Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Herseyin bası yönetim öncelikle bunu belirtiyim ama hocanın yaptıkları bence yönetimi daha agır eleştirmekten kurtarıyor cunku eleştirileri kendi üzerine cekiyor.

1- Ali turanı bek diyemi biliyor acaba?

2- Emre colak kendi mevkisinde görev alamazken Niye sag acıkta (her zamanki hocalarımızn fantezilerinden)

3- Nedir bu aykut sevdası?

Vb vb vb

Emre Colakla baslaması , özellikle o bölgede yerindeydi çünkü Pino ve Serdar Özkan sakattı(gerci sakat olmasa her turlü Emre Çolagı oynatırdım) ama Ali Turana nasıl sabredebildi hayret ettim.

Emre Colakla baslaması , özellikle o bölgede yerindeydi çünkü Pino ve Serdar Özkan sakattı(gerci sakat olmasa her turlü Emre Çolagı oynatırdım) ama Ali Turana nasıl sabredebildi hayret ettim.

Begenmem ama Battalla baslayıp kewell arda yapıp ortasahaya colagı koyabilirdi oynamasınıda isterim ama orası cok yanlıs bi tercih oldu bana göre

Evet, Ali Turan'i bek diye biliyordur kesin. Rijkaard Ali Turan'i tanimiyordur bile G.Saray onu alirken. Adnan Sezgin kandirmistir Frank'i sagbek diye..

Hocam, Emre Colak sol bacakli, iceri girip de etkili sut yapabilecegini sanip oraya koymustur. Cunku bende sandimki, Emre Colak topla beraber suratli bir oyuncudur. Tipki gecen sezon zaman zaman G.D. Santos'un yaptigi gibi, Emre Colagin'da yapmasini beklemistir sayin Rijkaard. Ama Emre maalesef Giovanni'nin sol tirnagi bile olamaz.

3- Nedir bu aykut sevdası?

Vb vb vb[/QUOTE]

Plansız ve çapsız yönetimlere katlanmışız senelerce Frank gibi bir hocaya sabrederiz biz.Yanlışı doğrusu ile analiz ederiz.Ama adamın elinde un yok şeker yok helva yapmasını bekliyoruz.Olmaz. Devre arasına kadar kendisi gider yerine Tugay gelir.Onu da havalanında yuhlarlar o da asimile edilir.Böyle gider bu kısır döngü.

Yönetimden yeni bir 2012 hamlesi bekliyorum yıllık 3 milyon alan Rijkaard'ı gönderip yerine yıllık 500 bin euroya tugay'ı getirsinler takımın başına:)

İlk yarıda takıma yerden oynayın mesajı vermek için çimlere yatacaktı adeta.Kewell bile sürekli eliyle boğazının altını gösteriyor adeta ''buraya atın'' diyor.Ama alan topu şişiriyor.3 pas üst üste yapınca da inanılmaz basit top kayıpları yapılıyor.Daha bu adam ne yapabilir bu takıma ?Egemen,Ceyhun kazmaları bile kendilerini geliştirdi bizimklerde tık yok.Rıjkaard daha ne yapsın ?

Arda'yı çıkarıp Barış'ı oyuna alarak yönetime verdiği mesaj çok iyiydi.İnşallah yönetime mesaj gitmiştir.Rıjkaard kesinlikle çıldırıyor.Öyle ki devamlı yerden pasdan,oyun disiplininden bahseden adam son 5 dakika takıma uzun oynama talimatı vererek ''ne haliniz varsa görün'' mesajı verdi resmen.En kötüsüde elindeki Mustafa'yı,Barış'ı,Ayhan'ı gönderip 3 tane orta saha alarak fark atacağımız bir takıma bile mağlup ettirip,Rıjkaard gibi beyefendi bir adamı Allah'ın hanzolarının,barzolarının,hayvanlarının seviyesine düşürten yönetimin hala harekete geçmemesi.

Rijkaard Galatasaray'a geldiği gün gidip Lig Tv almıştım. 1 sene boyunca oynattığı futboldan nefret ettim. Bu sene hiç bir işim olmamasına rağmen maçı izlemedim. Çünkü görünen köy klavuz istemez. Tam bir hayal kırıklığı. Galatasaray'la kimyası uyuşmadı. Tabi Adnan Polat'ı da unutmamalıyız. Bu kadroyla ve bu şekildw dwvam edersek 45 ila 55 puan arsında toplarız.

Adam pas futbolu oynatmak istiyor ama bizim takımda pas atmayı becerebilen oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Bu durumda yapabileceği iki şey var;

1) Bunca zamandır transfer yapmayan, istediği adamları almayan yönetime rest çekicek. "Başlarım takımınıza da, futbolcularınıza da, size de. 4-3-3, total futbol bu oyuncularla oynanmaz, istediğim oyuncuları alın. Yoksa bana eyvallah. Ben Rijkaard'ım arkadaş, elimi sallasam ellisi. " diyecek.

2) "Buraya kadar gelmişken 1 yıl daha durur 3 milyonu alır giderim." diyecek. Takımın 4-3-3 oynama özürlü olduğunu göz önüne alıp 4-4-2 ye dönecek. Baros-Batdal 'ı koyacak forvete. Batdal'ı tipik pivot forvet, Baros'u da patlayıcı forvet olarak kullanacak. Sola Kewell, sağa Arda'yı koyacak. Klasik 4-4-2 oynayacağız. Kısa paslardan ziyade uzun toplarla oynayacağız vs. 4-3-3'den iyi olacağımız kesin.

Ha Rijkaard bu ikisinden birini yapmayıp; "Ben hem 1 yıl daha durup 3 milyonu alırım, hem de 4-3-3 özürlü futbolculara 4-3-3 oynatmaya çalışırım." diyorsa işimiz var.

Ali turan'ı sağ bek yapan,Aykut'u kaleci sanan hocadan ne beklersin ?

sağ bekte daniel alves kalede ise julio cesar olduğundan hatalı tabi adam evet

Bırak artık savunmayı ! Sanki her maç Barcayla oynuyormuşuz gibi.3 tane birbirine benzeyen defansif orta saha.4 tane stoperle çıkıyoruz.Rijkaard bu takımı yeni almadı 2 senedir burda sezon sonunda buralara eksiklik görüp transfer isteyebilirdi.sol bek yok sağ bek sabri o da yok.oyun kurucu yok.Arda'dan başka sağlam kanat yok ? Forvet yedek yok ? Daha sayayım mı ? Suçu biraz Rijkaard'a aramak lazım yönetime bastıracaktı,madem almıyacaktın.Uğur'u Keita'yı yollamıyacaksın arkadaş !

Bırak artık savunmayı ! Sanki her maç Barcayla oynuyormuşuz gibi.3 tane birbirine benzeyen defansif orta saha.4 tane stoperle çıkıyoruz.Rijkaard bu takımı yeni almadı 2 senedir burda sezon sonunda buralara eksiklik görüp transfer isteyebilirdi.sol bek yok sağ bek sabri o da yok.oyun kurucu yok.Arda'dan başka sağlam kanat yok ? Forvet yedek yok ? Daha sayayım mı ? Suçu biraz Rijkaard'a aramak lazım yönetime bastıracaktı,madem almıyacaktın.Uğur'u Keita'yı yollamıyacaksın arkadaş !

Rijkaard Gio'yu alın,Servet'i gönderin diye baskıyı yaptı mı yaptı? Bunlar olmadı diye adama mı sallayalım.Biz halen suçu Rijkaard'das araıp kelle istiyorsak akıllanmamışız demektir.Yeter artık.Biraz mantıklı olun.Dün Emre Çolak ile oynarken adam ne güzel Emre oynuyor aferim Rijkaard'a diyenler maç olumsuz sonuçlanınca Mehmet BATDAL niye oynamadı nerde forvet Emre Çolak niye oynadı diyenlerle aynı kişiler.Şu tablodaki en az suçlu adam Rijkaard'dır. Nokta.

rijkaardı eleştiriyorum ama oynanan futboldan dolayı değil, yönetime karşı bu kadar pasif olmasından dolayı.

Ne yapsın istifa mı etsin adam? Pes mi etsin.Rijkaard şu anda bu kadro ile birşeyler yapmak için yönetime karşı da bir savaş veriyor.

2 senedir Skibbe dönemi 5. olduğumuz sezon da dahil hala aynı adamlar orta sahada.

Rijkaard gibi hoca getiriyorsun takımın en önemli bölgesine ISRARLA hala transfer yapmıyorsun ISRARLA

Her bölgeye adam geldi ortasaha hariç

En iyisini Beşiktaş yaptı Schuster'i getirdi istediği adamlarıda bizim kalede hala Aykut ve Aykut'u kesmeyi beceremeyen Ufuk var

Defansta Marsilya'ya gidecemdi edecemdi diyen, yerini solbek'e kaptıran Servet var.(Düşünün Rijkaard Servet'i kesip sol beki oynattı daha nasıl mesaj versin)

Takımın en iyi olan bölgesi sağ kanadı kaynak yaratmak için dağıtıyorsun aama yerine adam almıyorsun.Ee o zaman niye sattın.Göz göre göre Sivas'a yenilmek önemli değil yani

Onun için yönetimde bu tarz anlayış olduktan sonra daha çok Kalliler,Skibbeler,Rijkaardlar harcanır

2 senedir Skibbe dönemi 5. olduğumuz sezon da dahil hala aynı adamlar orta sahada.

Rijkaard gibi hoca getiriyorsun takımın en önemli bölgesine ISRARLA hala transfer yapmıyorsun ISRARLA

Her bölgeye adam geldi ortasaha hariç

En iyisini Beşiktaş yaptı Schuster'i getirdi istediği adamlarıda bizim kalede hala Aykut ve Aykut'u kesmeyi beceremeyen Ufuk var

Defansta Marsilya'ya gidecemdi edecemdi diyen, yerini solbek'e kaptıran Servet var.(Düşünün Rijkaard Servet'i kesip sol beki oynattı daha nasıl mesaj versin)

Takımın en iyi olan bölgesi sağ kanadı kaynak yaratmak için dağıtıyorsun aama yerine adam almıyorsun.Ee o zaman niye sattın.Göz göre göre Sivas'a yenilmek önemli değil yani

Onun için yönetimde bu tarz anlayış olduktan sonra daha çok Kalliler,Skibbeler,Rijkaardlar harcanır

Aynen öyle! Servet gitsin demedi mi Rijkaard? Adnan Polat hoca ne derse desin Servet bir değerdir, gitmeyecek demedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt