Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Gerçekten bir arpa boyu yol ilerleyemiyoruz. Marjinal olduğunu, avrupa futbolu kültürü olduğunu sanan arkadaşlar Total futbol efsaneleriyle karşımıza çıkıyorlar; Ama bunlar sadece Hikaye. 1,5 sene bir takım doğruları yapmaz mı? 1,5 senedir bir takım ışık vermez mi? Ümit vermez mi geleceğe dair? Bunların hiç biri yok. Bunları deyince suçlu biz oluyoruz. Üzgünüm.

Ben de üzgünüm. Ve çok ciddiyim bu konuda. Hayal kırıklığına uğradım.

Sadece bir gün metanetli olun insan gibi davranın. Rıdvan bile bugün bir şey diyemem başı sağolsun dedi.Galatasaraylı olamıyorsunuz bari insan olun.Bir gün lan.

Futbolla,Frank ın babasının ölümü arasında neden bağlantı kurarak acıtasyon yapıyorsun.

Burda kimse Frank ın adamlığına,beyefendiğine laf atmıyor kişisel olarak birçoğumuz seviyoruzda ve babası için de üzgünüz.

Ama ne alaka yani ne alaka oynadığımız rezil futbolla ne alaka?

Futbolla,Frank ın babasının ölümü arasında neden bğalntı kurarak acıtasyon yapıyorsun.

Burda kimse Frank ın adamlığına,beyefendiğine laf atmıyor kişisel olarak birçoğumuz seviyoruzda ve babası için de üzgünüz.

Ama ne alaka yani ne alaka oynadığımız rezil futbolla ne alaka?

Defol git tarzı mesajları görüyorum ve doğal olarak tepkimi koyuyorum.Senin yazdığın mesajlar da bunu temsil ediyor.

Metanetle falan alakası yok bunun arkadaşlar, Rijkaard iyi bir teknik adamdıysa bile bizde maya tutmadı tutmayacak artık iyice açıktır. Hakemdi sakattı gibi bahanelerle ancak 5inci oluruz. 2 senelik anlaşması bu sezon bitiyor, şimdi 5-10 maç sonra mükemmel futbol oynamaya başlasak seneye gidicem derse ne olcak? Ya bu adama uzun süreli karşılıklı yüksek meblağda tazminatı bulunan sözleşme imzalatırsınız ya da yol yakınken yolları ayırırsınız ki ben artık ayrılması gerektiği kanaatindeyim. K.D.Ç nin T.d'si kimse bir adet ondan alalım futbol seyredelim. Herkesle problem herkesle tartışma yetti artık. Servet haksızsa bile onu oraya götürüp yedek oturturdun o zaman dersini alırdı. Sanıyormusunuzki tüm futbolcular T.D'ye inanıyor? Büyük bir problem var ve bu çözülmezse daha şimdiden bu sezona malolacak malesef...Fikrim yazdıklarım üzere sabittir.

hiçbir zaman fatih terim gelsin kurtarsın bizi gibi birşey söylemedim ama rijkaard başarılı bir teknik direktör diyoruz,bir fatih devri daha çekilmez diyoruz.

benim görüşüm fatih terimin teknik direktörlük kariyeri rijkaard'dan daha üstün olduğudur.rijkaard rotterdamı küme düşürdükten sonra sadece ama sadece futbolculuk kariyerindeki ismi sayesinde barcanın başına geçti.Herhangi bir teknik adamlık yükselişi sergileyerek değil. (bknz. mourinho tırnaklarıyla kazıya kazıya büyüyen bir teknik direktir)

fatih terim gibi yerli en iyi teknik adamlardan birini beğenmiyor rijkaard'cı arkadaslarımız.fatih terimde mourinho gibi tırnaklarını kazıyarak bir yerlere gelmiş bir teknik adamdır.

1996 avrupa şampiyonası elemelerinde türkiye gibi avrupa kupasına katılamamış 3. sınıf bir ülkeyi turnuvaya götürdü

Galatasarayda 4 yıl üst üste şampiyonluk

uefa kupası

fiorentina macerası

milan macerası

duraklama dönemi

ve milli takımda avrupa üçüncülüğü.

birde rijkaard'a bakıyorum. rotterdamı küme düşürmüş.barcayı sampiyonlar sampiyonu yapmış.sonra barcadan kovulmuş 2 yıl boş kalmış ve şimdi galatasaray macerasında.

o kadar yabancı hastasıyızki kendi memleketimizin adamını,hem futbolcu hem teknik direktörlükte tüm türkiyenin efsanesini rijkaard'ın ayakkasıbı olarak bile düşünmedik.

servet gibi 2008 şampiyonluğunda geçit vermeyen.avrupa şampiyonasında yıldızlaşan.bu yılda form tutan bir abimizide rijkaard'ın kurbanı yaparken..."Abi rijkaard bu,barcayı sampiyon yapmış.messiyi kesfetmiş.vardır bi bildiği" dedik.

KÖRÜZ GERÇEKTEN...7 HAFTADIR YOKLARI OYNUYORUZ HALA RİJKAARD+BARCA DİYORUZ..

ha bide total futbol :D:D

seviyorum ulan seni , sonuna kadar desteğim sürecek benim.

her zaman arkandayım senin , sonuna kadar.

Ahaha. Nereden biliyorsun yahu? Adamın orta saha, forvet, yedek kaleci, 5 tane yedek orta saha istemediğini falan? Adnan Polat mısın? Nereden biliyorsun, nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?

Gerçi olacaklar belli. Rijkaard'ın her istediği olsa ve başarılı olsa -Barca örneği-, e önemli olan zor şartlarda başarılı olmak, Barca'yı babamda şampiyon yapardı dersiniz.

Sahi ne istiyorsunuz bir anlatsanız?

Birader kafan mı güzel, Adnan Polat'ın açıklamasını yazdım oraya. Adam Rijkaard forvet istemedi diyor yalan mı söylüyor, Adnan Polat mısın diyorsun bana. Okuduğunu anlamadan mesaj yazma.

Defol git tarzı mesajları görüyorum ve doğal olarak tepkimi koyuyorum.Senin yazdığın mesajlar da bunu temsil ediyor.

1.si arkadaş yazmadığım şeyler hakkında beni itham etme evet gitmesini istiyorum ama ''defol git'' tarzı gibi bir söylemim hiç olmadı.

2.si ben Galatasaray lıyım,takımımın 2 yıldan beri oynadığı futboldan hem sıkılıyorum hem utanıyorum,bu takımı yöneten adam da Franktır ona sevgi çiçekleri yollayamayacağım herhalde bu futbol varken.

adam sene sonu gelip çekip gittiğinde elde 0 başarı olucak ama bu onun umurunda olmayacak artık götürdüğü milyon dolarlarda cabası olucak.

O nasıl profosyonel olarak paralaraı alıyorsa ben de onan bu paranın karşılığ olan iyi futbolu isterim.

benim anlayamadığım nokta nedir bu körü körüne frank sevdası szide ki,arkadaş takım mı süper oynuyorda biz adama sallıyoruz yoksa biz mi göremiyoruz iyi oyunu.

neden hala bu berbat futbola rağmen bu adama toz kondurmuyorsunuz

benim aklıma tek bişey geliyor,sırf bir zamanlar Barcelona yı çalıştırdı diye popüler diye bu adama hayransınız.

öyle ki sizin Frank hayranlığınız ,Galatasaray hayranlığından bile ağır basar olmuş.

Çünkü hiçkimse bu berbat futbol karşılığında bu denli savunulamaz ve susamaz.

ben Galatatasaray ı ve takımın elde edeceği başarıları imajını Fran tan daha fazla seviyorum

benim babamın oğlu değil işini iyi yapamıyor bu apaçık ortada daha ne konuşuyorsunuz anlamaıyorum geçen sezondan beri tutturmuşunuz total futbol total futbol

hani nerde total futbolunuz yoksa karabükspor karşısında ilk tehlikeli atağımızı 60.dakikada yaptığımız futbol mu total futbol!

Birader kafan mı güzel, Adnan Polat'ın açıklamasını yazdım oraya. Adam Rijkaard forvet istemedi diyor yalan mı söylüyor, Adnan Polat mısın diyorsun bana. Okuduğunu anlamadan mesaj yazma.

Forvet muhabbetinden bahsetmiyorum. Orta saha transferi konusunda diyorum ben Adnan Polatmısın diye? Kaldı ki ''Polat yalan söylüyoooo'' diye çıldıranlar da vardı.

Hadi yerliler berbat.Gerçi onu da anlamadım mesela ali turan kayseride çok iyi oynuyor fizik gücü çok iyidir bize geliyor yerlerde sürünüyor..Yabancı oyuncuların hepsi de mi rezalet yoksa,rijkardd döneminde alınan yabancı oyuncuların hepsi düşüşte hepsine hakaretler ediliyor.Halbuki yüzde doksanı çok kaliteli oyuncu..Futbolcuların hepsinden daha az suçu vardır..Bize rosicky ledesma gelse cidden onlarda düşüş yaşarlardı

Kendisini eleştirecek yüzlerce konu olmasına rağmen hürmeten bu hafta eleştirmiycem.Sonra skor taraftarı oluyoruz. :)

Sarpı oynatmaması yeter benim için :D

Simdi coğu kişi kızacak edecek ama sonuna kadar arkandayım yanındayım destekçinim..... Başın ehr zman dik olsun hocam

Arkandayız Rijkaard sana güveniyorum.

Futbolu bir kenara bıraktım Rijkaard bizlere sabrı öğretti, bu da çok önemli birşey gerçekten.

Futbolu bir kenara bıraktım Rijkaard bizlere sabrı öğretti, bu da çok önemli birşey gerçekten.

Sabır sabır da arkadaşım, o sabır bir müddet sonra antremanda Sabri'nin 1 saat orta çalışmasını izlemek gibi birşey oluyor :)

Neyse bu hafta eleştirmeyeceğim,babası vefat etmiş. Allah "sabır" versin.

ee gerets in arkasındayız diyip onu bi kaç hafta sonra kovanda adnan polattı,ben burda olduğum sürece hakan istediği kadar oynar diyip,sonradan gönderende kendisiydi,adnan polat ın her dediğine inanmamızı mı bekliyorsun?,rijkaard gio yu istedi,stoper istedi bunları herkes biliyor,ben kendi adıma güvenmiyorum başkanın açıklamalarına kusura bakmayın:)

arkandayız diyen arkadaslar var hala :) enteresan bir milletiz :D

Öff sıktı artık her mağlubiyette Rijkaardla olmaz cümleleri vs.

Yok Fatih Terim yok Abdullah Avcı, Zimbabwe teknik direktörünü getirelim, Çok başarılı bir teknik hoca 2 seneye Şampiyonlar Lig'inde finaldeyiz, ligde 34'te 34 yapacağız, Kadıköy'de fenere en az 5 tane atacağız.

Yönetim uyuma Zimbabwe teknik direktörünü getir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt