Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Tek beklentim artık bazı oyuncuların yerine A2'deki adamları oynatması. Mesela Hakan Balta, Servet Çetin, Mustafa Sarp gibi adamların yerine. Böyle radikal bir değişikliğe gitmediği sürece desteğimi dondurmuş bulunuyorum ona karşı.

Cevap: Rijkaard Yollanırsa Ne Olacak?

Rijkaard gitsin, Abdullah Avcı gelsin, o gitsin Tugay gelsin, o gitsin Hagi gelsin, o gitsin Terim gelsin, o gitsin Bülent Korkmaz gelsin, o gitsin Skibbe gelsin, o gitsin Abdullah Avcı gelsin, o gitsin Tugay gelsin ...

2 pas yapmaktan aciz adamları görüp hala suç Rıjkaard'da diyen varsa cidden yazıklar olsun...

Rijkaard'ı gönderirse bu yönetim, Galatasaray'a hiçbir maddi katkıda bulunmam, maçları izlemem. Adam o kadar transfer istesin, almayın. Sonra da gönderin. Ohhh ne ala memleket. Artık bana göre Mustafa Sarp'ı da, Barış'ı da, Hakan Balta'yı da, Ali Turan'ı da hepsini ya kadro dışı, ya da yedek bırakacak. PAF'dan adam alacak. Öyle düşünüyorum...

Rijkaard'ı gönderirse bu yönetim, Galatasaray'a hiçbir maddi katkıda bulunmam, maçları izlemem. Adam o kadar transfer istesin, almayın. Sonra da gönderin. Ohhh ne ala memleket. Artık bana göre Mustafa Sarp'ı da, Barış'ı da, Hakan Balta'yı da, Ali Turan'ı da hepsini ya kadro dışı, ya da yedek bırakacak. PAF'dan adam alacak. Öyle düşünüyorum...

+1905

scaled.php

Seni o kulübede tek başına oturtanlar utansın Rijkaard. Yönetimin de seni satan oyuncunun da yakasındayız.

Geçen TV'de izledim. KanalTürk spor programıydı heralde. Adamın biri, zamanında Rijkaard futbolcuyken ona transfer teklifinin yapıldığını, kulübüyle anlaşıldığını(veya boştaydı emin değilim) ve sıranın Rijkaard'la anlaşmaya geldiğinde adama sormuşlar? Kaç para istiyorsun? diye. Bizimkiler de tabi çok yüksek rakamlar bekliyor. Adamın dediği, benim zaten çok param var. Benim paraya falan ihtiyacım yok. Siz bana ve aileme bir ev, araba ayarlayın ben gelirim, demiş. Tabi yıllık ücret de alacaktır da, öyle Rijkaard kalitesinde bir oyuncu için az bir ücrettir büyük ihtimal. Neyse, anlaşılmış Rijkaard'la. Fakat daha sonra, o zamanlar İstanbul'da terör olayları olduğundan ailesi istememiş İstanbul'a gitmeyi. Transfer de yatmış.

Tabi benim dinlediğim bu. Doğrusu nedir bilemem ancak adam bi tarafından sallamıyor olsa gerek.

Yani Rijkaard öyle para, para, para diyen bir adam değil. Zannetmiyorum.

kitapçılarda.........

ihanet_gordumcopy.jpg

Üst üste beş maç Mustafa-Ayhan-Barış üçlüsüyle maça çıkan adamın psikolojisinde problem vardır. Sürekli aynı şeyler oluyor çünkü. Farklı varyasyonlar dene, olmayacak işler yap ama şu üçünü oynatma. Gerçekten ruh halinin iyi olduğunu düşünmüyorum hocanın.

Sanki birşeyler koptu gibi...

eskişehir maçında

cana emre musa... bunlarla çıksın diğerlerinle çıkıyor bir halt olmuyo en azından bunlarla çıksın yenilelim sorun değil...

Yönetim değişirse, Rijkaard'la devam edilmeyebilir. Gelecek yönetimin butun branşlarda, profesyonel yonetimde(pazarlama, finans dahil) G.Saray'ın butun yonetim kadrosunu değiştirme yetkisi ve istegi olabilir.

Unutmayın ey arkadaşlar, F.Rijkaard bir Adnan Polat tercihidir, anlamakta zorlansanız da Adnan Öztürk ya da başka bir bir başkan adayının tercihi başka bir teknik direktor olabilir.

Not: Nerden cıkardıgınızı merak ediyorum, yönetim giderse yeni yönetimin Rijkaard'la devam edeceğini?

Hoca kendini biraz olsun seviyorsan, bizi biraz olsun seviyorsan, Allah'ını seviyorsan şu Balta'yı Servet'i kadro dışı bırak. Yoksa onlar seni kadro dışı bırakacak.

Gönder bunları PAF takımla antrenman yapsınlar. Belki biraz Galatasaraylılık nasıl olur, Galatasaray ruhu nedir öğrenirler PAF'daki abilerinden.

Rijkaard ın kalmasını istiorum ama sezgin gitcekse 1 dk durulmadan Terim getirilmeli

Şuan Rijkaard Yerine takımın başına odun olsa koysan ancak bu kadar kötü oynayabilirdi.

Valla çıldırmak üzereyim.Neymiş oyuncular oynamıyormuş.Ulan ben mi gidip oynatacam oyuncuları Oyuncuları oynatmak onlardan tam randıman almak sistemini ona göre kurmak Rijkaardın işi.Oyuncuları kampa alma sıkı çalıştırma sonra da gel yok O kalitesiz bu şöyle de.

Yeter yani.Kalitesizse kalitesiz sene sonuna kadar aynı şeyleri mi duyacağız ?

Misbah senin yerine de bi odun koysak anca bu kadar saçma yorumlar yapabilirdi ha.

Rijkaard'ı savunmak için Galatasaray'ın kendisi dahil, sallamadığınız, küçümsemediğiniz birşey kalmadı. Hiçbir sonuç çıkartmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt