Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.410
- 0
- 286
Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör
Birbirimizi kücük görücü yorumlar yapmayalim yakismiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgisayar oyunlarını sevmem.Futbol ve müziktir tek eğlencem benim.Bana göre unreal olmak ilk yapılan resmi maça göre maça haddinden fazla değer vererek yorum yapmaktır.[Barcelona taraftarı,Barcelona ligin 15. haftasında 15 sıradayken rijkaarda destek oluyorlardı(Rijkaarda destek olmadığını düşündüm için yazmadım bunu,kadromuzdan ümitsiz olduğun için yazdım) O kadar kötü bir ilk yarı geçirmelerine rağmen oyuncularında rijkaarında zamana ihtiyacı olduğunu düşünüp destek oldular.Düşünsene koskoca barcelona küme düşme hattında].Ne tobol maçında nede 2 yıl önce as kadromuzlan 5 yediğimiz leverkusen maçında en iyi 11 leriyle çıkmadı GALATASARAY pozisyon bulamadık istediklerimizi yapamadık ama aslanlar gibi mücadele ettik...Ve bu arada inan bana zamanla değişmeyen hiçbirşey yok...
Ya Allahım Rıdvan Dilmen'in yorumlarını gelip buraya taşıyorsun.Bu adam değil mi Fenerbahçe tarihinin en başarılı hocasını Anadolu maçlarında 2forvet oynatmıyor diye gönderten?Sabri konusunda haklı olabilirsin.Ama Gökhan Zan nereye?Bugün Tobol orta sahaya kadar iyi çıktı sonra birşey yapabildimi?Hayır.Mustafa Sarp neden gitsin?2.yarıda Baros'un yalancı koşularla açtığı koridoru kim kullandı?Sadece biraz kesicilik yönü eksik yoksa ilk 11 bile oynar.Yaser ve Aydın'ı bu maçta eleştirmek anlamsız.Rıjkaard ne yazıkki oyuncuları tam anlamıyla tanımadığı için Yaser-Erhan-Aydın üçlüsünü çıkarttı..Bu adamlar geniş alanda etkili oyuncular.Biz ise kapalı bir takıma karşı oynadık.
Ya Allahım Rıdvan Dilmen'in yorumlarını gelip buraya taşıyorsun.Bu adam değil mi Fenerbahçe tarihinin en başarılı hocasını Anadolu maçlarında 2forvet oynatmıyor diye gönderten?Sabri konusunda haklı olabilirsin.Ama Gökhan Zan nereye?Bugün Tobol orta sahaya kadar iyi çıktı sonra birşey yapabildimi?Hayır.Mustafa Sarp neden gitsin?2.yarıda Baros'un yalancı koşularla açtığı koridoru kim kullandı?Sadece biraz kesicilik yönü eksik yoksa ilk 11 bile oynar.Yaser ve Aydın'ı bu maçta eleştirmek anlamsız.Rıjkaard ne yazıkki oyuncuları tam anlamıyla tanımadığı için Yaser-Erhan-Aydın üçlüsünü çıkarttı..Bu adamlar geniş alanda etkili oyuncular.Biz ise kapalı bir takıma karşı oynadık.
Gerçekten 14 yaşındamısın? Daha olgunsun gibi geldi bana...Yada yaşla alakası yok galiba bu işlerin...
Ne dıyon sen yaa.Rahatsızmısın evladım sen.yoksa kafanmı ıyı.Neyse yasına verıyorum.M.Sarp'ı mahalle takımınıza transfer edın.Sen yalancı kosu yaparsın oda senın actıgın korıdorda futbol oynar.Ama yalancı kosu yapmazsan oynamayamaz haa. ona gore.merak etme sızın takımda kesıcılıkte yapar belkı bıraz kalecılık yapar,ıyı topta toplar.Ama sızın mahalle takımında alda gıt yaa.Senle aynı evde kalır belkı bıseyler ogrenır senden,öyle yanı
Futbol ve müzik
eyvallah.sıkıntın oldumu mesaj at.konusuruz rahatlarsın.ee hayat nasıl gıdıyo
barcelona taraftarlarıyla gorusuypn mu hala?![]()
futbol fakiri insanlar kendilerini büyük göstermeye çalışmasa kimseyi ezeceğimiz yok. mütevazi olmak gerekiyor. ben bile bu kadar bilgime rağmen, kendimi ön plana çıkartmıyorum.
lige kötü başlayacağımızı düşünüyorum.. rijkaard'In barcelona'da ki ilk sezonuna benzer zamanlar yaşayabiliriz.. ne olursa olsun sonuna kadar destek olunması gerekiyor rijkaard'a.. taktiği oturtacağına eminim ve taktik işlemeye başladıktan sonra çok güzel maçlar izleyeceğimizi düşünüyorum , ancak taktik oturana kadar 3-5-7 ay ne kadar sürerse her zaman destek olmalıyız takıma..
Sonuna kadar arkandayız Rijkaard..
lige kötü falan başlamayız. orta saha transferi yapılsın, Barış yollansın, bu takım rayına oturacak.
Aynen kardesim. Su tobola elensek dahi sonuna kadar destek.
Sonuna kadar arkandayız Rijkaard.. Bugün oynatmaya çalıştığı şeyi görünce çok umutlandım.. Yürüyedur..
Sadece Barışmı?Sabri,Yaser,Erhan'ıda bunlara ekleyebiliriz.Ayrıca hemen rayına oturmaz bu takım birde 4-3-3 gibi bir sistemi oynamaya çalışırken.lige kötü falan başlamayız. orta saha transferi yapılsın, Barış yollansın, bu takım rayına oturacak.
Sen diyorsun asıl?Sen ne bekliyordun Mustafa'dan?4-5 arapası atıp asist yapmasını mı?Görmedin mi kaç pozisyonunda ellerini kaldırdı.Kimse boşa çıkmadı.Oda geriye dönmek zorunda kaldı.2. yarıda Baros girince ileriye koşular yaparak hücumada destek verdi.Ki bunu iç poziyonundakilerin yapması lazımken.
Hayır yalnızca Rijkaard ın barcelonasını çok severdim.O da evrim geçirip bu hale geldi.Anlatmak istediğim kimseyi kırmadan,başarılı olan bir takımın taraftarlarını baz alarak onların ve bizim futbola bakış açısındaki farklılıklarımızdı.Onlar hiç kaybetmemişlermidir ümitlerini? Yani GALATASARAY tarftarı önceden yalnızca destek verirdi takımına ne kadro çok önemli ne de teknik heyet...Önemli olan tek şey GALATASARAY...