Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Barış'ı ilk 11 başlatması hataydı. hatasından erken dönüp 1 puanı almasını bildi. onun haricinde dediklerimi uyguladı. Aydın'ı çıkarıp, Uğur'u veya Emre Güngör'ü sol beke alması gerektiğini düşündüğüm an gerçekleştirdi bu hamleyi. bugünlük beğendim ancak Barış'ı ilk 11 oynatırsa, yine üzülebiliriz.

serhat sen git dauma puan ver.bu kadar dengesiz biri görmedim.

Barış'ı ilk 11 başlatması hataydı. hatasından erken dönüp 1 puanı almasını bildi. onun haricinde dediklerimi uyguladı. Aydın'ı çıkarıp, Uğur'u veya Emre Güngör'ü sol beke alması gerektiğini düşündüğüm an gerçekleştirdi bu hamleyi. bugünlük beğendim ancak Barış'ı ilk 11 oynatırsa, yine üzülebiliriz.

Barıştan gerçekten nefret ediyorsun değilmi?:)

barıştan nefret edebilir ama adam rijkaardın antrenörlüğüne beğenmeyecek kadar cahil.

:2aloh1::2aloh1:

Bir basın toplantısı düzenle, açıkla beğendiğini de sevinsin çocukcağız.

Hey Allah'ım yaa nasıl tipler yaratıyorsun? :asd:

Beni yanlış anladın.Hesap sorar gibi yazsaydım:

Fb ile Bjk nin kadrosu bizden iyide ne demek yazardım...

Ben gerçekten ne demek olduğunu anlamadığım için sordum.Şunu unutma burası fenerbahçe forumu değil ve konuştuğun insanlarda fenerbahçeli değil ki fenerbahçeli olsalar bile farketmez...Kimsenin niyetini anlamadan ne haddini bil gibi şeyler söylemek hoş,nede özelden tehtid etmek...

demek ıstedıgım suydu:

bızım takımın oyuncu kalıtesı yukselcegıne dusuyo rakıplermızle basedemez hale gelıcez boyle gıderse onu dıyorum.M.Sarp,Ayhan,Sabri,Yaser,Aydın,G.Zan,Volkan,Alpaslan,Barış,Aykut,Orkun

aklıma gelenler bunlar.Bu oyuncuların cogu anadolu takımlarına suan gıtse ılk 11 e gıremez.buda kalıtemızın dusuk oldugu ve de transfere ıhtıyacımızın oldugu anlamına gelıyo.1 yada 2 deıl ıyı genc oyuncularda alınmalı.Alınamıyosa ısımız cok zor.O zaman umudumuz Altyapı

serhat denen bu zat bu foruma yakışmıyo.bence onun yeri angut com.

Sen beğendiysen sorun yoktur ozaman.

bir deli kuyuya taş atıyo,kırk kişi çıkarmaya çalışıyo.

demek ıstedıgım suydu:

bızım takımın oyuncu kalıtesı yukselcegıne dusuyo rakıplermızle basedemez hale gelıcez boyle gıderse onu dıyorum.M.Sarp,Ayhan,Sabri,Yaser,Aydın,G.Zan,Volkan,Alpaslan,Barış,Aykut,Orkun

aklıma gelenler bunlar.Bu oyuncuların cogu anadolu takımlarına suan gıtse ılk 11 e gıremez.buda kalıtemızın dusuk oldugu ve de transfere ıhtıyacımızın oldugu anlamına gelıyo.1 yada 2 deıl ıyı genc oyuncularda alınmalı.Alınamıyosa ısımız cok zor.O zaman umudumuz Altyapı

Bence tam tersine artıyor...Rijkaard ın yapmaya çalıştığı şey tobol maçının kadrosunu süper lig performansına çekebilmek ki tobol maçında oynayan birçok adam bizim ikinci değil üçüncü takımımızın oyuncuları.Yani rijkaardın tam olarak yapmaya çalıştığı şey GALATASARAYın 2. ve 3. takım performansını yukarılara çakabilmek.Bu takıma 11 de oynayacak en azbir transfer daha yapılacak,Kewell,Keita,M.Topal gelecek ve belki alpaslan H.Baltayı gölgede bırakıcak bir performans göstericek.Yedeklerimiz ayhan,barış,M.Sarp,Emre Çolak,Emre güngör gibi adamlar olucakki Süperligde hiçbir takımda yok bu.Bak bu site çok doğru bir site değil ama yinede Türkcell süper ligin en kaliteli kadrosunun kimde olduğunu anlamana yardımcı olur takım bütçeleriyle...

https://www.transfermarkt.co.uk/en/wettbewerb/TR1/sueper-lig/uebersicht/startseite.html

Bence tam tersine artıyor...Rijkaard ın yapmaya çalıştığı şey tobol maçının kadrosunu süper lig performansına çekebilmek ki tobol maçında oynayan birçok adam bizim ikinci değil üçüncü takımımızın oyuncuları.Yani rijkaardın tam olarak yapmaya çalıştığı şey GALATASARAYın 2. ve 3. takım performansını yukarılara çakabilmek.Bu takıma 11 de oynayacak en azbir transfer daha yapılacak,Kewell,Keita,M.Topal gelecek ve belki alpaslan H.Baltayı gölgede burakıck bir performans göstericek.Yedeklerimiz ayhan,barış,M.Sarp,Emre Çolak,Emre güngör gibi adamlar olucakki Süperligde hiçbir takımda yok bu.Bak bu site çok doru bir site değil ama yinede Türkcell süper ligin en kaliteli kadrosunun kimde olduğunu anlamana yardımcı olur takım bütçeleriyle...

https://www.transfermarkt.co.uk/en/wettbewerb/TR1/sueper-lig/uebersicht/startseite.html

merak etme hersey anlasılıyo.Bence sende butcelerı gostermeye bukadar ugrasıyosan managerlık kafasındasın yanı unreal sin.Gercek hayat tobol macı leverkusen macı gercekler onemlı yazlılanlar deıl.Bu arada cok fazla managerlık oynamıssın.Dunyaya acıl bıraz.hayat oyle ıslemıyo.neyse sanırım senın yasına gore anlayısın bu.zamanla degısır bu

"Gençlerin yardımına ihtiyacımız vardı"

Futbolda UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Kazakistan'ın FC Tobol takımıyla deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'da, teknik direktör Frank Rijkaard, elde ettikleri sonucun kötü olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardıdan düzenlenen basın toplantısında konuşan Frank Rijkaard, ilk resmi maçlarına çıktıklarına da dikkati çekerek, ''Herşeye karşın iyi oynadığımızı düşünüyorum. Savaşmak zorunda olduğumuz bir maçtı ve beraberliğin kötü bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. En azından evimize avantajlı gidiyoruz'' dedi.

FC Tobol ile zor bir maç yapacaklarını bildiklerini aktaran Hollandalı çalıştırıcı, şunları kaydetti:

''Rakibimiz çok organize bir takım ve bugün de iyi oynadılar. İyi forvetleri var. Liglerinde de uzun bir dönemi geride bıraktıkları için bizden daha hazır durumdalardı. Bizim için erken yediğimiz gol dezavantaj oldu. Rakibimizin de kendisine olan güveni arttı. Genel itibarıyla da karşılaşma zor geçti. Bu sonucu kendi evimizde telafi edebileceğimizi düşünüyorum''

-''GENÇLERİN YARDIMINA İHTİYACIMIZ VARDI''-

Rijkaard, henüz tam olarak hazır olmamaları nedeniyle Baros ile Arda'yı 90 dakika oynatamadığını vurguladı ve genç oyunculara ağırlık verdiğini bildirdi.

Takımı, gençlerin ağırlıkta olduğu bir biçimde oluşturmasının ve Arda ile Baros'u da 90 dakika oynatmasının bir risk olacağını dile getiren Hollandalı teknik adam, ''Bugün gençlerimizin yardımına ihtiyacımız vardı. İyi oynadığımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Rakip ekipte en fazla dikkatini çeken oyuncunun sorulması üzerine, FC Tobol'u bireysel olarak değil takım olarak değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Rijkaard, ''Takım olarak iyi oynuyorlar. Bir kişi seçmek anlamsız olur'' dedi. Toplantı sonrasında Kazak gazetecilerin, Rijkaard'dan imza alabilmek için birbirleriyle yarışmaları dikkati çekti. Galatasaray, maçın ardından İstanbul'a dönmek üzere havalimanına hareket etti.

demek ıstedıgım suydu:

Ya Allahım Rıdvan Dilmen'in yorumlarını gelip buraya taşıyorsun.Bu adam değil mi Fenerbahçe tarihinin en başarılı hocasını Anadolu maçlarında 2forvet oynatmıyor diye gönderten?Sabri konusunda haklı olabilirsin.Ama Gökhan Zan nereye?Bugün Tobol orta sahaya kadar iyi çıktı sonra birşey yapabildimi?Hayır.Mustafa Sarp neden gitsin?2.yarıda Baros'un yalancı koşularla açtığı koridoru kim kullandı?Sadece biraz kesicilik yönü eksik yoksa ilk 11 bile oynar.Yaser ve Aydın'ı bu maçta eleştirmek anlamsız.Rıjkaard ne yazıkki oyuncuları tam anlamıyla tanımadığı için Yaser-Erhan-Aydın üçlüsünü çıkarttı..Bu adamlar geniş alanda etkili oyuncular.Biz ise kapalı bir takıma karşı oynadık.

"Gençlerin yardımına ihtiyacımız vardı"

Futbolda UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Kazakistan'ın FC Tobol takımıyla deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'da, teknik direktör Frank Rijkaard, elde ettikleri sonucun kötü olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardıdan düzenlenen basın toplantısında konuşan Frank Rijkaard, ilk resmi maçlarına çıktıklarına da dikkati çekerek, ''Herşeye karşın iyi oynadığımızı düşünüyorum. Savaşmak zorunda olduğumuz bir maçtı ve beraberliğin kötü bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. En azından evimize avantajlı gidiyoruz'' dedi.

FC Tobol ile zor bir maç yapacaklarını bildiklerini aktaran Hollandalı çalıştırıcı, şunları kaydetti:

''Rakibimiz çok organize bir takım ve bugün de iyi oynadılar. İyi forvetleri var. Liglerinde de uzun bir dönemi geride bıraktıkları için bizden daha hazır durumdalardı. Bizim için erken yediğimiz gol dezavantaj oldu. Rakibimizin de kendisine olan güveni arttı. Genel itibarıyla da karşılaşma zor geçti. Bu sonucu kendi evimizde telafi edebileceğimizi düşünüyorum''

-''GENÇLERİN YARDIMINA İHTİYACIMIZ VARDI''-

Rijkaard, henüz tam olarak hazır olmamaları nedeniyle Baros ile Arda'yı 90 dakika oynatamadığını vurguladı ve genç oyunculara ağırlık verdiğini bildirdi.

Takımı, gençlerin ağırlıkta olduğu bir biçimde oluşturmasının ve Arda ile Baros'u da 90 dakika oynatmasının bir risk olacağını dile getiren Hollandalı teknik adam, ''Bugün gençlerimizin yardımına ihtiyacımız vardı. İyi oynadığımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Rakip ekipte en fazla dikkatini çeken oyuncunun sorulması üzerine, FC Tobol'u bireysel olarak değil takım olarak değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Rijkaard, ''Takım olarak iyi oynuyorlar. Bir kişi seçmek anlamsız olur'' dedi. Toplantı sonrasında Kazak gazetecilerin, Rijkaard'dan imza alabilmek için birbirleriyle yarışmaları dikkati çekti. Galatasaray, maçın ardından İstanbul'a dönmek üzere havalimanına hareket etti.

Saol kardes, bende bunu ariyordum.

merak etme hersey anlasılıyo.Bence sende butcelerı gostermeye bukadar ugrasıyosan managerlık kafasındasın yanı unreal sin.Gercek hayat tobol macı leverkusen macı gercekler onemlı yazlılanlar deıl.Bu arada cok fazla managerlık oynamıssın.Dunyaya acıl bıraz.hayat oyle ıslemıyo.neyse sanırım senın yasına gore anlayısın bu.zamanla degısır bu

Bilgisayar oyunlarını sevmem.Futbol ve müziktir tek eğlencem benim.Bana göre unreal olmak ilk yapılan resmi maça göre maça haddinden fazla değer vererek yorum yapmaktır.[Barcelona taraftarı,Barcelona ligin 15. haftasında 15 sıradayken rijkaarda destek oluyorlardı(Rijkaarda destek olmadığını düşündüm için yazmadım bunu,kadromuzdan ümitsiz olduğun için yazdım) O kadar kötü bir ilk yarı geçirmelerine rağmen oyuncularında rijkaarında zamana ihtiyacı olduğunu düşünüp destek oldular.Düşünsene koskoca barcelona küme düşme hattında].Ne tobol maçında nede 2 yıl önce as kadromuzlan 5 yediğimiz leverkusen maçında en iyi 11 leriyle çıkmadı GALATASARAY pozisyon bulamadık istediklerimizi yapamadık ama aslanlar gibi mücadele ettik...Ve bu arada inan bana zamanla değişmeyen hiçbirşey yok...

Emre Colak'in oynamadigi aslinda iyi oldu cok sert oynadi Tobol.

Ya Allahım Rıdvan Dilmen'in yorumlarını gelip buraya taşıyorsun.Bu adam değil mi Fenerbahçe tarihinin en başarılı hocasını Anadolu maçlarında 2forvet oynatmıyor diye gönderten?Sabri konusunda haklı olabilirsin.Ama Gökhan Zan nereye?Bugün Tobol orta sahaya kadar iyi çıktı sonra birşey yapabildimi?Hayır.Mustafa Sarp neden gitsin?2.yarıda Baros'un yalancı koşularla açtığı koridoru kim kullandı?Sadece biraz kesicilik yönü eksik yoksa ilk 11 bile oynar.Yaser ve Aydın'ı bu maçta eleştirmek anlamsız.Rıjkaard ne yazıkki oyuncuları tam anlamıyla tanımadığı için Yaser-Erhan-Aydın üçlüsünü çıkarttı..Bu adamlar geniş alanda etkili oyuncular.Biz ise kapalı bir takıma karşı oynadık.

Ne dıyon sen yaa.Rahatsızmısın evladım sen.yoksa kafanmı ıyı.Neyse yasına verıyorum.M.Sarp'ı mahalle takımınıza transfer edın.Sen yalancı kosu yaparsın oda senın actıgın korıdorda futbol oynar.Ama yalancı kosu yapmazsan oynamayamaz haa. ona gore.merak etme sızın takımda kesıcılıkte yapar belkı bıraz kalecılık yapar,ıyı topta toplar.Ama sızın mahalle takımında alda gıt yaa.Senle aynı evde kalır belkı bıseyler ogrenır senden,öyle yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt