Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Bu sefer de Keita çıkarmı son haftaların en formda ismi her an birşey yaratabilir derlerdi...

Eleştirmek kolay heryerden vurabilirsin..

arkadaşım yerden yere vurmuyoruz eleştiriyoruz. bana açıklar mısın ben neden eleştiremeyeceğim Galatasaray teknik direktörünü ismi ne olursa olsun? neden bu kadar rahatsızlık veriyor eleştirilince. küfür mü ediyoruz hakaret mi ediyoruz 12 puanın 10'u gittiyse burda suçlu ben değilim heralde gelip oguz çok konuştu 10 puan kaybettik diyecek haliniz yok takımdaki herkes kadar rijkaard'da sorumludur bu sanki rijkaard gitsin demek mi oluyor eleştirmek ne kadar basit bi görüş anlayış bu ya.

rijkaar puan kayıplarından sorumlu dedik, ee yani rijkaard gitsin istemiyoz demiş olduk olaya bak.

Eleştirmek için eleştirmiyorum. Mesajlarımı takip etmeden atıp, tutmasan sevinirim.

Ben zaten çift forvet sistemine karşıyım. Diyorum ki madem çift forvete döndük, orta sahamızın en teknik oyuncusunu çıkarmamalıydık.

derlerdi dedim, senin nasıl bir taktik sevdiğini takip edemiyorum kusura bakma.

2 puan çıkardın zaten 1puan için mi bu yaygara?

valla şuanda Galatasaraylıların 3/4'ü yaygara yaptığına göre önemli bir ''1'' puanmış o. bir de en kötü Galatasaray dedim dikkatini çektiyse. en kötüsü yani 3 puan alırdı normal bir cimbom 6-7 alır en az o fikstürden. almıştır da zaten geçmiş sezonlara bakarız olmazsa.

arkadaşım yerden yere vurmuyoruz eleştiriyoruz. bana açıklar mısın ben neden eleştiremeyeceğim Galatasaray teknik direktörünü ismi ne olursa olsun? neden bu kadar rahatsızlık veriyor eleştirilince. küfür mü ediyoruz hakaret mi ediyoruz 12 puanın 10'u gittiyse burda suçlu ben değilim heralde gelip oguz çok konuştu 10 puan kaybettik diyecek haliniz yok takımdaki herkes kadar rijkaard'da sorumludur bu sanki rijkaard gitsin demek mi oluyor eleştirmek ne kadar basit bi görüş anlayış bu ya.

rijkaar puan kayıplarından sorumlu dedik, ee yani rijkaard gitsin istemiyoz demiş olduk olaya bak.

Oyuncu değişiklerini eleştirmek saçma demeye çalıştım orda yoksa eleştirebilirsin Rijkaardı, ama adamı eleştirirken biraz mantıklı olalım, elinde mustafa sarp ve barış var, bu adamları verip istediği futbolu oynatmasını bekleyemezsin.

valla şuanda Galatasaraylıların 3/4'ü yaygara yaptığına göre önemli bir ''1'' puanmış o. bir de en kötü Galatasaray dedim dikkatini çektiyse. en kötüsü yani 3 puan alırdı normal bir cimbom 6-7 alır en az o fikstürden. almıştır da zaten geçmiş sezonlara bakarız olmazsa.

Artık deplasmanlar değişti babacım, biraz bakarsan kim bu ligde ardarda o kadar puan alabilmiş görürsün, inanmak istemiyoruz belki ama anadolu takımlarının seviyeleri yükseldi.

Eskisi gibi deplasmanlar yok artık. Hele ligin en zor 5 deplasmanından 4 ü nü oynuyorsan...

sen de haklısın ama insan Galatasaraylı olunca fark bekliyor. diğer kulüplerin düştüğü yanlışlara düşülmesin diye bekliyor sonuçta ordaki daum burdaki rijkaard daum'un kaybettiği puanları rijkaard'da aynen kaybetmesin beklentisindeyiz Galatasaraylı olarak. yani rijkaard büyük adam ki beklentimiz de büyük olunca vaziyet böyle oluyor. biz de haklıyız yani. ben en az 2 galibiyet beklerdim yani beşiktaşa trabzona yine yenil esesi kayseriyi yen amenna bu kadar da iyimseriz yani :)

sen de haklısın ama insan Galatasaraylı olunca fark bekliyor. diğer kulüplerin düştüğü yanlışlara düşülmesin diye bekliyor sonuçta ordaki daum burdaki rijkaard daum'un kaybettiği puanları rijkaard'da aynen kaybetmesin beklentisindeyiz Galatasaraylı olarak. yani rijkaard büyük adam ki beklentimiz de büyük olunca vaziyet böyle oluyor. biz de haklıyız yani. ben en az 2 galibiyet beklerdim yani beşiktaşa trabzona yine yenil esesi kayseriyi yen amenna bu kadar da iyimseriz yani :)

şöyle bir fark var aramızda onlar kaybederken de top mop oynamıyor biz ise oynayarak kaybediyoruz, bugün birçok pozisyonumuz var, o yüzden umutlu ol

sene sonunda Galatasaray çok iyi oynadı aslında onların hakkı demeyecekler şampiyon kimse yılın takımı o olacak onun transferleri doğru olacak onun atılımları doğru olacak parayı o götürecek vs vs yani ben aynı görüşte değilim. görüşümün doğruluğunu savunmuyorum sadece belirtiyorum ısrarcı değilim.

sene sonunda Galatasaray çok iyi oynadı aslında onların hakkı demeyecekler şampiyon kimse yılın takımı o olacak onun transferleri doğru olacak onun atılımları doğru olacak parayı o götürecek vs vs yani ben aynı görüşte değilim. görüşümün doğruluğunu savunmuyorum sadece belirtiyorum ısrarcı değilim.

Hak meselesi değil, takımım iyi oynuyor zevk alıyorum, her maçta da umutluyum. Bu kadar basit.

YA bu tercüman harbi bişeyden anlamıyor. Ayrıca o basın toplantısında artis artis soru soran muhabir kimdi çok merak ettim . izleyen var mıydı?

Evet,adam "Servet'i niye oynatmadınız" diye sordu.Hala bu soruları soran gazeteciler varmı ya.Rijkaard'da "Niye oynatayım ki?" dedi.Yok yok bizimkiler öğrenemiyecek hiç bir şey Avrupa'dan:)

takımım iyi oynamıyor, takımımın orta sahasına gelen rakip oyuncu direkt ceza sahasına yılan gibi kıvrılarak akıyor. defansım geri geri kaçarak buyur gel abi eğer iyi bir şut çekersen muhtemelen gol olur bi dene bakalım diyor. kalecim ben hava topuna çıkmayı sevmem genelde topu izlemeyi seviyorum sonunda ne olacağını merakla bekliyorum diyor. forvetim iyi Allah'a şükür onu da sakatladı köpeğin biri ordan da olduk.

ben takımı iyi görmüyorum. ha ben kimim, benim nasıl gördüğüm zerre önemli mi onu da bilmiyorum konu saptı yani ben rijkaard'ın bu olaya el atmasını beklerim başkası değil. atmıyorsa da hatalıdır bunu dile getiririm.

Barış özbek mustafa sarp mehmet topal ayhan akman...

Bana göre teknik direktör diye başına beckenbauer'i koysan, yanına platini'yi yardımcı diye alsan, pele'yi sportif direktör yapsan, johann cruyff'u da teknik danışman yapsan, sir alex, arsene wenger ve mourinho'yu da antrenör diye alsan, yine galatasarayın başarılı olmasını engelleyecek dörtlüdür.

(ekşi sözlükten alıntıdır)

Şu Rijkaard eleştirilemez modundan çıkmak lazım artık bence.Körü körüne savunmak da boş eleştiri kadar yanlış bana göre.

Barış özbek mustafa sarp mehmet topal ayhan akman...

Bana göre teknik direktör diye başına beckenbauer'i koysan, yanına platini'yi yardımcı diye alsan, pele'yi sportif direktör yapsan, johann cruyff'u da teknik danışman yapsan, sir alex, arsene wenger ve mourinho'yu da antrenör diye alsan, yine galatasarayın başarılı olmasını engelleyecek dörtlüdür.

(ekşi sözlükten alıntıdır)

:D

Aslında Galatasaray'da oynamalarının yegane nedeni iyi niyetli olarak mücadele güçlerini maça vermeleri.Ama yetenekleri kısıtlı olduğundan ve oyunu sadece tek yönlü oynadıklarından herkes aynı bölgeden şikayetçi.

Herkez seneye rijkaard'ın gerçek takımını izlicek ve görecek nasıl futbol oynandığını !!!

:D

Aslında Galatasaray'da oynamalarının yegane nedeni iyi niyetli olarak mücadele güçlerini maça vermeleri.Ama yetenekleri kısıtlı olduğundan ve oyunu sadece tek yönlü oynadıklarından herkes aynı bölgeden şikayetçi.

olur mu yahu şikayetçi olmayan üstadlar var.barış ı falan beğeniyorlar bayağa bayağa.sorunun elanoda olduğunu düşünüyorlar.bu yorumları yapanlara daha bu tarz oyuncular lazım.mesela kasımpaşadan emre toraman alınmalı.fenerbahçeden selçuk yada.sever yine onlar koşuyor falan derler :)

Rijkaard'ın birşeyleri görmesi lazım,eleştiririz tabi.

Bakıyorsun bu sene deplasmanlar kabus...Ankaragücü 3-0,Fenerbahçe 3-1,Eskişehir 2-1 vs vs.Hiç mi analiz etmez,yanında bir ne Neskeens var anlamıyorum.

Elbette oynamaya çalıştığımız futbol mentalitesi belirli,ama bunu neden sürekli 4-3-3 ile yapmaya çalışıyorsun ki?4-2-3-1,4-5-1 hatta 3-5-2 ile yapabilirsin bunu.Ama bakıyosun ki iyi kapanabilen takımları deplasmanda 4-3-3 ile açamadın,bunun en büyük etkeni ortasaha 3lün,birşeyleri değiştir.Ama oyun mentaliten aynı olsun.

Elbette doğru üstüne doğru yapmayacaz ama bunlar bir teknik direktörün yapmaması gereken hareketler bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt