Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

abi suç rijkardda. ne demek elinesarpı topalı ayhanı vermişler. bu adam kör mü ? baktı olmuyo isteseydi devre arasında şunu alın felan filan. yani rijkard tamam iyi hoş ama iç mi suç yok. biz seyirciler olarak ilk baştan sarp topal ayhan vb. olmaz dedik. yani kimse zorla sarpı ayhanı vermedi hocamıza yani.

abi suç rijkardda. ne demek elinesarpı topalı ayhanı vermişler. bu adam kör mü ? baktı olmuyo isteseydi devre arasında şunu alın felan filan. yani rijkard tamam iyi hoş ama iç mi suç yok. biz seyirciler olarak ilk baştan sarp topal ayhan vb. olmaz dedik. yani kimse zorla sarpı ayhanı vermedi hocamıza yani.

Istemedigini nerden biliyorsun ? Belki istedi ama sezon sonuna kaldi. Aradigimiz tarzda bir oyuncuya yüksek bir Bonservis ödeyecegimiz kesin. Sezon sonunda cok iyi 2 orta saha oyuncusu alinacagina ben kesin gözüyle bakiyorum.

Bu arada Rijkaard hakem hakkinda konusmayip biz kendi oyunumuza bakmaliyiz demesi cok güzel. Tamam hakem hatali ama biz hak etmedik kazanmayi. Oyunculara bahane vermek yerine hatalari tespit etmesi ve mentalitenin deyismesini cok güzel anlatti. Insallah Rijkaard uzun seneler bizimle birlikte kalir.

yazık bu adama. vermişler eline sarp, topal, barış ve ayhan gibi hepsini toplasan yarım ön libero etmez adamları, total futbol bekliyoruz.bıraktım total futbolu normal düz futbol bile oynayamıyoruz.

Kasımpaşa maçında Ayhan ve Topal'la müthiş top oynadık. Demek ki o maçta olmayan birileri etkiliyor takımı. Düşünün bakalım, Kasımpaşa maçında olmayan ama Eskişehir maçında olan birisini. :)

ya eyvallah orta saha vasat kabul ediyorum bende bunu ama eskişehirin orta sahasından vasat mı. savaşmazsan olacağı bu. ne olursa olsun bu orta sahada olsa bu ligde anadolu takımlarını yenmeliyiz en azından. deplasmanlar çok tehlikeli artık. deplasmanda saçma sapan top kayıpları, saçma sapan hatalarla yeniliyoruz. aklıını başına almalı herkes. her maç final.

Takım iyi hazırlanmıyor.Ne mental olarak ne fizik olarak...

Rıjkaard fazla disiplinli değil.Malumumuz yerli oyuncular bu işin suyunu çıkarıyor galiba fazlasıyla.

Birde Keitanın oyundan alınıp Emrenin 1.90 lık 2.00 lık stoperin kalecinin olduğu defansın ortasına konulup boyuna top şişirilmesini anlamış değilim.

Takım iyi hazırlanmıyor.Ne mental olarak ne fizik olarak...

Rıjkaard fazla disiplinli değil.Malumumuz yerli oyuncular bu işin suyunu çıkarıyor galiba fazlasıyla.

Birde Keitanın oyundan alınıp Emrenin 1.90 lık 2.00 lık stoperin kalecinin olduğu defansın ortasına konulup boyuna top şişirilmesini anlamış değilim.

Katılmıyorum bu yazıya. Rijkaard istediği kadar fizik ve mental olarak hazırlasın takımı, o iş oyuncu da biter. Maça konsatre olamamışsan ve basit bir top hatası yapıp, ya da rakibini kolayca geçirip önünü açarsan golü yersin kalende. Senin hocan Rijkaard, birazcık bir şeyler katamıyorsan futboluna, suç sendedir. Rijkaard'ın maç sonrası röportajını okursan "Oyuncularımı top kaptırma konusunda uyardım" diye demeç vermiş. Bu açıklamadan sonra futbolcuya dönüp söylerdim ben; bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Geçen hafta 78.dakikadan sonra 3 gol atan da bu takımdı. Ya da Antalya'da 2-0'dan maçı çeviren.

Katılmıyorum bu yazıya. Rijkaard istediği kadar fizik ve mental olarak hazırlasın takımı, o iş oyuncu da biter. Maça konsatre olamamışsan ve basit bir top hatası yapıp, ya da rakibini kolayca geçirip önünü açarsan golü yersin kalende. Senin hocan Rijkaard, birazcık bir şeyler katamıyorsan futboluna, suç sendedir. Rijkaard'ın maç sonrası röportajını okursan "Oyuncularımı top kaptırma konusunda uyardım" diye demeç vermiş. Bu açıklamadan sonra futbolcuya dönüp söylerdim ben; bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Geçen hafta 78.dakikadan sonra 3 gol atan da bu takımdı. Ya da Antalya'da 2-0'dan maçı çeviren.

Ama iyi hazırlanmamış takım,aksini kimse iddia edemez.

Oyuncunun konsantre olayına gelirsek bana göre teknik direktörün rolü bunda büyüktür.Olay sadece sistem taktik uyarı bazında değildir.

Oyuncu her zaman teknik direktörünün ağzına bakar.Çünkü ona en yakın kişi o dur.

Benim söylediğimi belki yabancı futbolcular için görmezden gelebilirsin ama yerli futbolcularla aralarında çok net ve büyük farklılıklar var.

Eğer Fatih Terimin önemli maçlara takımı nasıl motive ettiği hakkında biraz bilgin varsa anlarsın.

Ha illa onun gibi olacak demiyorum ama yarısı bile yok gördüğüm kadarıyla.

Oyuncu değişiklikleride bana göre harika değildi.

Ama iyi hazırlanmamış takım,aksini kimse iddia edemez.

Oyuncunun konsantre olayına gelirsek bana göre teknik direktörün rolü bunda büyüktür.Olay sadece sistem taktik uyarı bazında değildir.

Oyuncu her zaman teknik direktörünün ağzına bakar.Çünkü ona en yakın kişi o dur.

Benim söylediğimi belki yabancı futbolcular için görmezden gelebilirsin ama yerli futbolcularla aralarında çok net ve büyük farklılıklar var.

Eğer Fatih Terimin önemli maçlara takımı nasıl motive ettiği hakkında biraz bilgin varsa anlarsın.

Ha illa onun gibi olacak demiyorum ama yarısı bile yok gördüğüm kadarıyla.

Oyuncu değişiklikleride bana göre harika değildi.

Bunu özel hayatında sorunları olmuş ve işine yansıtmış bir adam olarakta düşünebilirsin. Unuttuğun bişey var, çoğu futbolcumuz milli takımlarında oynuyor. Yorgunlukta olabilir.

Biz Türkler duygusalızdır, haklısın. Arada gaz gerekir. Ama futbolu basit olarak düşünmek zorundayız. İki basit hata ve iki gol. Ardından iki liberon kenarda. Bu normal bişey değil. Takım orta sahasında sorunlar var.

Emre Çolağı oynatmasan bir dert, oynatsan ayrı bir dert. Taraftar açısından söyledim bunu. Rijkaard oyuncunun ne zaman oynaması gerektiğini iyi bilir, orasına kafa yorma bence.

Bunu özel hayatında sorunları olmuş ve işine yansıtmış bir adam olarakta düşünebilirsin. Unuttuğun bişey var, çoğu futbolcumuz milli takımlarında oynuyor. Yorgunlukta olabilir.

Biz Türkler duygusalızdır, haklısın. Arada gaz gerekir. Ama futbolu basit olarak düşünmek zorundayız. İki basit hata ve iki gol. Ardından iki liberon kenarda. Bu normal bişey değil. Takım orta sahasında sorunlar var.

Emre Çolağı oynatmasan bir dert, oynatsan ayrı bir dert. Taraftar açısından söyledim bunu. Rijkaard oyuncunun ne zaman oynaması gerektiğini iyi bilir, orasına kafa yorma bence.

Kafa benim yorarım yormam :rolleyes:

Kimsenin bu kritik dönemde Emrenin derdine düşeceğini sanmıyorum.

İki basit hatayı oyuncuların milli takımda değildi ki bunu mazaret olarak görmemiz yanlış.

Kafa benim yorarım yormam :rolleyes:

Kimsenin bu kritik dönemde Emrenin derdine düşeceğini sanmıyorum.

İki basit hatayı oyuncuların milli takımda değildi ki bunu mazaret olarak görmemiz yanlış.

Zaten bence diyorum, açılımı "bana göre" demektir.

peki mazaret görmeyelim bu durumu. suç Rijkaard'ın. Kenarda Barış varken Emre'yi neden alır oyuna, bunu gerçekten sorgulamak gerek. Ya da yürüyen Keita niye çıkar ki...

Zaten bence diyorum, açılımı "bana göre" demektir.

peki mazaret görmeyelim bu durumu. suç Rijkaard'ın. Kenarda Barış varken Emre'yi neden alır oyuna, bunu gerçekten sorgulamak gerek. Ya da yürüyen Keita niye çıkar ki...

Emre oyuna girdikten sonra ne yaptı?

Sen olsan yinede yürüyen Keitayı çıkarırmıydın?

Evet diyorsan ben körü körüne tartışmayı sevmem ..Kolay gelsin.

Kasımpaşa maçında Ayhan ve Topal'la müthiş top oynadık. Demek ki o maçta olmayan birileri etkiliyor takımı. Düşünün bakalım, Kasımpaşa maçında olmayan ama Eskişehir maçında olan birisini. :)

Elano bizde jubilesini yaptığında veya 3 4 sezon sonra transfer olduğunda, kınan benden.

emre çolak oyua girdi , biz pozisyon bulmaya basladik emre daha çok maç oynamasi lazim ki tecrube edinsin Elano-emre çolak bizim xavi-iniesta ikilisi olacak sarp,top,baris ozbek,ayhan hikaye asil adam emre çolak

sonuna kadar teknik ekibin bilhassa Frank Rijkaardin arkasindayim.

artik biz türk milleti sabretmeyi ögrenmemiz lazim.

bknz arsenal (wenger) bknz manu (Fergusson)

Rijkaardin ilk sezonu ve gelecekte cok iyi isler yapacagindan eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt