Cevap: Rijkaard'la Olur mu?
Rijkaard ile olur mu? Eğer elinde fizik, teknik, mental açıdan iyi oyuncuların varsa Rijkaard ile de olur, Mesut Bakkal ile de olur. Yoksa Derwall mezardan çıksa gelse nafile. Beni asıl hayal kırıklığına uğratan şey ise şu; adın Frank Rijkaard olacak, dünyanın sayılı teknik direktörlerinden birisi olacaksın, senin eline bir kadro verecekler ve diyecekler ki, bizim santroforumuz Baros, ona birşey olursa yerine hiç süper lig tecrübesi olmayan Mehmet Batdal oynayacak, orta sahamızda Mustafa Sarp ve Barış var, transfer işlerini de pek beceremiyoruz biz. Sen de Frank Rijkaard olarak "Eh napalım, onlarla oynarız o zaman" diyeceksin. Gerçekten çok büyük bir hoca olsa "Kusura bakmayın kardeşim, benim adım Frank Rijkaard, benim bir ismim, şöhretim var, size hayırlı işler" diyip çoktan gitmişti. Bu sebeple Rijkaard' dan devrim falan beklemiyorum ben. Türk Futbolunda şimdiye kadar bir devrim yapıldıysa ve bunu başaran kişi bir teknik direktörse, bu kişinin adı hiç şüphe yok ki Fatih Terimdir. Galatasaray ile UEFA kupasını kazanmak, Barcelona ile Şampiyonlar Ligini kazanmaktan çok daha büyük bir iştir.