Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

kadro hoşuna gitmiyorsa bassın istifayı gitsin.geçen seneki kadro ligin en iyi kadrosuydu ne yaptı peki?

Galatasaray dan soğudum bu adam yüzünden...kariyeri varmış takımda tutalım diyor birileri.yemişim onun kariyerini.rotterdamı kim küme düşürdü peki?

umarım yarın gazeteleri acarken reijkaard istifa etti yazısı görürüm.yoksa haftasonu kendi takımım yenilsinde reijkaard gitsin demek istemiyorum.

İstifayı basıp gidince senin,Galatasaray'ın eline ne geçecek.Şimdiye kadar giden,gönderilen teknik direktörlerden sonra ne değişti bu takımda önce burdan başlayalım istersen.Kariyeri için değil yerleştirmek istediği futbol anlayışı için istiyoruz kalmasını.Her başarısızlığı teknik direktöre yüklemeye çalışan buna rağmen akıllanmayan,uyanmayan Adnanları,yönetimi görmeyen taraftarı gördükçe bu taraftardan soğuyorum ben de.

bakıyorum avrupada adı sanı duyulmamış bir sürü takım bizden kat be kat düşük bütçeyle kurdukları takımlarıyla, gayet sistemli futbol oynayabiliyo, bizse sadece kaos futbolu oynayabiliyoruz kewell arda baros gibi yetenekli adamların eline bakıyoruz. Biz niye young boys kadar pas yapamıyoruz...

tamam ayhan sarp barış gibi adamlarla bu iş olmaz bunu hepimiz biliyoruz da rijkaardın hiç mi suçu yok...

pas yapamamamızı geçtim ne bir duran top taktiğimiz var ne sağlam bir defansımız var ne çok kondisyonlu ya da güçlüyüz ne de bir hücum planımız var,

bomboş bir takımız

bir takım bomboş bir takım sıfatını hakediyosa bu işte teknik direktörünün de suçu vardır...

bakın çok rahat söylüyorum ki bu saatten sonra ister van der vaart gelsin ister ledesma gelsin

bu takım bu sene ligde anca ilk 3e girmeye çalışır

şampiyon olamaz

avrupa liginde karpatyi geçse bile gruplarda elenir ...

yıllık 5 milyon euro alan bir adamın en son yapacağı şey : istifa

Hoca Essege Ters binmiş ya nasip demiş!

Söz böyle degil ama böyle uyarladım ben Tamam malzeme essek eyvallah eyvallahta be adam sende bişeyler dene kaderine boyun egme bişeyler yap

Hoca Essege Ters binmiş ya nasip demiş!

Söz böyle degil ama böyle uyarladım ben Tamam malzeme essek eyvallah eyvallahta be adam sende bişeyler dene kaderine boyun egme bişeyler yap

Sence ne yapabilir ki, Kalli gibi Servet'i ortasahaya mı çeksin yada Kewell'ı stoperde mi denesin.

Söylediğin gibi malzeme eşek olunca Rijkaard'ın çaresizliği daha da anlaşılıyor. Özellikle Sivas maçında Arda-Barış değişikliği zaten o çaresizliğin en büyük ispatıdır. Yapabilecek hamlesi yok çünkü yedeklerin durumu ortada.

Geçen sezondan ders alan yönetim mücadeleci, hırslı takım kuracağız deyip, Ağustos sonunda hala transfer yapmadıysa, ben suçu Rijkaard'da aramam.

Sence ne yapabilir ki, Kalli gibi Servet'i ortasahaya mı çeksin yada Kewell'ı stoperde mi denesin.

Söylediğin gibi malzeme eşek olunca Rijkaard'ın çaresizliği daha da anlaşılıyor. Özellikle Sivas maçında Arda-Barış değişikliği zaten o çaresizliğin en büyük ispatıdır. Yapabilecek hamlesi yok çünkü yedeklerin durumu ortada.

Geçen sezondan ders alan yönetim mücadeleci, hırslı takım kuracağız deyip, Ağustos sonunda hala transfer yapmadıysa, ben suçu Rijkaard'da aramam.

Daha öncede yazdım Rijkaard yönetimi kurtarıyor böyle yaptıkca cünkü daha cok eleştiri alıcakken yönetim hoca okları üstüne cekiyor.

Nemi yapsın cl kupası almıs bi ton maca cıkmıs la liga sampiyonlugu tatmıs bi adamın benim düşündüklerimden daha ayrıntılı düşünmesini istiyorum Ali turandan bek olmıcagını metin sentürk gördü ben en bastan beridir diyorumda o ayrı Neili cek beke servet-Turan ikilisi yap göbegi misal

italyada oynalır her sezon altın bidon diye bi ödül var bizim bidonumuz hemde delik bidon aykut bu adamdan ne medet umulabilirki? Koy ufugu oynasın Benim aykuta kredim yok ama ufuk yerse yesin ona eyvallah

Baktın yok oyun zekası yuksek olan adam yok 4-3-3 nedir onu bilen adam yok oynatma deki beni devrim yapıcaz diye getirdiler darbe yaptılar de 4-4-2 yap kaos futbolu oynat sonuca yönelik oynat ne bilim yap bişey işte öyle benim gibi cagresiz izleme

Onu sevenleri üzüyor. Aynı hatalarda ısrar ediyor. Ali Turan'ın bek oynayamayacağı Sivas maçında ilk yarım saatte belli olmuştu. Orada bir hamle yapıp Neill ile yer değiştirmeliydi ama halaaa Ali Turan bek. 2 gol yedik bu hata yüzünden. Aykut konusundaki ısrara anlam veremiyorum. Ufuk'u oynatmalı artık. Bir adam bu kadar etkisiz olup sürekli kaleyi korursa onun yedeği olan adamı umudu keser. Azmini kırar.

Şu başlığın ilk mesaj yazılan bölümlerini hatırladıkça...

İnsanoğlu'nun çiğ süt emdiğini ve nankör olduğunu görüyorum...

Oralara bakınca insanımızın nasıl bir anda karar verdiğini , ne kadar önyargılı olabildiğini görebiliyoruz, neler neler yazılmış Rijkaard hakkında, şimdi yazılanlara bak.

Hoca beni sürekli şaşırtmaya devam ediyor. Mustafa, Ayhan ikilisinden ne kadar mücadele bekliyorsun? Baros hazırken neden Batdal'da ısrar ediyorsun? Servet'i geçen sezon kestin, bu sezon niye oynatıyorsun? Elinde Sabri'den başka güvenebileceğin sağ bek yokken neden Uğur Uçar'ın satılmasına izin veriyorsun? Neden bu kadar kötü bir rakibe karşı maça ikinci yarı yaptığın gibi önde basarak başlamıyorsun?

Hoca beni sürekli şaşırtmaya devam ediyor. Mustafa, Ayhan ikilisinden ne kadar mücadele bekliyorsun? Baros hazırken neden Batdal'da ısrar ediyorsun? Servet'i geçen sezon kestin, bu sezon niye oynatıyorsun? Elinde Sabri'den başka güvenebileceğin sağ bek yokken neden Uğur Uçar'ın satılmasına izin veriyorsun?

Yahu Sivas maçında hata yapmadan harika toplar kesen Ayhan değil miydi? Dünkü maçta güzel paslar veren Ayhan değil miydi? Sarp kötü diyorsunuz. Evet iyi bir oyuncu değil ama Emre Çolak - Ayhan ikilisini mi izlemek istiyorsunuz? Emre Çolak Sivas maçında ne yaptı? Saçma şutlar, sadece Arda'ya pas atmalar, bencil oynayış.

Baros daha yeni sakatlıktan çıkmıştı ve 90 dakika oynamaya hazır değildi. Zaten maç sonu çok yoruldu.

Uğur'un gönderilmesine Rijkaard'ın kararı olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz? Yani tamam olabilir ve o istediyse yanlış ama Rijkaard Servet'i gönderilim dedi fakat gönderilmedi.

Evet bende Servet'in oynamısını istemiyorum ama Servet'in yerine oynayabilecek kim var ? Gökhan Zan. Gökhan'ı oynata oynata alıştıralım diyorsun fakat adam iki de bir sakatlanıyor.

Nemi yapsın cl kupası almıs bi ton maca cıkmıs la liga sampiyonlugu tatmıs bi adamın benim düşündüklerimden daha ayrıntılı düşünmesini istiyorum Ali turandan bek olmıcagını metin sentürk gördü ben en bastan beridir diyorumda o ayrı Neili cek beke servet-Turan ikilisi yap göbegi misal

italyada oynalır her sezon altın bidon diye bi ödül var bizim bidonumuz hemde delik bidon aykut bu adamdan ne medet umulabilirki? Koy ufugu oynasın Benim aykuta kredim yok ama ufuk yerse yesin ona eyvallah

Ali turan oraya koyarsan takım dökülür bence. Sabri'nin biran önce sakatlıktan çıkması lazım.

Kaleci konusunda kızılması gerek kişi Rijkaard değil, yönetimdir. Kaleci transferi olmadıkça Aykut'a mahkum gibi birşeyiz. Ufuk aşırı tecrübesiz. Doğal olarak Rijkaard güvenemiyor.

Not: Harika kadromuz, yedeklerimiz varmışta, hiç sakatlıklarımız yokmuşta Rijkaard oynatmıyormuş gibi Rijkaard'ı eleştirmeyin.

yıllık 5 milyon euro alan bir adamın en son yapacağı şey : istifa

Rijkaard senin gibi düşünmüyor işte,paraya o kadar meraklı olsaydı geçen sene sözleşme uzatma teklif edildiğinde "önce bunu hak etmeliyim" der miydi?Etmeyecek işte parayla alakası yok bunun,pes etmediği için,istediği futbol anlayışını kabul ettirmek için gitmeyecek.Rijkaard istifa etse 3 gün içinde kendine birçok teklif gelir zaten.Galatasaray'a muhtaç değil o.Her ne kadar kabul etmek istemeseniz de.

Ali turan oraya koyarsan takım dökülür bence. Sabri'nin biran önce sakatlıktan çıkması lazım.

Kaleci konusunda kızılması gerek kişi Rijkaard değil, yönetimdir. Kaleci transferi olmadıkça Aykut'a mahkum gibi birşeyiz. Ufuk aşırı tecrübesiz. Doğal olarak Rijkaard güvenemiyor.

Not: Harika kadromuz, yedeklerimiz varmışta, hiç sakatlıklarımız yokmuşta Rijkaard oynatmıyormuş gibi Rijkaard'ı eleştirmeyin.

Aykut ne vaadediyorda aykuta güveniyor? Takım şimdi dökülmüyormu?

Dedigim gibi Hoca essege ters binmiş ya nasip demiş yeni bi atasözü kazandırdıgı icin tesekkür ederim hocaya

Rijkaard senin gibi düşünmüyor işte,paraya o kadar meraklı olsaydı geçen sene sözleşme uzatma teklif edildiğinde "önce bunu hak etmeliyim" der miydi?Etmeyecek işte parayla alakası yok bunun,pes etmediği için,istediği futbol anlayışını kabul ettirmek için gitmeyecek.Rijkaard istifa etse 3 gün içinde kendine birçok teklif gelir zaten.Galatasaray'a muhtaç değil o.Her ne kadar kabul etmek istemeseniz de.

barcadan sonra 2 yıl boş duranda rijkaard'dı.Bence bize muhtaç.Bizden ayrılırsa gideceği kulüp en fazla bizim kadar büyük bir kulüp olur bu parayıda veren kulübü zor görür.biraz bonkör türklerdeniz biz.

barcadan sonra 2 yıl boş duranda rijkaard'dı.Bence bize muhtaç.Bizden ayrılırsa gideceği kulüp en fazla bizim kadar büyük bir kulüp olur bu parayıda veren kulübü zor görür.biraz bonkör türklerdeniz biz.

Barca'dan ayrıldıktan sonra teklifler vardı Rijkaard'a,kendisi biraz dinlenmek istedi.Galatasaray'ın parasına muhtaç olmadığını düşünüyorum ben.

Yahu Sivas maçında hata yapmadan harika toplar kesen Ayhan değil miydi? Dünkü maçta güzel paslar veren Ayhan değil miydi? Sarp kötü diyorsunuz. Evet iyi bir oyuncu değil ama Emre Çolak - Ayhan ikilisini mi izlemek istiyorsunuz? Emre Çolak Sivas maçında ne yaptı? Saçma şutlar, sadece Arda'ya pas atmalar, bencil oynayış.

Baros daha yeni sakatlıktan çıkmıştı ve 90 dakika oynamaya hazır değildi. Zaten maç sonu çok yoruldu.

Uğur'un gönderilmesine Rijkaard'ın kararı olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz? Yani tamam olabilir ve o istediyse yanlış ama Rijkaard Servet'i gönderilim dedi fakat gönderilmedi.

Evet bende Servet'in oynamısını istemiyorum ama Servet'in yerine oynayabilecek kim var ? Gökhan Zan. Gökhan'ı oynata oynata alıştıralım diyorsun fakat adam iki de bir sakatlanıyor.

Bahane üretmeyelim, fikir üretelim.

Rijkaard, aldığı paraya tamah edecek bir adam değil. Paranın kölesi olmadı hiçbir zaman, parayı kölesi etmiştir. Gittiği heryerde de aynı parayı, hatta daha fazlasını kazanır. Rijkaard'ı burada tutan almış olduğu futbol eğitimidir, futbol felsefesidir. Çok derin bir adamdır, zaman zaman takımla ilgili hataları oluyor elbette, biz de dile getiriyoruz, ama saygım ve sevgim sonsuz, başarılı olmasını en çok isteyenlerdenim, hem Galatasaray sevgim hem de kendisine olan sevgim, saygım ışığında.

Anca Hata yapıyorsun rıjkaard oyuna müdale edemiyorsun ! takımı toparlıyamıyorsun

Ali Turan sağbek olmaz serkanı oynatman lazımdı.

Bursa macı son şansın ! 4-4-2'ye dön artık bu barış-ayhan-cana'yla 3'lü ortasaha ile 4-3-3 oynuyamazsın

Takıma Göre en iyi sistem 4-4-2'dir.

Anca Hata yapıyorsun rıjkaard oyuna müdale edemiyorsun ! takımı toparlıyamıyorsun

Ali Turan sağbek olmaz serkanı oynatman lazımdı.

Bursa macı son şansın ! 4-4-2'ye dön artık bu barış-ayhan-cana'yla 3'lü ortasaha ile 4-3-3 oynuyamazsın

Takıma Göre en iyi sistem 4-4-2'dir.

Neye göre kime göre son şansı ?

Ya sanki 4-4-2 bizi kurtaracak

Değişen birşey olmayacak sahadaki yine M.Sarp yine Ayhan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt