Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Maç Sonu: Frank Rijkaard

Denizlispor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik direktör Frank Rijkaard sözlerine takımımı tebrik ediyorum, çok güzel bir sonuç oldu diyerek başladı.

Frank Rijkaard sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk yarıya bakınca rakibimizden iyi oynadık diyebilirim. Bu tip maçlarda defans yapan takımlara karşı pozisyonu iyi almalı ve basit oynamalısınız. Bu tür kurallarla uymazsanız maç zorlaşır. Bunu yaptığımız için mutluyum. İkinci yarıda da rakipten daha iyi oynadık ve farklı kazanmayı başardık

Takımda yaptığı büyük kadro değişikliği hakkında da soruya yanıt veren Rijkaard, “Sonuçta bir takımız, futbolcular da takımın bir parçası. Öbür futbolcularımız biraz yorgundu ve böyle bir kadro sahaya sürdüm. Şimdiden ileride kadroda ne yapacağımı söylersem sürpriz olmaktan çıkar” şeklinde konuştu.

https://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/4526.php

Dün ki röp. Türkçe '' teşekkür ederim'' lafı bizi ne kadar benimsediğini gösteriyor. Adamsın Frank !

Karizmana kurban ! :cool:

B_7aa7dba11126fa9e2a1a2db8638d7350.jpg

Şu anda basın toplantısında muhabirlerle dalga geçiyor

Bizim hıncımızı alıyor resmen :)

Nasıl dalga geçiyo anlatsana biraz:)

Sürekli transfer var mı diyen yudum muhabirlerine burda ki toplanma amacımız yarın ki maç diyor.

Ama yurdum muhabirleri 2 soru yarınki maçtan konustuktan sonra olayı yine transfere getiriyor sağ bek ve forvet transferi istedi mi evet hayır desin bari diye soru soruyor aklı sıra tongaya düşürecek (!!) rijkaard cevap veriyor daha öncede söyledim transfer için değil yarın ki maç için burdayız...

Süpriz var mı yarın ki maç kadrosunda diye dahihane (!!) bir şekilde soru soruyor yurdum muhabiri yine rijkaard yarın görürsünüz diyor..

Resmen kıvrandırdı insanları ...

Birazdan resmi sitede yayınlanır ben dinlerken cok eğlendim:)

Bu sene ki en büyük transferimiz işte. Suç bizde aslında. Hala stoper, sağ bek, forvet, orta saha falan.

Ya şu duran toplarda verdiğin taktikleri TSLdeki hocalarımıza da versen de onlar da yararlansa be hocam :o

Kıvırcık saçlarına, ak düşmüş uçlarına, Cimbombom taraftarına, el salla Frank Rijkaard. :D

Ya bu arada dikkatimi çekti Rjikaard bize gelmeden önce saçları simsiyahtı. Şimdi bakıyorum bayağı beyazlaşmış adamı strese soktu türk basını :D

Oleyy oleyy oleyyyyy Frankk Rijkaaarrddd Frank Rijkaaaarrdddd :m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt