Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olur mu?

Adamın dediklerini sahada uygulayan yok ki. Adam Servet'e orda kal diyor, Servet kafa sallayıp ileri çıkıyor.

Rijkaard belli bir oyun sablonu üzerinde hep takılı kalıyor , macın gidisatına göre taktiksel veya oyuncu degisiklikleriyle etki yapamıyor takıma . En önemli handikapıda basta takım üzerinde otorites kuramaması . Ve futbolcularda yetenek potansiyelinden anlayamaması , mevcut oyuncularında yanlıs mevkilerde oynatıp , oyunculardan tam verimi saglayamıyor . Ve gecen sene ki aksaklık ve hatalar en basta dün aksam aynen devam etmekte .

yönetim ya rijkaard ın istediği adamları alacak yada adama yol verecek bu zihniyetle rijkaard ada yazık oluyor.

bence rijkaard dünkü maçta bilerek ayhan-sarp-barış ile çıktı.yönetime bu adamlardan cacık olmaz mesajı verdi. umarım başkan anlamıştır.

yasin pehlivan-veli kavlak-sezer öztük mutlaka alınmalı kalström alınmalı yoksa bu sene anadolu takımlarından farkımız yok

vallahi o kadar saçma tesipitler yaptınki koycak başka bi smiley yoktu:o

Hicbirsey bilmiyorsan burda yapılan yorumlara saygı göstermesini bilmelisin ... Dingo'nun ahırı degil burası msn'de milletle chatlesmiyorsun ... Ya adam gibi ol bu forumda barınmak istiyorsan , ya da seviyene uygun platformlarda karakterininin özellliklerini yansıt .

bak sana bi kaç şey söyleyeyim,hiçbişey bilmeyen sensin,sana cevap atmadım çünkü buna gerek bile görmedim,forumda senn kadar eskiyim en az merak etme,yeni üyeymişim gibi mesajlar atma bana git falan diye çok istiyosan sen gidersin.

. . Ve futbolcularda yetenek potansiyelinden anlayamaması , mevcut oyuncularında yanlıs mevkilerde oynatıp , oyunculardan tam verimi saglayamıyor . .

bunu diyen birisiyle ciddi ciddi futbol tartışılmaz,senn bilgini biliyoruz merak etme,benm yanıma yaklaşamazsın bu konuda,futbolla ilgili bi cevap atmayacağım sana nasıl olsa sabit fikirlisin devam et.

yönetim ya rijkaard ın istediği adamları alacak yada adama yol verecek bu zihniyetle rijkaard ada yazık oluyor.

bence rijkaard dünkü maçta bilerek ayhan-sarp-barış ile çıktı.yönetime bu adamlardan cacık olmaz mesajı verdi. umarım başkan anlamıştır.

yasin pehlivan-veli kavlak-sezer öztük mutlaka alınmalı kalström alınmalı yoksa bu sene anadolu takımlarından farkımız yok

Bence Galatasaray'a da yazık oluyor. Oorta sahayla çıkmasının mantalitesi böyle bir nednse

Bence Galatasaray'a da yazık oluyor. O orta sahayla çıkmasının mantalitesi böyle bir nedense eğer yapılan etik değildir,teknik direktörlüğünü bile sorgulatır böyle birşey;hiç sanmıyorum.

Bu forumda görebileceğim en kötü konulardan birisidir, kim hortlattı bilmiyorum ama Rijkaard'ın istediği transferleri yapmaz ya da sona bırakırsan olacağı budur.Bir yanda 33'lük Ayhan, diğer yanda şu ana kadar oynadığı en büyük kulüp Bursaspor olan 29-30 yaşlarındaki Sarp, öte yandan 2. ligden gelen iyi kötü sağlam bir yedek olabilecek dediğimiz Barış ilk onbirde oynuyor.24 yaşına kadar Bank Asya'larda oynamış olan ve gerçek patmalasını geçen sezon yapan sonra da alınıp getirilen bir Batdal'ımız var orası ayrı mesele.Forvet deseniz yedekliği bile tartışma konusu olacak bir isim, orta saha deseniz hiç hatırlatmaya bile gerek yok.Ne diye ''Rijkaard ile olur mu?'' şeklinde konular açılıyor yada yeniden gündeme getiriliyor?Bu konuyu yazan arkadaşın fikirlerine saygı duymakta zorlanıyorum.Fikirlerinizi yazarken neden bardağın diğer tarafından bakmadan, ölçmeden tartıp biçmeden konular açıyorsunuz? Frank Rijkaard'ın üstü kapalı gitmesini isteyen arkadaş/lar Rijkaard gittikten sonra düşeceğimiz halleri bilmiyorlar mı?Yeni teknik direktör arayışı, yeni teknik direktörün oynatacağı sistem, ona göre oyuncular vs. vs.Bunlar hiç mi düşünülmüyor?Takımımızda transferleri yaparken sadece adı bile yeten bir teknik direktörümüz var/Neeskens'i saymıyorum bile/ yine de b.k atıyoruz.Elimizdeki değerleri nasıl bu kadar çabucak silip bir kalemde atabiliyoruz?

Anlayamıyorum!

bak sana bi kaç şey söyleyeyim,hiçbişey bilmeyen sensin,sana cevap atmadım çünkü buna gerek bile görmedim,forumda senn kadar eskiyim en az merak etme,yeni üyeymişim gibi mesajlar atma bana git falan diye çok istiyosan sen gidersin.

bunu diyen birisiyle ciddi ciddi futbol tartışılmaz,senn bilgini biliyoruz merak etme,benm yanıma yaklaşamazsın bu konuda,futbolla ilgili bi cevap atmayacağım sana nasıl olsa sabit fikirlisin devam et.

Senle burda yarışa gircek degilim , ama yazıdıklarımın sonuna kadar arkasındayım ... Ve yazdıklarımın bu konuda sonuna kadar dogru olduguna eminim . Rijkaard bazı hatalar yapıyor ki ve takım bu halde , ben gördügüm hataları yazdım ve bunların eksigi vardır belki daha baska benim göremedigim hatalar vardır , eger futbol bilgin derinse sende bunlar hakkında yorum yapabilirsin ve bunu tartısır veya dogrularız . Ama sacma sapan smilellar atarak futboldan ne kadar anladıgını gösteriyor ... Sen ciddi ciddi futbol tartısılıcak biri degilsin , tek haklılık payın burda .

Valla Rijkaardın bu kafayla işi zor.Artık ortada ki, takım oyuncuları Rijkaardın sistemini uygulayamıyor.Bizim yönetiminde şu saatte sisteme uygun iyi oyuncu bulması zor.Aslında elindeki oyuncu ne olursa olsun Total futbol oynamak o kadarda zor olmamalı.Anlamıyorum Bi Young Boys kadar niye olamıyoruz.Nerde hata var...Bana öyle geliyor ki Tek sorun yönetimde ama...

Bana kalırsa yarım dönemlik ömrü var Rijkaardın.İnşallah bizden sonra doğru takıma gider ve uygulayabilir oynatmak istediği sistemini...

bilen bilir istediğimde gayet iyi tartışırım ama boşver:o,10 şampiyonluk kupası kazanmış gibi konuşuyosun,eksikleri söylersin,rijkaard dan iyi bilyormuş gibi ahkam kesersen senle kimse futbol tartışmaz.

bilen bilir istediğimde gayet iyi tartışırım ama boşver:o,10 şampiyonluk kupası kazanmış gibi konuşuyosun,eksikleri söylersin,rijkaard dan iyi bilyormuş gibi ahkam kesersen senle kimse futbol tartışmaz.

Rijkaard'ın gecmisinde basarılar kazanması , tartısılmıcak anlamına gelmez ... Rijkaard'dan iyi bilmek icin alim olmak gerekmiyor , bahsettigimiz olay futbol . Biz bunların detayları konusunda yorumlar yapıyoruz . Futbol'dan belki rijkaard iyi anlıyor , insan yönetmesinden anlamadıgı cok acık ortada , bunun icin istediginiz kadar iyi futbol bilin , tatktik yönden süper olun .Ama takımınızı motive , konsantre edemiyor , disiplini saglayamazsanız . Hicbirsekilde en iyi futbolcularda elinizde olsa basarı kazanamazsınız ... Ayrıca rijkaard hakkında yaptıgım ilk yorum hakkında bir cok tezlerim var

Kardeşim hoca moca hikaye.Önemli olan güzel kadro.Hoca o güzel kadroyu doğru bi şekilde sahaya sürsün hoca görevini yapmış olur.Afrikada Uefa başkanına Türk gazeteci sorar.Türk Milii takımı Hiddink i getirdi ne düşünüyorsunuz.Başkan cevap verir kimi getirirseniz getirin.Önemli olan futbolcu kalitesi dedi.Bu iş bu kadar basit.Önemli olan dengeli kadro kurabilmek.

Kardeşim hoca moca hikaye.Önemli olan güzel kadro.Hoca o güzel kadroyu doğru bi şekilde sahaya sürsün hoca görevini yapmış olur.Afrikada Uefa başkanına Türk gazeteci sorar.Türk Milii takımı Hiddink i getirdi ne düşünüyorsunuz.Başkan cevap verir kimi getirirseniz getirin.Önemli olan futbolcu kalitesi dedi.Bu iş bu kadar basit.Önemli olan dengeli kadro kurabilmek.

Hoca falan hikaye ...

SEZON 2001-2002

Galatasaray'ın o tarihi kadrosu tamamen dagılmıs ... Takımın basında Rumen teknik adam Mircea Lucescu . Elinde ki kadro belki de Galatasaray tarihi'nin son 15-20 yılda en yetersiz kadrosu . Ve o kadroyla yazılmıs bir tarih , belki göze cok hos bir futbol sergilemiyorduk , ama sahada takım mücadele ediyor , o sezondan da kimse su futbolcu cok üstündü takıma büyük katkı sagladı diyemez , cünkü mevcut kadro icinde isimler degil tamamen takım oyunu ve mücadele öneliydi . Her mac golleri atana farklı isimlerdi bir mac perez cıkıyordu , diger mac fleurquin , bir de bakmıssın bir mac solm victoria takımını sırtlıyordu skora yaptıgı kadroyla . O kadro gercekten büyük maçlar , mucizeler yarattı CL ilk gruptan cıkarak o zaman ki statü geregi tekrar grup olusturulmus adeta ölüm grubu benzetmesiyle dalga gecer gibi LIVERPOOL , ROMA , BARCELONA ile Türk Futbol tarihi'nin en büyül takımı Galatasaray ... Grup baslarken kimsenin inancı yoktu ama lucescu vardı . Kendi gücünü biliyordu , takımında ki oyuncular cok iyi tanıyordu ... Ve hicbirzaman benim kadrom kalitesiz demedi ... Yılmadı savastı , biraz sanssızdı belki de kadrodaki tecrübesizliklerden biraz da hakemlerin adaletsizligi dolayı deplasmanlarda bile öne gectigi maclarda bu etkenlerden 5 macta 5 beraberlik almıstı ... Nou Campta ilk yarı 2-0 önde kapadı ve futbolcularını devre arasında uyardı , bugün burda bizim kazanmamızın icin elllerinden geleni yapıcaklar dikkatli olun diye oyuncularını defalarca uyardı . Ama 2. yarı baslamasıyla 9 kisi kalan ispanyol devine karsı ancak 90 dakika'yı 2-2 bitirebildi . Diger bir efsane mac stad Olimpico Rome rakip italyan futbolunun o dönemki en iyi takımı Roma , montella -batigol - delvecchio ; üç silahsörlerle adeta fırtınalar estiriyorlar herkesi ezip geciyorlardı . Ama sahada dişini aslana geciremeyince sinirlerinden italyan polisi ile birlikte olup mac sonrası o cirkin olaylara imza attılar . Diger bir rakip ingiliz futbolunun makinisti Liverpool , Anfield'dan altın 1 puan . Samiyen de ise bahsettigim faktörlerden son dakikalarda roma ve liverpooldan yenen gollerler alınan 2 puan . İste son tarigi mac barca ile belki de 1 puan gruptan cıkmamıza yeticek ama luis enrique'nin ayagından ofsayttan yedigimiz gol bütün hayallerimizi yıktı ...

İste böyle bir sezon , adeta yoktan varedilmis bir basarı ... Bu basarının temellerini atan Mircea Lucescu ...

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Bize kalli gibi oyunuculara topa vurmayı, tac, korner atmayı öğretecek teknik adam lazım. Rijkard bize uymadı arkadaşlar. Ya o bize bol geldi yada Rijkard iyi bir teknik direktör değil ama her ne olursa olsun Rijkard bize uymadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt