Burak Alparslan
Parçalı Üye
- 3 Ocak 2009
- 2.795
- 0
- 1.306
Cevap: Rijkaard'la Olur mu?
Rijkaard bu sene başarısız olsa bile,sözleşme yenilenmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu ne simdi , bizim takım ne kadar gevsekse bu forumda da böyle gevsek kisiler oldugu sürece bu forumda kalitesini kaybediyor maalasef .
vallahi o kadar saçma tesipitler yaptınki koycak başka bi smiley yoktu![]()
. . Ve futbolcularda yetenek potansiyelinden anlayamaması , mevcut oyuncularında yanlıs mevkilerde oynatıp , oyunculardan tam verimi saglayamıyor . .
yönetim ya rijkaard ın istediği adamları alacak yada adama yol verecek bu zihniyetle rijkaard ada yazık oluyor.
bence rijkaard dünkü maçta bilerek ayhan-sarp-barış ile çıktı.yönetime bu adamlardan cacık olmaz mesajı verdi. umarım başkan anlamıştır.
yasin pehlivan-veli kavlak-sezer öztük mutlaka alınmalı kalström alınmalı yoksa bu sene anadolu takımlarından farkımız yok
yönetim ya rijkaard ın istediği adamları alacak yada adama yol verecek bu zihniyetle rijkaard ada yazık oluyor.
bence rijkaard dünkü maçta bilerek ayhan-sarp-barış ile çıktı.yönetime bu adamlardan cacık olmaz mesajı verdi. umarım başkan anlamıştır.
yasin pehlivan-veli kavlak-sezer öztük mutlaka alınmalı kalström alınmalı yoksa bu sene anadolu takımlarından farkımız yok
bak sana bi kaç şey söyleyeyim,hiçbişey bilmeyen sensin,sana cevap atmadım çünkü buna gerek bile görmedim,forumda senn kadar eskiyim en az merak etme,yeni üyeymişim gibi mesajlar atma bana git falan diye çok istiyosan sen gidersin.
bunu diyen birisiyle ciddi ciddi futbol tartışılmaz,senn bilgini biliyoruz merak etme,benm yanıma yaklaşamazsın bu konuda,futbolla ilgili bi cevap atmayacağım sana nasıl olsa sabit fikirlisin devam et.
bilen bilir istediğimde gayet iyi tartışırım ama boşver,10 şampiyonluk kupası kazanmış gibi konuşuyosun,eksikleri söylersin,rijkaard dan iyi bilyormuş gibi ahkam kesersen senle kimse futbol tartışmaz.
Kardeşim hoca moca hikaye.Önemli olan güzel kadro.Hoca o güzel kadroyu doğru bi şekilde sahaya sürsün hoca görevini yapmış olur.Afrikada Uefa başkanına Türk gazeteci sorar.Türk Milii takımı Hiddink i getirdi ne düşünüyorsunuz.Başkan cevap verir kimi getirirseniz getirin.Önemli olan futbolcu kalitesi dedi.Bu iş bu kadar basit.Önemli olan dengeli kadro kurabilmek.