Deniz Akyol
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.026
- 0
- 1.306
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
İstifayı basıp gidince senin,Galatasaray'ın eline ne geçecek.Şimdiye kadar giden,gönderilen teknik direktörlerden sonra ne değişti bu takımda önce burdan başlayalım istersen.Kariyeri için değil yerleştirmek istediği futbol anlayışı için istiyoruz kalmasını.Her başarısızlığı teknik direktöre yüklemeye çalışan buna rağmen akıllanmayan,uyanmayan Adnanları,yönetimi görmeyen taraftarı gördükçe bu taraftardan soğuyorum ben de.
kadro hoşuna gitmiyorsa bassın istifayı gitsin.geçen seneki kadro ligin en iyi kadrosuydu ne yaptı peki?
Galatasaray dan soğudum bu adam yüzünden...kariyeri varmış takımda tutalım diyor birileri.yemişim onun kariyerini.rotterdamı kim küme düşürdü peki?
umarım yarın gazeteleri acarken reijkaard istifa etti yazısı görürüm.yoksa haftasonu kendi takımım yenilsinde reijkaard gitsin demek istemiyorum.
İstifayı basıp gidince senin,Galatasaray'ın eline ne geçecek.Şimdiye kadar giden,gönderilen teknik direktörlerden sonra ne değişti bu takımda önce burdan başlayalım istersen.Kariyeri için değil yerleştirmek istediği futbol anlayışı için istiyoruz kalmasını.Her başarısızlığı teknik direktöre yüklemeye çalışan buna rağmen akıllanmayan,uyanmayan Adnanları,yönetimi görmeyen taraftarı gördükçe bu taraftardan soğuyorum ben de.