yoktur.

Bu takımda Rijkard olduğu sürece başarı beklemiyorum. Rijkard ın büyük zekası dk 78 2-1 yeniksin Arda yerine Barış giriyo oyuna:D

Arda'yı çıkarıp Barış'ı almaktaki amaç nedir yahu?Bir Allahın kulu şunun mantıklı açıklamasını yapsın bana.

Bence mesaj vermeye çalışıyor ama Adnan başkanın keyfi yerinde...Ulan Adnan Sezgin seni bi yakalarsam suratına tükürecem..

Bu kadroyla bu kadar hocam ne desen haklısın.Sana zerre sesim çıkmaz.

Seninle gurur duyuyorum hocam! Senin yerinde olsam bu camiada bir saniye daha durmazdım.Sen bizi yüz üstü bırakmak istemiyorsun!

Demek istedigi acik, Arda'yi cikar iste bana verdiginiz takim bu.

Ya bırakın Allah'ınızı severseniz. Takımın futbol ile alakası yok. Siz hala yönetimi suçluyorsunuz. Bu takıma 10 tane transfer yapsan yine değişen birşey olmaz.Takım iyi çalışmıyor bir kere , kondüsyon yok, erken yoruluyor, ayrıca takım oyunu denen şeyin esamesi yok,hücum varyasyonları sıfır,defansta yardımlaşma, adam paylaşımı yok. Yani bu iş futbolcularla alakalı olsaydı, iyi futbolun az bir emaresini görürdük, ama bu adam 15 aydır burada ve takım her gün daha kötü oynuyor. Ayağına top gelen oyuncu ne yapacağını bilemiyor. Herkes başına buyruk. Yorgunluk, sinir, asabiyet, dangalaklık diz boyu.

Evet yönetim de gerekli transferleri yapamadı ama bizim kadromuz bu kadar kötü oynamamalı. Sonuçta bunlar da Türkiye'nin üst düzey oyuncuları. Çoğu Milli takımlarda oynuyor. Biz takım oyununu oynayıp da yenilmiyoruz ki, siz yönetime yükleniyorsunuz. Başka takımlar 5-10 milyon dolarlık takımlarla takır takır takım oyunu oynuyor. Bugün Sivasın kadrosu bizden iyi miydi ki ?

Sonuç:Adnan polat tv ye çıkar:Gerile gerile sakin sakin, alırız 1-2 oyuncu yeaa bütçemize göre amaaaaaa der,hep aynı şey olmadı mı bu güne kadar?

Bana hiçbir şey değil yönetimin şu vurdumduymazlığı dokunuyor...

Daha 2 ay var.

Transfer 1 saat sonra da olabilir 1 hafta sonra da olmayabilir.

Hayat biter transfer bitmez.

Satılık oyuncumuz yok ama dünyada satılmayacak oyuncu yoktur (Arda kesinlikle satılmayacak) ???

Haldun Üstünel - Adnan Sezgin değişikliği transfer meselesinde intihardır. (son gün isterse Ronaldinho gelsin, benim bu konudaki görüşüm sabit.)

Bu maçta bazı açılardan eleştirmek istiyorum Riijkard'ı. Özellikle oyunun içindeki yapmadığı hamlelerle.

Ali Turan sağ bek olarak başladı. Tamam başlayabilir ama bu adamın sağ bek olarak kötü oynadığını ilk 30 dakikada herkes gördü, takımın en aksayan isimlerinden biri olduğunu. Şimdi Neill de sağ bek olarak oynayabilen bir adam. Neden Neill ile Ali Turan'ın yeri değişmez oyunun içinde ?

Gelelim Emre Çolak'a. Hadi bir hata yapıp oynattın bu fiziki açıdan yetersiz adamı ama ilk 30 dakikada bu çocuğun ezildiğini görmedin mi ? İkinci yarıya direk değişiklikle başlayabilirdin.

Riijkard'ın oyuna başladığı ilk 11'i hoş görebilirim ama şu yazdığım hamleleri oyunun içinde yapmalıydı. Bu bakımdan hayal kırıklığı yarattı ben de.

Arda'yı çıkarıp Barış'ı almaktaki amaç nedir yahu?Bir Allahın kulu şunun mantıklı açıklamasını yapsın bana.

Orta saha tamamen düşmüştü,Sarp-Ayhan'ın çıkması bişeyi değiştirmeyecekti matematiksel olarak. Kewell'la Arda'dan birini çıkaracaktı.

Galatasaray'da transfer bitmez dene dene Rijkaard bitecek yönetim uyuyor.

6-0 hastalığından kutulması lazım, 4-6-0'ı dunyada sadece Barca o da yalnızca Nau Camp'ta uygulayabiliyor. Kewell'ı santrfor oynattı demeyin, gecen sezonda kaç maça santrforsuz cıktı. Batdal oynayabilecek durumdaysa ilk 11'de başlamalıydı.

Santrforsuz oynadıgımız butun maçlarda top tasımakta zorlandık.

frank+rijkaard

Yalnız adam...

Sevgili hocam. Hollanda ya dön git Lale yetişri 4-3-3 sıralarda sırala ama Futbolla ilgili bişi yapma.

Sen şu kadro ile bile 4-5 atacağın kadar 3. sınıf küme düşme adayı bir takıma 90 dk GS mizi ezdirdin.

Doğum günümde gözlerimi yaşarttın Allah da seni mutlu etsin ne diyim.

Çaycı bile daha yararlı diyenler haklı çıkıyor.

Hocam bugun 4-6-0 oynamadık Kewell tek forvet basladık.

Mehmet girdiginde kewell sola gecti ve aynı taktikle devam etti ta ki baros girene kadar sonra 4-4-2 ye döndük.

Genel olarak Td e karsı olmama ragmen bugun oyun icinde yapabilecegi fazla birsey oldugunu sanmıyorum.

Birkac konuda hatası olabilir eger Arda değiştirilmeyi istememişse veya oyunda gayet iyi oynayan Ardanın, Emre Çolaga, onun yanlıs yaptıgını düşündügü hareketlerden sonra saçma sapan davranıslarda bulunmasına benim ekran basında sinirlendiğim gibi sinirlenmemiş ve öylesine hamle yapmak için Ardayı cıkarmıssa bence burada hata yapmıstır.

Forumda herkes M. Sarpa sallamayı adet haline getirmiş, bugun en iyi oynayan isimdi takımda, Ayhan ile Sarp Cana dan cok daha iyi oynadılar; sağ bekimiz ise tam bir faciaydı malesef...

Emre Çolagın ilk 11 de baslaması bence gayet yerindeydi...

Rijkaard'a, "taraftarin büyük bir bölümünün destegi vardir" demek yanlis olmaz. Iyidir, güzeldir, hostur da yönetimin destegi olmazsa neye yarar? "Yönetimin destegi nasil olur?" sorusuna verilesi bir cevap varsa oda istedigi adamlari ya da yakin düzeyde olanlari eline vermektir diyebiliriz.. Gelin, görelim ki transfer politikasi gün gibi ortada. Destek olmak mi? O da ne!..

Herseyin bası yönetim öncelikle bunu belirtiyim ama hocanın yaptıkları bence yönetimi daha agır eleştirmekten kurtarıyor cunku eleştirileri kendi üzerine cekiyor.

1- Ali turanı bek diyemi biliyor acaba?

2- Emre colak kendi mevkisinde görev alamazken Niye sag acıkta (her zamanki hocalarımızn fantezilerinden)

3- Nedir bu aykut sevdası?

Vb vb vb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt