- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: # Frank Rijkaard
Elano'nun neden oyundan çıkarıldığını bilmeden Rijkaard'a salladığın için.
Neye göre kime göre küçük düşmüşüm?Rijkaard Cem'i niye oynatmıyor dediğim için mi küçük düşüyorum?Elano'nun sakat olduğu için oyundan çıktığını bilmediğim için mi küçük düşüyorum?Saçmalıyorsun farkında değilsin.Kullandığın tabirlere de dikkat et.Ne yazmışım ki tükürdüğümü yalamış oluyorum?Okumadan anlamadan atlamayın herşeye.Kim kime saldırmış bir oku istersen.Bir eleştiri yazdığımız an skor taraftarı oluveriyoruz.Böyle saçmasapan bir anlayış olabilir mi?Bu arada neyin mücadelesini verdiğimi anlamana gerek yok,seni bana laf sokmaya çalışacak kadar ilgilendirdiğini sanmıyorum.
Elano'nun neden oyundan çıkarıldığını bilmeden Rijkaard'a salladığın için.
Elano'nun sakatlanarak çıktığını bilmiyorduk ben ve yorumlarını yapan çoğu arkadaş.Cem konusunda hala fikrim değişmedi ve hala hatalı olduğunu düşünüyorum.Asıl komik olan sensin bu arada.Her eleştiri yapanı ``Sığor taraftarısınız olm siz.`` diye yaftalamaya devam edin bakalım nereye varacak bunun sonu.Bana skor taraftarı diyebilen bir insana çok ağır karşılık veririm normalde ama forum kuralları elvermiyor işte.Sadece hadi ordan diyorum.