Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

acilen gonderilmesi lazim. gonderilecek te zaten .gorunen koy kilavuz istemez.terim yada hagi hic macera aramaya gerek yok.galatasarayin dar alanda kisa pas ve prese dayali kendi ekolu vardi, yillardir boyle oynadik.,kalkti hollanda ekolu diye icat cikardi baskan.gondermezse kendi kellesi gider,zararin neresinden donersek kardir.

Bursa macı son şansın hoca adnan polatında

Bi tutturdun 4-3-3 sistemiyle oynamaya olmuyo olmuyo olmuyo niye vazgecmiyon oyuna müdalen 0 -eskiden ne

güzel pas yapan bir takımdık şimdi 2 pas yapamıyoz oyuncularda motive yok inanç yok-nasıl hazırlıyorsunuz takımı..

böyle oynatacaksan hatalarından ders almıyacaksan istifa et rıjkaard.

acilen gonderilmesi lazim. gonderilecek te zaten .gorunen koy kilavuz istemez.terim yada hagi hic macera aramaya gerek yok.galatasarayin dar alanda kisa pas ve prese dayali kendi ekolu vardi, yillardir boyle oynadik.,kalkti hollanda ekolu diye icat cikardi baskan.gondermezse kendi kellesi gider,zararin neresinden donersek kardir.

Zaten Rijkaard'ın oynatmak istediği sistemde dar alanda kısa pas en önemli unsur, sen neden bahsediyorsun ? Rijkaard pas yapmayın felan mı diyor oyunculara ?

Su zamanda Arkasında durup desteklenicek düşüncesine inanılacak 2 tane türk hoca var biri Abdullah avcı Digeri Ertugrul Saglamdır.

Su zamanda Arkasında durup desteklenicek düşüncesine inanılacak 2 tane türk hoca var biri Abdullah avcı Digeri Ertugrul Saglamdır.

Kesinlikle katılıyorum. Abdullah AVCI ve Ertuğrul hoca ile tanışmış biri olarak inanılmaz beyefendi, bilgili ve disiplinli hocalardır.

Elindeki malzeme ile en iyisi vermeye çalşıyorlar.

İBB 20 milyon euro takım bedeli ile 120 milyonlıuk Keita - ARda - Baros - Kewell - Jo - Nonda vs GS den 8-9 puan aşağı da 7. sırada ligi bitiyorsa kusura bakmayın başarısız olan Rijkaard'dır.

Şu başlığın ilk mesaj yazılan bölümlerini hatırladıkça...

İnsanoğlu'nun çiğ süt emdiğini ve nankör olduğunu görüyorum...

rijkaarda tavsiyem kendini burda harcamasın bu yönetim anlayışıyla bişey olmaz. son anda şampiyonluğu kaçıran k.çımızla güldüğümüz fener onca transfer yapıp takımı bozmadı biz 3. bitirdik elimizdekileri satıyoruz adam gibi transferde yapmıyoruz. yönetimde elini taşının altına koysun ben bıktım artık her kötü sonuçta medyanın ardayla rijkaardın üstüne gitmesinden çıkıp biz rijkaardın istediği adamları aldık niye diyemiyorlar hala transfer dönemini kapatmadık transfer yapcaz diyorlar sanki ortada elle tutulur bişey varda fenerin kadrosunda her bölgede kaliteli 2 isim oldu bizde ise yok son sivas maçında yedek kulubesinde oyuna alınacak doğru düzgün bir adam yoktu sakat baros dışında... Stad işinde büyük fedarkarlığı olduğu için Başkanımıza çoğu kişi dil uzatmaktan çekiniyor bende dahil ama haldun sezgin değişimi doğru değildi olmadığıda ortada..

Abdullah Avcı ve Bülent Uygun 105 yıllık kulübe yakışmayan 2 tane adam. Çingene benzetmeside gayet oturdu güzelce. Rijkaard'a tahammül edemeyenler istiyor ya.

bülent uygun hiçbir zaman sözkonusu olamaz zaten de abdullah avcı ile alıp veremediğiniz nedir anlayamadım.mesleki olarak İBB kadrosuna ve geçmiş sezonların istatistiklerine bakmak yeterli,kaldı ki genç milli takımdaki performansı da muhteşemdi.karakter olarak diyorsanız,dikkat edin de çarpılmayın derim;şu leş futbol piyasasındaki en düzgün adam,bahsettğiniz kişi...

Rijkaard'ı savunma gerekcelerinizn hangisi G.saray'da yaptıklarıyla ilgili, hiçbirisi asıl savunanlar, niye savunduklarını saha içi ve G.saray'da yaptıkları ile konusabilseler ama nerde :)

arkadasim sen galatasarayli misin yoksa rijkaardsporlumu ? rijkaard'in onceki basarisindan bize ne, suan takima berbat bir futbol oynatiyor... bende isterim gs'mizde basarili olup uzun yillar bize hizmet etmesini ama yapamiyor...

Yazdiklarin ve futbol bilgin karsisinda söyleyecek söz bulamiyorum. Yinede cevabi ögrenmek istiyorsan, ben; "SAHIPSIZ MI LAN RIJKARD" diye bir pankart acip, bunun arkasinda duran bir takimin taraftariyim!

Rijkaard'ı savunma gerekcelerinizn hangisi G.saray'da yaptıklarıyla ilgili, hiçbirisi asıl savunanlar, niye savunduklarını saha içi ve G.saray'da yaptıkları ile konusabilseler ama nerde :)

Keita'lar, Elano'lar ve Robinho'lar, Misimovic'ler Abdullah Avcı veya Bülent Uygun varken anılır mı bu takımla birde öyle görün. Rijkaard geldi de yine eli yüzü düzgün 4-5 tane yıldız gördünüz daha konuşuyosunuz.

Keita'lar, Elano'lar ve Robinho'lar, Misimovic'ler Abdullah Avcı veya Bülent Uygun varken anılır mı bu takımla birde öyle görün. Rijkaard geldi de yine eli yüzü düzgün 4-5 tane yıldız gördünüz daha konuşuyosunuz.

İşte tipik örnek. Yukarıda ne demiştim yanıt ne oluyor? Rijkaard'ın yine saha dısı bir etkisinden söz edilmiş. Transfer saha içi bir değişim midir?

İlla transfer etkisinden söz edeceksen 1. etmen paradır. Rijkaard yerine saydıgın hocalar olsa +2.5/3m euro cepte olurdu ve daha iyi yuncular alırdık belki de boyle de dusunebilirsin değil mi?

Ama yazıgım suydu ve aynen duruyor soru cevapsiz sekilde ''Rijkaard'ı savunma gerekcelerinizn hangisi G.saray'da yaptıklarıyla ilgili, hiçbirisi asıl savunanlar, niye savunduklarını saha içi ve G.saray'da yaptıkları ile konusabilseler ama ...''

Ersun Yanal'a ne kadar lafta atılsa su an Trabzonspor'un bir iskeleti varsa, hatta bu iskelet Syzmkowiak sonrası yıllarca kurulamayan bir iskeletse, bu Ersun hocanın basarısıdır.

------------Tony------------

Serkan--Song--Egemen--Cale

--Ceyhun--Selçuk--Colman--

---------Alanzinho----------

--Umut------------Gökhan---

Koyulaştırdıgım butun oyuncuları Ersun hoca aldırdı. Gurbetçi agırlıklı, 1 yılda kurdugu pilot takımı alt liglerde ilk yılında terfi etti. Aynı sezon Beylerbeyi kume duserken.

İşte tipik örnek. Yukarıda ne demiştim yanıt ne oluyor? Rijkaard'ın yine saha dısı bir etkisinden söz edilmiş. Transfer saha içi bir değişim midir?

İlla transfer etkisinden söz edeceksen 1. etmen paradır. Rijkaard yerine saydıgın hocalar olsa +2.5/3m euro cepte olurdu ve daha iyi yuncular alırdık belki de boyle de dusunebilirsin değil mi?

Ama yazıgım suydu ve aynen duruyor soru cevapsiz sekilde ''Rijkaard'ı savunma gerekcelerinizn hangisi G.saray'da yaptıklarıyla ilgili, hiçbirisi asıl savunanlar, niye savunduklarını saha içi ve G.saray'da yaptıkları ile konusabilseler ama ...''

Mustafa Sarp'la, Barış'la, Ayhan'la, Servet'le, Ali Turan'la bu takıma kimse 4-3-3 oynatamaz. Rijkaard'ın istediği adamlar alınırsa veya alınsaydı çok sağlam saha içi şeyler söyleyebilirdim. Ama oyuncu kalitesi özellikle, orta saha kalitesi Sivasspor'la eşit hatta daha kötü olunca sen haklısın birşey diyemem. Ama bu takıma bir Skibbe, bir Abdullah Avcı gelip 2 senede bir sadece bu ligde şampiyon yapmasındansa, Rijkaard 1-2 sene başarısız olsun, ondan sonrası zaten gelir ve sistem oturduğu zaman, herşey çok farklı olur.

Eskiden ne güzel 4-4-2 oynardık.Ümit Karan - Hakan Şükür ilerde.Defansta Tomas Song, Kalede Mondragon.Hasan Şaş gibi adamlar vardı.Skor 1-0 olunca geri yaslanmazdık aslan gibi oynardık.Şimdi skor 1-0 olunca maç kahrediyor adamı.Sürekli defans yapıyoruz.

Mustafa Sarp'la, Barış'la, Ayhan'la, Servet'le, Ali Turan'la bu takıma kimse 4-3-3 oynatamaz. Rijkaard'ın istediği adamlar alınırsa veya alınsaydı çok sağlam saha içi şeyler söyleyebilirdim. Ama oyuncu kalitesi özellikle, orta saha kalitesi Sivasspor'la eşit hatta daha kötü olunca sen haklısın birşey diyemem. Ama bu takıma bir Skibbe, bir Abdullah Avcı gelip 2 senede bir sadece bu ligde şampiyon yapmasındansa, Rijkaard 1-2 sene başarısız olsun, ondan sonrası zaten gelir ve sistem oturduğu zaman, herşey çok farklı olur.

bir de böyle ''sabır'' cılar çıktı!...3 seneyi feda edince 4-10. seneler başarı garanti yani!...kadro kalitesi bir tarafa,FR ın hangi doğru oyuncu-taktik tercihlerini,hangi ouncuya katkısını,hangi kararlı duruşunu,hangi maç içi müdahalelerini,sistem adına hangi olumlu kırıntıyı görebiliyorsunuz bizim göremediğimiz de böyle iddialı laflar edebiliyorsunuz?...tamamen boş ezber bunlar...ben de gelişine çok sevinen,uzun vadeli beklentiler içine girenlerdendim,ama maalesef bizim hayallerimizin çok gerisinde bir performans gösterdiği gibi gelecek adına da hiç umut vermiyor...başka birisi ile değilde FR la gelsin isterdim başarıların,milan dan beri süregelen kişisel sempatimle,ama olamayacağını görüyoruz...ahmet çakır a katılıyor,bu sürecin en az utanç ve hasarla tamamlanmasını diliyorum...

Yahu sen gider Bülent Uygun, Ahmet Çakar'ı seversin. Ben gider Rijkaard, Wenger'i severim zevk meselesi. İstediğim konuda da sabırlı olurum, hiç değilse Galatasaray adı altında kimseye hakaret etmem.

Yahu sen gider Bülent Uygun, Ahmet Çakar'ı seversin. Ben gider Rijkaard, Wenger'i severim zevk meselesi. İstediğim konuda da sabırlı olurum, hiç değilse Galatasaray adı altında kimseye hakaret etmem.

bülent uygun u sevdiğimi nerden çıkardın?!....diğeri de ahmet çakIr ayrıca çakar değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt