Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

O zamanlar bi kız vardı bizim mahallede kerpiçten evde otururlardı O abisi yüzünden kızı bakkaldan bakkala görürdüm şimdi bizim Mahmutla evli ama hala eskisi gibi güzel evlendim çoluk çocuğa karıştım ama aklımda onda kalmadı değil.Benimde bir ayağım çukurda düşündüğüm şeye bakın ya.

Rijkaard nasıl bir taraftar kitlesine sahip hepsi ondan yaşlı :D

abidal guardiolayı överken rijkaardı biraz bombalamış verdiği röportajda, bu gidene bir tekmede sen vur olayı sadece türkiyede değilmiş demek!!!

En buyuk transferimiz mentalite gecişti devrim uefayı kazanmamız nasıl türk futbolu icin bi devrimse rijkaardın bize gelmeside türk futbolu icin bi devrim niteligi kazanmaktadır.

Yolun acık hocam.

Soyunma odasının kapısında bekleyip tüm oyuncuları tek tek tebrik etmesi çok güzel bir davranıştı. Bunu yapan daum - luce -denizli olsa Türk insanının neleri sevdiğini bildiğinden taraftara oynuyor diyebilirdim ama geleli kaç ay oldu ki böyle bir davranışta bulunsun. Bu F.R ın sahip olduğu ve Türk insanına gerçekten lazım olan amatör ruhun en büyük göstergesidir. Mutlu olacağız bu sezon inşallah

Bu kalp seni unutur mu

...sözleriyle devam eden şarkı ile anılması muhtemel esmer efsane.

Bu kalp seni elbet unutmayacak.

Skibbe ile karşılaştırıyorum da aralarında dağlar kadar fark var. Skibbe'yi kulübede görünce insanın içini endişe kaplıyordu ama bu adam bambaşka..

Rijkaard hakkında bir yorumda ben yapıyım.Rijkaard kulübede güven veren bir isim kariyeri ortada müthiş bir taktik anlayışı var daha gelmeden maç kasetlerinden Cimbom'un sıkıntılarını görmüş analizini yapmış.Duran toplardaki sorunu hemen çözdü bile Hagi'den sonra duran topta açıkçası etkisiz kalmıştık ama bu yıl duran toptan çok gol atacağımızın sinyallerini alıyoruz.Sistemi harika,seyir zevki veren ve bol gollü GS maçları izleyeceğimizi şimdiden gördük.Her maçta heyecanlandığım ve kaçırmıyım diye içimden geçirdiğim bir dönemde şuan Galatasaray.

Galatasaray'i ciplak gozle seyredemeyerek futbol adina cok sey kaybettigimi dusunduren insan.

Mor formaymis, pazarlamaymis, yildiz oyuncuymus, Frank olmasa bunlarin hicbirinin basarili olamayacagini dusunuyorum.

inşallah başarılı olacak,giriş süper bide kadıköyde fenere teca...z edersek ... :)

Bugün şunu gördümki takım geriye de düşse sanki bizden biriymiş gibi hiç tedirgin olmadan gerilmeden sabırla bekliyor.

Bu takıma son yıllarda hiç yapamadığı duran top kullanma yeteneği kazandırdın (Arda kafayla atıyor onun dışında o bölgede 2 oyuncu var 2side bizden :D).

Bu sene şunu gördük ki maçlarımızda 2 farkı bulursak rakip yandı. En azından 1-2 tane daha çakarız.

Takım içindeki neşe, birlik, sevgi-saygı bunların hepsini bir araya getirmek :

Helal olsun diyorum :)

"Sonuçta bir takımız"

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, 4-1'lik skorla sona eren Denizlispor maçının ardından "Takımımı tebrik ediyorum, bizim için çok güzel bir sonuç oldu. İlk yarıya baktığımızda rakibimizden daha iyi oynadık diyebilirim. Bu tip maçlarda defans yapan takımlara karşı pozisyonunu iyi almanız lazım, gole bu şekilde gidebilirsiniz. Bu tür kurallara uymazsanız maç zorlaşır" dedi.

Hollandalı çalıştırıcı, savunmada yaptığı değişiklikleri şöyle yorumladı: "Sonuçta bir takımız. Bu futbolcular da takımımızın bir parçası. Diğer futbolcularımız da yorgun olabilirler, o yüzden böyle bir değişiklik yaptım"

Rijkaard, "Takımın penaltıcısını Kewell olarak mı belirlediniz?" şeklinde gelen bir soruya da, "Önemli olan penaltıyı gole çevirmek" şeklinde cevap verdi.

Kaynak

Tebrikler hocam yaptığın değişikliklere hiçbir itirazım olamaz,Volkan Yaman'ı merak ettin oynattın ve pişmansın biliyorum.

İnsanın hayatta başına gelen güzel şeyler vardır hiç bitmesini istemediği... Frank Rijkaard da öyle.. yaşadığım müddetçe onu takımın başında görmek istiyorum ama zaman yerinde durmuyor işte.. Neyse bu zamanı yakalamışken tadını çıkaralım, ilerde devrimin ilk adımları atılırken ben oradaydım diye anlatırız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt