Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

rijkaardın ne suçu var bizim ameleler 2 pas 2 orta açamıyo oynayan nasıl oynuyo

demekki sorun rijkaardda değil topçulardadır.leo salağı o golü yemese biz atıcaktık selçuk gibi bi salaktan ben gol yesem başımı o 2 direk arasında parçalardım

rijkaardın ne suçu var bizim ameleler 2 pas 2 orta açamıyo oynayan nasıl oynuyo

demekki sorun rijkaardda değil topçulardadır.leo salağı o golü yemese biz atıcaktık selçuk gibi bi salaktan ben gol yesem başımı o 2 direk arasında parçalardım

kel göründü kardeş.boşuna çırpınmayın

çıksın rijkaardmı oynasın

aynı hocayla bu takım sene başında önüne gelen sallıyordu

Güvenim azaldı hocam.

burası türkiye hiç birşeyin farkında degilsin sen.

Hocam şu takımı İbb kadar oynatsan, şampiyonluk falan umurumda değil yemin ediyorum.

olmadı Rijkaard olmadıı bu yakışmadı sana

Total futbol, sabır diyoruz da bu takım geçen sezon Skibbe ile daha modern, daha total bir futbol ortaya koyuyordu. O seviyeye bile henüz ulaşamadık bu sezon hatta geriledik desek yanlış olmaz. Sezon başından beri hiç mi bir ilerleme olmaz? İstenilen düzeye geleceğimizi de düşünmüyorum artık. Sabredelim de sabredecek birşey, bir ilerleme yoksa ortada neye sabredicez?

Uyan artık hocam uyan bak tren kaçıyor sana saygımda güvenimde sonsuz ama olmuyor işte , burası ispanya değil hollanda değil barça hiç değil. En azından deplasman maçları ve derbiler öncesinde kampa al oyuncuları.

Johan Neeskens:'Devrimler bir haftada olmaz'

diye buyurmuş kendileri. Ama işte bu ve bu gibi insanların değerini ancak gittikten sonra anladığımızdan, gidene kadar sallamaya devam edebiliriz.

Sallayın sallayın. Gazla çalışıyo bu forumun %90'ı.

Bugün Rijkaard ve total futbol efsanesi yıkıldı,yerle bir oldu.

Emre Çolak ile Ufuk'u son 7 maçta oynat hoca da takıma alışsın adamlar. Kaybedeceğimiz birşey yok kazanacağımız 2 oyuncu olur belki.

bir kerede farklı bir taktikle çık sahaya.derbilere büyük maçlara özel birşeyler yap.sağ kanatla sol kanat ı maç içinde değiştirmekten başka birşey yaptığı yok.takım ortasahaya transfer diye bağarıyorken herkes yeterli diyordu.şimdi mi döndünüz mehmet topalla sarpla total futbol olmaz diye.sezon başından beri top oynamıyor takım ya.bir tek kasımpaşa maçı var

Sarp ve Topal'la total futbol :rolleyes:

Adamlar toptan korkuyor :o

aynen

dikkat ettim

sarp topu alıyor

boşta adam pas atıyor hemen rakip oyuncunun arkasında

hiç sorumluluk almak yok

pas alışverişine heves yok..

Galatasarayda bu sistemde oynayacak adam değil bunlar

Mağlubiyetin psikolojisi ile çok yanlış tespitlerde bulunulabiliyor. Sakin bir şekilde düşünüldüğünde bu tespitlerin hatalı olduğu çok iyi anlaşılacaktır. Total futbol sökmedi, geçen sene daha iyi total futbol oynuyorduk, pas sistemi bu mudur gibi söylemler var. Oysa ki takım 5-6 aydır pasa dayalı olmayan, total futbolun t'sini barındırmayan bir anlayışla oynuyor. Bunun nedeni ise teknik heyetin bu ülke futbolunun şartlarını biraz daha anlıyor olmasıdır. Tabi bunun en büyük nedeninin yaşanılan sakatlıklar olduğunu da söylemek lazım. Bunun etkisiyle bu değişikliklere gidildi ve çok pas yapan oyun anlayışından vazgeçildi.

O yüzden pek panik yapmamak lazım. Kötü sonuçlar ile moraller bozulup günlük kararlar verilmesin. Bıkkınlık yaratıyor çünkü bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt