Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

maçtan önce açıklanan kadroyu görünce fark yeriz diyordum.

iyi yine ucuz kurtulduk.

''Barcelona kulübü başkanı, Guardiola'yı ''Johan Cruyff, Helenio Herrera ve Frank Rijkaard gibi Barcelona tarihinin en iyi teknik direktörlerinden biri'' olarak değerlendirdi.'',

MARATON.COM.TR den alıntı gurur duyuyorum.

Helal olsun hocam. 16 yaşına yeni girmiş çocuğa şans verdin ki Altyapı da herkes gayrete gelecektir.

Çetin, Berkin, Emre Çolak, Serdar Eylik... daha önce Galatasaray 18 inde hiç bu kadar genç çocuğun aynı anda dolandığını görmemiştim. Bu size de azcık Pedro'ları, Messi'leri, Bojan'ları, Busquest'leri hatırlatmıyor mu?? İşte gelen şey bu. Galatasaray'a gelen şey bu. 5 sene sonra 23 yaş ortalamasında tıkır tıkır top oynayan bir kadromuz olucak sabredilirse...
...

Arkadaşlar teknik anlamda Rijkaard ile kafama takılan bazı sorular var.Son 10 maçtır (Bunlara TS dahil) oyuncularımızın defans yaparken paylaşım ve pozisyon koruma hatası yaptığına şahit oldum.Her maç kabak gibi bu anlayış ile takım savunması olmayacağı ortada.Acaba Rijkaard bunu henüz göremedi mi ? Yoksa defalarca çalıştırmasına rağmen sorun futbolcular da mı ? Uyum sorunu mu var ? Transfer mi gerekli ? Tam emin olamıyorum.

Lütfen yorumlarınızı bekliyorum , umarım düşündüklerim gerçek değildir...

Arkadaşlar teknik anlamda Rijkaard ile kafama takılan bazı sorular var.Son 10 maçtır (Bunlara TS dahil) oyuncularımızın defans yaparken paylaşım ve pozisyon koruma hatası yaptığına şahit oldum.Her maç kabak gibi bu anlayış ile takım savunması olmayacağı ortada.Acaba Rijkaard bunu henüz göremedi mi ? Yoksa defalarca çalıştırmasına rağmen sorun futbolcular da mı ? Uyum sorunu mu var ? Transfer mi gerekli ? Tam emin olamıyorum.

Lütfen yorumlarınızı bekliyorum , umarım düşündüklerim gerçek değildir...

Defalarca çalıştırmasına rağmen sorun futbolcularda... Zaten Rijkaard'ın istediklerini yapabilseler Barcelona'dan ne farkımız olurdu ? Transfer gerekli...

Rijkaard'ı eleştirecek 1 nokta dahi yok... Kulüp tarihinin en iyi hocası...

Defalarca çalıştırmasına rağmen sorun futbolcularda... Zaten Rijkaard'ın istediklerini yapabilseler Barcelona'dan ne farkımız olurdu ? Transfer gerekli...

Rijkaard'ı eleştirecek 1 nokta dahi yok... Kulüp tarihinin en iyi hocası...

Sanıyorum yeni gelen hocaların yaşadığı arayış sorununu bizim hocamızda yaşıyor.Fakat sakatlık haricinde defansta tam anlamıyla bir arayış içine girdiğini görmedim.En azından Servet 'i yedek bırakmalıydı 5-6 maç.Sanki bu devre ofansif futbol ile ilgilenmiş gibi.

Sana katılıyorum dostum , cidden bazı futbolcularımızın oyun anlayışı insanı çileden çıkarıyorum.Sturm Graz maçında yediğimiz golde Servet , E.Aşık ve kalecinin hatası var.Belki de her futbolcumuz hata yapmaya müsait olduğundan bu tür inanılmaz hatalar oluyor.

Bu sorunun sistem ile alakasının olduğunu zannetmiyorum.Sorun ya hocada ya da futbolcular da.:(

Sanıyorum yeni gelen hocaların yaşadığı arayış sorununu bizim hocamızda yaşıyor.Fakat sakatlık haricinde defansta tam anlamıyla bir arayış içine girdiğini görmedim.En azından Servet 'i yedek bırakmalıydı 5-6 maç.Sanki bu devre ofansif futbol ile ilgilenmiş gibi.

Sana katılıyorum dostum , cidden bazı futbolcularımızın oyun anlayışı insanı çileden çıkarıyorum.Sturm Graz maçında yediğimiz golde Servet , E.Aşık ve kalecinin hatası var.Belki de her futbolcumuz hata yapmaya müsait olduğundan bu tür inanılmaz hatalar oluyor.

Bu sorunun sistem ile alakasının olduğunu zannetmiyorum.Sorun ya hocada ya da futbolcular da.:(

Sorun takımın çoğu zaman eksik çalışması.Düşünsene;sen takıma,stoperlere birşey öğretiyorsun.Sonra bunu sezon başından beri hiç stoper olarak çalıştırmadığın Hakan'la yapmaya çalışıyorsun.Sonra elindeki stoperle bir yere geliyorsun.Sakatlıktan yeni çıkmış Emre Aşık'ı aynı düzeye getirmeye çalışıyorsun.(Tabi bu dediklerim taktik açıdan)

Yani demem o ki;bu takım ne kadar tam takım halinde Rıjkaard'la antrenman yaparsa, o kadar çok gelişme gösterir.

İnşallah...Sonuna kadar hocamınızın arkasındayız.Eminim ki Servet ve Gökhan Zan gibi pas özürlü oyunculardan , Linderoth ve E.Güngör gibi sakat oyunculardan , sürekli şans verdiği halde istediğini alamadığı oyunculardan (Aydın , Barış vs...) ve takımdaki birkaç oyuncunun sorumsuzca oynadığı oyundan (Ayhan , M.Sarp vs...) memnun değildir.

926d1261774866-_-frank-rijkaard-1147905390_extras_ladillos_1_0_jpg

Bize de aynısı nasip olur inşallah :)

Goal.com tarafından 10 yılın menejeri (T.D) anketinde "Carlo Ancelotti,Rafael Benitez,Fabio Capello,Vicente del Bosque,Sir Alex Ferguson,Ottmar Hitzfeld,Marcello Lippi,Jose Mourinho Arsene Wenger " arasında yeralıyor ismi.

Frank Rijkaard

Appointed in 2003, at the outset of a new era, Frank Rijkaard guided Barcelona into their latest period of success. Two Liga titles followed his appointment as well as the Champions League in 2006. Rijkaard is widely credited with laying the foundations for Pep Guardiola's all conquering charges.

Goal.com Manager Of The Decade: The Nominees - Goal.com

Goal.com tarafından 10 yılın menejeri (T.D) anketinde "Carlo Ancelotti,Rafael Benitez,Fabio Capello,Vicente del Bosque,Sir Alex Ferguson,Ottmar Hitzfeld,Marcello Lippi,Jose Mourinho Arsene Wenger " arasında yeralıyor ismi.

Goal.com Manager Of The Decade: The Nominees - Goal.com

Yorumsuz :).

Nasıl bir hocaya sahibiz, nasıl bir hoca başımızda işte kanıtı bu sene tekrar tekrar belli oldu. Guardiola'nın açıklamaları, Eto'o'nun açıklamaları, Messi'nin açıklamaları ve bu anket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt