Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Eğer Rijkaard ile sözleşme uzatılacaksa yanına Henk Ten Cate de getirilmeli..

rijkaard ile sözleşme uzatılırsa gs store kazanç tablosu dikkat çekicek derecede düşücektir.görünen köy bu.

Karabük maçını Rijkaard yüzünden kaybettik desem, abes olmaz herhalde. Geçen haftanın en iyisi Servet kadro dışı kaldı ve defans çöktü. Cana'yı çıkardı, orta saha çöktü. Takımda 3. bir forvete gerek duymadı.

Rijkaard artık bahane üretmeyi oyuncu suçlamayı bırakmış yalan söylemeye başlamış, bizimle dalga geçmeye başlamış.Ne demek Servet'i milli takım için dinlendirdim ya.Sanane kardeşim miilli takımdan.Senin işin miili takıma giden adamların formunu takip etmek mi.Önce skor önemli değil iyi futbol istiyoruz yalanı sonrada bu.Adnan polat Rijkard değişecek demişti inanmamıştık...Adnan polattan 10 yıllık sözleşme istiyorum bu sefer hakediyo çünkü bu adam

Milli takım için dinlendirdim. Cümlesinde çok ince bir nokta var. Birde 2 3 maç üst üste galip geldiğimiz dönemlerde de eleştiren taraftar görmek isterim bu topikte.

tanjeviç in durumu gibi olurmu acaba diyorum?altı sene sapır sapır döküldü basket takımı.sonra bir baktık dünya şampiyonası finalisti.altı sene biz böyle bir sabır gösterirmiyiz.sanmıyorum.basketle kıyaslamak belki doğru değil.ama altı sene aşağı yukarı hep aynı takımla uğraştı didindi tanyeviç.en sonundada bişeyler yapmayı başardı.bizde böyle bir durumda yok.sürekli kadro değişip duruyor.takımın fert fert kalitesi sürekli inişte.geçen yıl sezon başıyla şu andaki takım arasındaki fark everest dağıyla haymana ovası arasındaki fark kadar.uyuşamadık reykardla olmadı maalesef.bence ısrara gerek yok.inşallah bir yerlerde tarihi çok acı bir hezimete uğramadan bu iş noktalanır.takım o kadar zayıf bir görüntü çiziyorki biraz dişli bir takım çok rahat darmadağın edebilir gibi bir intiba veriyor.reykardla iki koca sezon ve sıfır çeken bir Galatasaray.inanılır gibi değil.ama gerçekleşecek maalesef.

Rijkaard, Servet olayından sonra gözümde tamamen bitti. Servet'i istemiyorsan sene başından beri niye oynatıyorsun. Başka oyuncuları oynat. Takım düzeldi; birlerinin takımı bozması gerekirdi ve bozdu. İkincisi de forvetsiz çıktığımız kaçıncı maç sayamadım. Dünkü maçta en azından 18 kişilik kadroda bir forvet ( paftan ) olmalıydı. Bence herkes yerinde oynamalı. Kewell forvet oynadı ve sağ açımız sol tarafta; sol açığımız forvette ve ön liberomuz sağ açıkta oynadı. Hepsi de kötü oynadı. Paftan bir oyuncu forvette oynasa sadece forvetimiz kötü olacaktı. Bu benim fikrim. Rijkaard'ın gideceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Hoca bırak git... Gelsin Gerets vallahi ömür boyu kalsın takımda...

Ah Rijkaard nerden çıktın karşımıza. Bazıları hala Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapacak zannediyorlar seni.Keşke adın Skibbe,Gerets,Feldkamp (Bunların hiçbiri Rijkaard kadar başarısız olmadı saygıyla anıyorm) filan olsaydı da bu kadar taraftarın gözüne perde çekip Galatasaraya daha fazla zarar vermeden gönderilseydin.

Rijkaard'la olmayacak devam etmenin anlamı yok! Gerets gelsin.

Ah Rijkaard nerden çıktın karşımıza. Bazıları hala Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapacak zannediyorlar seni.Keşke adın Skibbe,Gerets,Feldkamp (Bunların hiçbiri Rijkaard kadar başarısız olmadı saygıyla anıyorm) filan olsaydı da bu kadar taraftarın gözüne perde çekip Galatasaraya daha fazla zarar vermeden gönderilseydin.

5 yıl kontratı uzatılsın diyenler bile var ya hayretle izliyorum onları.5 yıla kadar bu adam bank asya 1.lige düşürür bizi.O Gerets li baskılı hücüm futbolunu o kadar özledimki keşke geri gelse Gerets tam bir ustaydı.

Bu başlık ergenlerle dolmuş vay vay.

Skibbe'yi istemiyorduk, yollandı. Şimdi dert yanıyoruz, o zaman ne güzel hücum futbolu oynuyorduk, Uefa'da çok iyi iş çıkarmıştık vs. diye.

Frank Rijkaard gitse eminim ki önümüzdeki sezon Rijkaard'ı da arayacağız. En azında Sami Yen'de çoğu maçı kazanıyorduk, hiç gelmeyecek oyuncuları onun sayesinde takımda izledik vs. diye. Sorun teknik direktörlerden çok, başka bir yerlerde bence.

Skibbe'yi istemiyorduk, yollandı. Şimdi dert yanıyoruz, o zaman ne güzel hücum futbolu oynuyorduk, Uefa'da çok iyi iş çıkarmıştık vs. diye.

Frank Rijkaard gitse eminim ki önümüzdeki sezon Rijkaard'ı da arayacağız. En azında Sami Yen'de çoğu maçı kazanıyorduk, hiç gelmeyecek oyuncuları onun sayesinde takımda izledik vs. diye. Sorun teknik direktörlerden çok, başka bir yerlerde bence.

Boşver babacım anlamazlar.Badem gözlü olur gene Rijkaard.Taraftar bu mantıkta oldukça futboldan soğuyorum.

Skibbeyi beğenmem ve kalmasını tekrar gelmesini de istemem.Ama adam en azından oyuncuları kullanmasını biliyordu.Birde şansızdı ki bütün oyuncular sakatlandı.Hep sakatlıklarla boğuştu Yardımcıları gönderildi.

Skibbeyi beğenmesekde tahammül edebiliyorduk Avrupada iyi oynuyoruz diyorduk.Ama Rijkaardın tahammül edilecek birşeyi kalmadı.Bütün oyuncular form olarak dipte.Elano,Misimovic,Cana harcanıyor.Bu yabancılar kimseye verilmedi.

Oyunculardan tam randıman almasını bilen Misimovici doğru yerde oynatıp yararlanmasını bilen bir teknik direktör lazım bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt