Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Neye göre kime göre küçük düşmüşüm?Rijkaard Cem'i niye oynatmıyor dediğim için mi küçük düşüyorum?Elano'nun sakat olduğu için oyundan çıktığını bilmediğim için mi küçük düşüyorum?Saçmalıyorsun farkında değilsin.Kullandığın tabirlere de dikkat et.Ne yazmışım ki tükürdüğümü yalamış oluyorum?Okumadan anlamadan atlamayın herşeye.Kim kime saldırmış bir oku istersen.Bir eleştiri yazdığımız an skor taraftarı oluveriyoruz.Böyle saçmasapan bir anlayış olabilir mi?Bu arada neyin mücadelesini verdiğimi anlamana gerek yok,seni bana laf sokmaya çalışacak kadar ilgilendirdiğini sanmıyorum.

Elano'nun neden oyundan çıkarıldığını bilmeden Rijkaard'a salladığın için.

Elano'nun neden oyundan çıkarıldığını bilmeden Rijkaard'a salladığın için.

Hadi ya.:oAcayip küçük düştüm bak şimdi.İnanılmaz bir hata.Bunu nasıl yapmış olabilirim?Kim biliyordu ki ben de bileyim Elano'nun neden çıktığını?Adamı 90 dakika oynattığı yok hocanın.Sakatlığından hemen sonra oyundan çıkmamış.Nasıl düşünmemizi bekliyorsunuz?Zaten eleştirimin temeli Elano değil Cem konusudur.Daha önceki mesajlarımı okuyun.Arda forvet oynamaya başladığından beri ``Cem hala neden kadroya alınmıyor`` diye yazıyordum zaten.Eleştiriye tahammülünüz yok ki.Ortada bana göre bir hata var ve burada isteyen istediği her yorumu yapabilir,kimseyi de ilgilendirmez bu çünkü benim düşüncem ve benim fikrim.

Hadi ya.:oAcayip küçük düştüm bak şimdi.İnanılmaz bir hata.Bunu nasıl yapmış olabilirim?Kim biliyordu ki ben de bileyim Elano'nun neden çıktığını?Adamı 90 dakika oynattığı yok hocanın.Sakatlığından hemen sonra oyundan çıkmamış.Nasıl düşünmemizi bekliyorsunuz?Zaten eleştirimin temeli Elano değil Cem konusudur.Daha önceki mesajlarımı okuyun.Arda forvet oynamaya başladığından beri ``Cem hala neden kadroya alınmıyor`` diye yazıyordum zaten.Eleştiriye tahammülünüz yok ki.Ortada bana göre bir hata var ve burada isteyen istediği her yorumu yapabilir,kimseyi de ilgilendirmez bu çünkü benim düşüncem ve benim fikrim.

Elano'yu ikinci yarının başında almasının mutlaka ikna edici bir sebebi olacağını bilmeliydin. Rijkaard'ın Elano'ya garezi var da ondan mı çıkardı Elano'yu?

Bende seni.

Rijkaard 'a güvenerek tuvalete bile gitmem ben.

Hangi maçta oyuna tesir eden değişiklik yapmış bu adam ?

İzlemekten başka ne yapar bu adam ?

Neyse kılıf uydurmaya devam.Yakında lig şampiyonluğu da elden gider.

Kasımpaşa maçı sonrası buradayım. :)

hazir kasimpasa macida gelmisken ilk yaridaki maci hatirla.. kim atmisti golleri? Su andaki sorun kadro daralmasidir. alternatifi olmadigi icin degisiklik yapamiyor zaten limitde oynatiyor takimi. sakin olun. 105 senede 1 tane avrupa kupasi aldik diye her sene uefa kaldircagimizi zannetmeyin, mantikli olalim.

Elano'yu ikinci yarının başında almasının mutlaka ikna edici bir sebebi olacağını bilmeliydin. Rijkaard'ın Elano'ya garezi var da ondan mı çıkardı Elano'yu?

Ben bilmem garezi var mı yok mu.90 dakikayı tamamladığı çok az maç var.Çok iyi oynarken bile oyundan alınıyor nedense.Ayrıca sakatlık geçirdiği an çıkmadı Elano.Ben de oyundan çıkması için mantıklı bir sebep bulamadığımdan dolayı eleştirdim.Ve benim hocamızı eleştirmem kimseye bana skor taraftarı diye aptalca yafta yapıştırması anlamına gelmiyor.Başka insanların fikirlerini,yazılarını alıntılayıp altına ``komiksiniz`` diye yorum yapan zatlarla tartışmam.Buna karşı bir tepki koyduğumuzda da ``Tükürdüğünü yaladın`` deniliyor.Nasıl bir tartışma platformu burası?O adamın yaptığı düpedüz terbiyesizliktir.Klavye başından insanlar skor taraftarı demek komiksiniz demek ne kolay değil mi?Benimle karşı karşıya tartışmaya girse iki kelime edemeyecek olan adam bana skor taraftarı diyebiliyor malesef.Bu forumda yaklaşık 2 senedir yazıyorum.Mesajlarım profilimde girin bakın ne zaman skor taraftarlığı yapmışız.Böyle bir muameleye maruz kalıyoruz üzerine bir de biz küçük düşüyoruz.Komik olan,küçük düşen kim siz karar verin.

Ben bilmem garezi var mı yok mu.90 dakikayı tamamladığı çok az maç var.Çok iyi oynarken bile oyundan alınıyor nedense.Ayrıca sakatlık geçirdiği an çıkmadı Elano.Ben de oyundan çıkması için mantıklı bir sebep bulamadığımdan dolayı eleştirdim.Ve benim hocamızı eleştirmem kimseye bana skor taraftarı diye aptalca yafta yapıştırması anlamına gelmiyor.Başka insanların fikirlerini,yazılarını alıntılayıp altına ``komiksiniz`` diye yorum yapan zatlarla tartışmam.Buna karşı bir tepki koyduğumuzda da ``Tükürdüğünü yaladın`` deniliyor.Nasıl bir tartışma platformu burası?O adamın yaptığı düpedüz terbiyesizliktir.Klavye başından insanlar skor taraftarı demek komiksiniz demek ne kolay değil mi?Benimle karşı karşıya tartışmaya girse iki kelime edemeyecek olan adam bana skor taraftarı diyebiliyor malesef.Bu forumda yaklaşık 2 senedir yazıyorum.Mesajlarım profilimde girin bakın ne zaman skor taraftarlığı yapmışız.Böyle bir muameleye maruz kalıyoruz üzerine bir de biz küçük düşüyoruz.Komik olan,küçük düşen kim siz karar verin.

Boş yere uzatıyosun. Elano'nun sakatlandığı için çıktığını bilmiyodum diye kendini savunuyosun, ama bilip bilmeden sallamış olduğun gerçeğini de kabul edemiyorsun.

Elano'nun neden 90 dakika sahada kalmadığını ben de merak ediyorum ama bilip bilmeden Rijkaard'ı eleştirmiyorum.

Boş yere uzatıyosun. Elano'nun sakatlandığı için çıktığını bilmiyodum diye kendini savunuyosun, ama bilip bilmeden sallamış olduğun gerçeğini de kabul edemiyorsun.

Sana ne yahu?Seni ne ilgilendiriyor uzatıp uzatmamam?Ben bana skor taraftarı diyen adama yönelik cevap yazıyorum sen atlıyorsun olaya.Kimse bana skor taraftarı diyemez arkadaşım.Daha önce de birçok maçta puan kaybettik veya yenildik.Bir defa eleştirmedim Rijkaard'ı.Ama bu sefer bana göre hata yaptı.Elano konusunda haksız bir eleştri yaptığımı kabul ediyorum ben ama Elano'nun yerine giren Ayhan konusunda ve Cem konusundaki eleştirilerimde kendime göre haklıyım.Anlayamadığım birşey var hala.Adamın biri çıkıp bana skor taraftarı diyor ve ben adama cevap veriyorum.Sonra alakasız biri çıkıp laf sokmaya çalışıyor.Sıkıntın nedir senin?

Sana ne yahu?Seni ne ilgilendiriyor uzatıp uzatmamam?Ben bana skor taraftarı diyen adama yönelik cevap yazıyorum sen atlıyorsun olaya.Kimse bana skor taraftarı diyemez arkadaşım.Daha önce de birçok maçta puan kaybettik veya yenildik.Bir defa eleştirmedim Rijkaard'ı.Ama bu sefer bana göre hata yaptı.Elano konusunda haksız bir eleştri yaptığımı kabul ediyorum ben ama Elano'nun yerine giren Ayhan konusunda ve Cem konusundaki eleştirilerimde kendime göre haklıyım.Anlayamadığım birşey var hala.Adamın biri çıkıp bana skor taraftarı diyor ve ben adama cevap veriyorum.Sonra alakasız biri çıkıp laf sokmaya çalışıyor.Sıkıntın nedir senin?

Ayhan'ın yerine kimin girmesini beklerdin?

Emre Çolak'ın tabiki.Aylardır düzgün top oynamamış,futbol oynamayı unutmuş Ayhan yerine en azından ofansif yönü de etkili olan Emre'nin girmesini beklerdim.Elano çıktıktan sonra topu taşıyamadık rakip sahaya.Emre bunu yapabilirdi.Defansif yönü de fena değil.Adamlar halısaha maçı oynar gibi rahat rahat top çeviremezlerdi en azından ortasahada.

Atlamış gibi oldum ama Ayhan'ın girdiği sıralarda topu çok fazla rakibe vermiştik bu nedenle yetenekleri sınırlı olsa da direnç katıp,rakibin oyununu bozacağından Barış çok daha mantıklı olurdu.Bu değişiklik bir ara saçmalayan Mustafa'nın yerine de yapılabilirdi.İyi bir Ayhan her zaman tercihimdir ancak bu sene gördük ki Ayhan pek iyi durumda değil.Ayrıca lig maçlarında şans verilmeyen bir oyuncunun bir anda bu kadar kritik maçta sahaya sürülmesi büyük riskti.Bir de görüldüğü üzere biraz daha defansif oyunu seçmiştik buna Barış'ın daha uyacağını düşünüyorum.Orta sahadan top çıkmaz derseniz eğer ben Elano'nun yerine Arda'yı çekerdim,ileri Keita'yı alırdım,kanada da iyi hissediyorsa eğer Sabri'yi alırdım.Sabri de önde oynadığında rakibin oyununu bozabilirdi ama bu konuda eleştiri getiremem aylardır oynamadığı için.Sabri olmazsa da en azından son zamanlarda Ayhan'dan çok daha fazla süre alan Dos Santos konulurdu zaten başka da seçenek yok.

Ne büyük iş yapmışsın yahu.Maçın bitişiyle o anın siniriyle gelip buraya yorumunu,olumsuz fikirlerini yazan herkesi anlıntılayıp komiksiniz diye yorum yapmak.Bravo sana.:asd:Elano'nun sakatlanarak çıktığını bilmiyorduk ben ve yorumlarını yapan çoğu arkadaş.Cem konusunda hala fikrim değişmedi ve hala hatalı olduğunu düşünüyorum.Asıl komik olan sensin bu arada.Her eleştiri yapanı ``Sığor taraftarısınız olm siz.`` diye yaftalamaya devam edin bakalım nereye varacak bunun sonu.Bana skor taraftarı diyebilen bir insana çok ağır karşılık veririm normalde ama forum kuralları elvermiyor işte.Sadece hadi ordan diyorum.

İşte Galatasaray taraftarı o zor zamanda belli olur ;) Ben her yerde savunuyordum am Fener taraftarına dğil, bizzat kendi taraftarına saydıran skor taraftarlarına karşı savunuyordum.. Büyük iş yapmamışım haklısın milletin yazısını alıntılayarak haklısın. En azından anlarlarda elini vicdanına koyup tekrar okurlar yazdıklarını ve akıllarını başlarına alırlar diye yazdım..

Rakibimiz Atletico.

Dakika 90 oyuncu değişikliği : Arda out Gio in

Daha ne söylenebilir ki.Acaba neden yaptı bu değişikliği ? Biri bana izah ederse sevinirim.:o

Arda değil Sarptı çıkan. Ayrıca bu arkadaş Fenerbahçelidir. Daha önceki yorumlarından biliyorum. Lille koyunca kuyruğunu kıstırıp gelmiş forumumuza aklınca bizle dalga geçiyor..

Yönetim bu kadroyu çıkarsaydı Rijkaard olmadan da turu geçerdik.

----------------------Ufuk-------------------------

-Sabri---------Neill-----------Emre-------------Caner-

--------Topal---------Elano---------Çolak-----------

--Keita---------------NONDA-----------------Arda

Ciddiye alıp yazıyorum kendimden utanarak.. Emre Çolak o tecrübesiyle Mustafa Sarpın daralttığı kadar alan daraltsa, onun kadar çift yönlü olsa, fiziğide el verse zaten Arda yerine onu konuşurduk yıldız diye. Ufuk Leonun kurtardığı bi kaç önemli pozisyonu kesinnlikle içeri alırdı. Daha vakti var Ufuğun. Tecrübe Kalede gerçekten önemlidir.

Sabri sakat sakat nasıl oynayacak?? Daha yeni çıktı riske mi edeceksin? Luganodan beter olur maazallah. Caner ilk maçta o pozisyonda neler yapabileceğini göstermişti sanırım :)

Bende seni.

Rijkaard 'a güvenerek tuvalete bile gitmem ben.

Hangi maçta oyuna tesir eden değişiklik yapmış bu adam ?

İzlemekten başka ne yapar bu adam ?

Neyse kılıf uydurmaya devam.Yakında lig şampiyonluğu da elden gider.

Kasımpaşa maçı sonrası buradayım. :)

Teknik direkttörler orada oyuncu değiştirsin diye durmuyor bunu anlamıyorsan yürü git derim..Maç içerisinde artan tempoya göre ben savunmamızdaki ve forvetteki pozisyona göre değişen varyasyonları seyretmekten gözüm yoruldu. Bakıyorum Arda bi sağda bi solda bi forvette. Ondan boşalan yerlerde Keita. Defansımız çıktığında Uğur ve Mehmet en geriye.. O kadar güzel şeyler vardıki gören gözler için. Ama biz 89 da yapılan hatadan Canerin kırmızısından başka hiç bi güzelliği görmeyiz.. Sende haklısın..

Kasımpaşa maçından sonra burdayım demiş. Bide skor taraftarı deyince kızıyor millet :cowboy:

Emre Çolak'ın tabiki.Aylardır düzgün top oynamamış,futbol oynamayı unutmuş Ayhan yerine en azından ofansif yönü de etkili olan Emre'nin girmesini beklerdim.Elano çıktıktan sonra topu taşıyamadık rakip sahaya.Emre bunu yapabilirdi.Defansif yönü de fena değil.Adamlar halısaha maçı oynar gibi rahat rahat top çeviremezlerdi en azından ortasahada.

Caner Erkin. 21 yaşında gencecik bi delikanlı. Manisa CSKA Galatasarayda oynuyor.

İlk Atletico maçı.Dakika 20 küsür. Caner acemiliğine bir faul yapıyor. Dakika 35 oyundan alınıyor. Moralman çöküş. Diğer maçta kendini bu kadar toplaması şaşırtıcı. 80 dakika harika oynuyor. gol atmanın eşiğinde fakat oyuncu elle oynuyor.Sinirinden topu boş arkadaşına atmak yerine kaleciye nişanlıyor. 2 dakikada 2 sarıdan oyundan atılıyor. Yorumları alalım;

Konu paraya gelince profesyonel oyuncusunuz.

Canere harbi çok kızgınım ama bi yandanda ilk golu düşünüyorum onun çabasıyla gelişti pozisyon sonra dönüyorum birde madriddeki ilk maç geliyo aklıma offf

Belamısın Caner ?

İlk defa bir oyuncu hakkında bukadar kötü yorum yapacağım

Caner sen gerçekten profesyonel bir futbolcu olamazsın bir profesyonel bir oyuncu orada o kırmızı kartı görmez . Utanıyorum gerçekten utanıyorum.

bizi turdan ettin lan Caner. git dön CSKA'ya...

Caner gibi genç oyuncuyu bu kadar kolay silen taraftar, Emre Çolaka ne yapar Allah bilir. Hem Emrenin ayakları titrerdi o maçın stresi kolaymı? Gidip Kırmızıyı o yese, Gol kaçırsa suçlu kim olacak? Ayhan oyunda gözükmesede işe yarıyordu. Emrenin defansı o kadar iyi değil ki?? Fiziğide yetersiz. O iki godzillavari defans oyuncusu arasında Arda kayboldu. Emre ne olurdu Allah bilir. 40 dakika içerisinde 10 dk bile topa sahip olamadık ondada Ayhan ilerde birşeyler yapmaya çalıştı. Eski Ayhan olsa maç bile çevirirdi.

ne dedi reyiz maçtan sonra

Keita'nın golünde duruşu çok komikti. :) Muhtemelen o anda Gio yardırıyordu, Rijkaard orada çok sevindi. Maçta Keita, Gio ve Arda'yı alkışlatarak büyüklüğünü bir kez daha kanıtlamıştır efem.

Oynatmak istediği hücum futbolu tam anlamıyla budur. Teşekkürler Rijkaard.

Taraftarın maç sonunda ki Frank Rijkaard tezahüratı süperdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt