Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Adnan Polat Teknik Direktör öğütücüsüdür,çok korkuyorum Rijkaard gibi,melek bir adamı,arkasına bakmadan göndereceğinden.

Teşekkürler Adnan Polat gerçekten teşekküler....

Yapamadığın transferler yüzünden dünyanın en iyi hocaları arasında gösterilen Frank Rjkaarda sayende Galatasaray taraftarı bile saydırmaya başladı...

Hocam sana da ayıp yaa taraftar başarı istiyor gol istiyor bırak futbol öğretmeyi oynat kaos fubolu iki de türkçe öğren ver gazı cıkıp oynasınlar ne zorluyon ki Kendini...

Senin yerinde olsam lanet olsun sizin anlayışınıza der ve istifa ederim kariyerimi kurtarırım burda bize futbol ogretecem diye kendimi rezil etmem haketmiyoruz cünkü biz seni...

Biz derken taraftarın %45 i ve basımızda bulunan yonetimde ki futbol dahileri...

Bas bas bagırıyor bana transfer yapın şunları istiyorum diye ama olur mu 2012 kriterleri var onumuzde biz elimidekileri de kacırıyoruz sonra olsun be hocam ben ve benim gibi düşüneneler sürekli arkanda senin sürekli yanındayız gerekirse 1 degil 2 sene daha şampiyon olmayalım benim için sorun yok sen yeterki mantelitemizi değiştir bizim biz bunu istiyoruz...

Forza Rjkaard bazıları inat.....

Adamsin Rijkard, adam, gidersen de, kalirsan da arkandayiz!

arkadasim sen galatasarayli misin yoksa rijkaardsporlumu ? rijkaard'in onceki basarisindan bize ne, suan takima berbat bir futbol oynatiyor... bende isterim gs'mizde basarili olup uzun yillar bize hizmet etmesini ama yapamiyor...

Herkes rijkaardi elestiriyoror - ama sunu bilelim: Transferlerin cogu Rijkaardin varligindan gerceklesti (Keita, Santos, Elano v.d.)

Yoksa Sezgin Bey süperligden haric baska oyuncu bize getiremez

Vallahi burda Demiröreni kutlamak istiyorum. Schuster geldi, cakir cakir transfer leri de yaptilar... Hemde zamaninda, bir tek forvet kaldi, orda da aslinda Bobo bile var, ama yetmiyor, birde bize bakin.

Her bölgede bir saglam adam var.

Kale = Saglam

defans = Ferrari

ön libero = Ernst !!!

Kanat = Quaresma

Ortasaha= Guti

Forvet = Bobo

Yönetim transfer yapmıyo Rijkaard zor durumda kalıyo falan filan.. Ben de memnun değilim bu kadrodan ama bu kadro aşağı yukarı 2 yıl önce şampiyon olan takımdaki oyunculardan kurulu ve oynadığı oyun da ortadaydı; o zaman da bu adamlardı ama takımda bi ruh vardı. Rijkaard'a yazık falan olduğunu düşünmüyorum zamanında Gerets'in elinde adam olmadan şampiyon yaptı bizi. Şampiyonluğu geçtim, yenmeyi yenilmeyi geçtim; artık Galatasaray gibi oynamıyo bu takım ruh yok hiçbirşey yok her maç 7 stoper gibi oynuyoruz. Takımın başında "biz Galatasaray'ız bu kadar ezik oynayamayız" diyecek bi hoca yok.Ya da oyuncular anlamıyo diyecem de takım kötü eyvallah ama oynadığı her maçta rakibe ezilecek kadar da kötü adam değil bu futbolcular. Belli bariz bi durum bu takımda motivasyon eksikliği var ve bunu yapması gereken de hoca.

Hocam, sistem hata veriyor, acil restart atmak lazım.

System error! System error!

ctrl + alt + del

Bursa-Eskişehir maçlarından 2 mağlubiyetle çıkmamız halinde Rijkaard gidici gözüküyor. Ki Bursa ve Eskişehir bize en ters gelen 2 takım ve bizim takımın hali de ortada. 2 hafta sonra Rijkaard-Neeskens isimleri Galatasarayla uzaktan yakından alakası olmayan isimler haline gelebilir.

Aslında Hakan Balta ve Servet Rijkaard öncesi, Sabri de geçen sezonki performansına ulaşırsa defanstaki problemelerimizi çoğu çözülür ama şu andaki görüntü fazlasıyla laubali. Hakan, Servet, Topal, Barış, Ayhan vs. bunlar Rijkaard gelmeden önce takımın en önemli oyuncularıydılar. Feldkamp bizi bu oyuncularla, 11 tane yerliyle şampiyon yaptı. EURO 2008'de milli takıma en çok oyuncu gödneren takımdık, yerli iskeletimiz güçlü diye övünüyorduk daha bundan 2-3 senen önce. Şimdi bu oyuncuların hepsi istenmeyen adam ilan edildiler, elimizde olsa takımdan gönderilecek ilk isimler bunlar belki de. Eğer bir takımda teknik direktörün gelişiyle birlikte 5-6 tane oyuncuda bu kadar ciddi form düşüklüğü yaşanıyorsa bunda teknik direktörün zaafiyetinin rolü büyüktür. İster oyuncu alemci olsun, ister disiplinsiz olsun bir teknik direktör elindeki oyunculardan maksium verimi almasını bilmeli, bu teknik direktörün başlıca görevidir. Bu oyuncuların performansını eleştiriyorsak -ki eleştirmek en doğal hakkımız, haksız sayılmayız- bu oyuncuların performanslarının %50'sini bile sahaya yansıtmasını beceremeyen Rijkaard'ı da eleştirmeliyiz.

Hayır Rijkaard'a da çok üzülüyorum ben artık. Bu senenin de başarız geçmesi durumunda yollar ayrılır ve adamın iş bulması bile zorlaşır. Yani yine Milan'a falan rahat gider de almadan önce bir kez daha düşünürler artık.

Yönetim yüzünden bu hale geldi işte Rijkaard. Bizden sonra gideceği takım nerden bilecek adamın ''mustafa sarp-barış-ayhan'' ile oynadığını.

Desteğimden ve sana olan güvenimden hiçbirşey kaybetmedim ben Rijkaard. Umarım uzun yıllar takımda kalırsın.

Ya öyle böyle diyorsunuz da Feldkamp filan, Feldkamp niye istifa etti ? Disziplin, görmediniz mi gecen sezon yabanci oyunculara pas bile vermiyorlardi.. Lincoln dislandi...Türkler bir birinde...

Rijkaard sagda görünoyir ve gösterip ellerinen diyorki yerden oynayin, sarpin ilk isi, topu havaya yollamak... Buraya en az bir General, Subay filan gelmeli

Umarım sende gidersin, Türk'lere ve bu memlekete fazla kalitede bir insansın. Bu takıma gelecek çingene Abdullah'lar Bülent'ler ki, taraftarı mutlu olsun.

Bursa-Eskişehir maçlarından 2 mağlubiyetle çıkmamız halinde Rijkaard gidici gözüküyor. Ki Bursa ve Eskişehir bize en ters gelen 2 takım ve bizim takımın hali de ortada. 2 hafta sonra Rijkaard-Neeskens isimleri Galatasarayla uzaktan yakından alakası olmayan isimler haline gelebilir.

Bence o zaman yönetim ile beraber giderler.Çünkü Rijkaard'ta başarısız olup ayrılırsa sorunun yönetimde olduğu ispatlanır.Feldkamp,Skibe,Bülent Korkmaz,Rijkaard.Hepside mi hatalı?

Sivas ve biraz fizik gücü güçlü takımlar bizi eze eze yener.Daha nasıl savunuyorsunuz Rijkaard'ı anlamıyorum

Rijkard geldiğinden beri takıma ne kattı, bir oyuncunun gelişmesine katkı sağladımı, takım olarak şunuda iyi yapıyoruz dediğiniz bir şey varmı. Mesela Lucescu döneminde iyi savunma yapıyorduk, Kalli döneminde koşan müücadele eden bir takımdık, Skibbe döneminde bazı maçlar göze hoş gelen futbol oynuyorduk, Gerets döneminde çok gol atan takımdık. Rijkard geldiğinden beri her maç geri giden bir takım var. Geleli 2 sene oldu 3 pas yapamıyoruz.

Umarım sende gidersin, Türk'lere ve bu memlekete fazla kalitede bir insansın. Bu takıma gelecek çingene Abdullah'lar Bülent'ler ki, taraftarı mutlu olsun.

çingene bülentten kastın Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'sa lafını birdaha düşün derim,Reykard için GS efsanesi olmuş adama hakaret edilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt