Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

vallahabence bir pankart yapilmali Rijkaard stay with us .... :)

bende korkuyorum bizi birakacak diye. umarim adnan polat kazanir

hafta sonu ve hemen sözlesme uzatilir firenkin

Bu takımda yanlış giden bir şeyler var ve çözüm getirilemiyor.Deplasman galibiyeti görmeden şampiyon olabilirsek helal olsun.

Bordeux her şeye rağmen 5 senedir aynı hocayla çalışıyorlar. Bakın şimdi ne haldeler...

Lütfen artık defans bloguyla oynamayı bıraksın Franco'nun da bizler gibi başı döndü. Kulübede Servet otururken gereksiz riskler alarak Emre Güngör'ü oynatması eksi puandır.

gerets e çok kızardım haksızlık etmişim.

Valla dün Barış'ı orta sahanın en ofansif adamı olarak oynattı ya başka da bir şey demiyorum bu adam için. Barış'tan 10 numara pozisyonunda oyuncu yaratmak da herkese nasip olmaz. Rijkaard bir takım satın alsın kendine ve bu düzeni denesin orda.

Rijkasrd'a çok güveniyorum ve uzun yıllar çalışmalıyız. Rijkaard'ın takıma ağırlığı koyması gerekli. Takımın sorunlarına hiçbir çözüm bulamıyor. Leo Franco kalede maçı izliyor; bende televizyondan izliyorum. Neden Ufuk'a şans vemiyor. Defansla sürekli oynuyor. Emre mi Servet mi kararını versin. Sol bek olarak Caner'i oynatmasın. Bir türlü başarılı olamıyor. Orta saha göbeği hep yeteneksiz oyuncular deniyor. Orada Caner-Emre ve Arda'ya şans vermeli. Teknik bir orta sahamız olur. Böylece çok top kazanmasak da çok da top kaybetmezdik. Bir de her maçta neden Elano çıkıyor anlamıyorum.

Rijkaardın aklı Chelseada,aklı bizimle olursa fbyi duman ederiz.

Lütfen artık defans bloguyla oynamayı bıraksın Franco'nun da bizler gibi başı döndü. Kulübede Servet otururken gereksiz riskler alarak Emre Güngör'ü oynatması eksi puandır.

Defans bloğu dediğin artık 2.yarı tek kişi değişerek oynuyor o kadar. Bununda sorun olacağını zannetmiyorum. Bir tek Servet-Emre değişiyor defansta o kadar. Ayrıca sonuna kadar Emre'nin oynaması taraftarıyım. Muhteşem bir defans oyuncusu gerçekten. Son maçta yaptığı hatayı çıkarın hatası yok yani sıfır hata... Ve tek kişi iki kişiye karşı süper kestiği pozisyonlarda oldu maç içinde.

Elano,

Rijkaard,

Jo,

Barış,

Ayhan,

Leo,

Emre,

Caner,

Topal,

Sarp,

Arda

Bizim takımda sallanmayan adam kalmamış sayenizde. Bütün 23 kişilik kadroyu anlarım, bi nebze eleştirirsinizde, Rijkaarda kalkıpta akıl öğretenler acaba neyine güveniyorda yapıyor :)

S.Serhat Türkel bizim takımda 4-3-3 sistemi mevcut. Mevcut bu sistemde "10 numara" diye tabir edilen pozisyon yok. İlerde ilk olarak Barışın basmasını istedi sanırım o yüzden barış biraz daha önde gözüktü. Atakları başlattığını görmedim Barışın. Merkez adam değildi. Oturduğunuz bölgeden sallamayın efendim yok 10 numara mevkiinde oynadı filan. Zira bazı yorumlarınızda futbol dahisi gibi davranmanız zaten yeterince sizi komik duruma düşürüyor, daha fazla komik duruma düşmeyin. Eleştirdiğiniz Yılmaz Vural değil, Frank Rijkaard. Hafta sonları hani NTVSPORu açıp ağzımızın suyunu akıtarak izlediğimiz Total FUTBOL varya, Rijkaardın eseri. 5 yılını verdi onu oluşturmak için. Barça için bile 5 yıl gerekiyorsa bizim biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Adamlar Dauma 3 sene dayanıyor, bizimkiler 7. ayında Rijkaard gibi bi adama bile sallayabiliyor..

Bir daha Rijkaarda sallarken kalibrenize göre sallayın bence. Yok Barış 10 numara oynadı, yok niye Leoyu oynatıyor, yok niye Servet yedekte, KOMİK oluyor lütfen.

rijkaard gerçektende çok iyi bir teknik adam fakat türkiye ligine biraz daha ısınması lazım bi anda çok büyük başarılar beklemek saçma olur zaten.Trabzona yenilmekte çok kötü bi sonuç değil trabzonda güçlü bir ekip özellikle şenol güneş geldikten sonra çok iyi oldular.Ama benim oley.com dan oynadığım kupon yattı ya 50 tl gitti ama yüzde onunu geri veerdiler saolsunlar.:) Rijkaard seneye kalırsa asıl o zaman çok iyi olucak.Takım tam oturmuş olucak sonrada gelsin başarılar gelsin kupalar....

bravo hocam.büyüksün.bizi rezil ettin

tek suçlu sensin hoca.bizi rezil ettin.en kuvvetli kadromuzla.

Ne pas foutboluymuş be kardeşim . YAktı yıktı bizi sene başından beri. Bu kadar topçu alıyoz herkez şeyine göre top oynuyo. Ne bi sisten var ne iki pas yapan. Bırakın Allah'ınızı severseniz. FR benden iyi biliyomuş. Zaten yeniliyoduk fenere yine yeniliyoz. Bu sefer iki maçta birden yenildik. Sövmemek için zor tutuyorum kendimi.

En rezil halimizle geçen sezon yenilmedik. Çok güzel oynatıyor gerçekten bu takımı. :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt