Adnan Polat Hürriyet gazetesine "Rijkaard'ın bundan sonra sonuç odaklı futbol oynatacağını düşünüyorum" açıklamasından sonra acaba Rijkaard'ın işine mi karışıyorlar derken Frank'im su serpti gönlüme Galatasaray Dergisi ile...
"Benim için önemli olan güzel futbol oynamak. Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerim boyunca sürekli olarak bunun için çalıştım. Futbolun halk için oynandığını düşündüm. Türkiye'de ise sonuç almak, insanlara her zaman daha çekici geliyor. Burada netice öne çıkıyor, oynadığınız futbol değil"
Bunu Rijkaard bir sene de değil, yarım sezonda anladı bence. Biz Türkler bu işi hep iyi bildik. Bu ülkeye Löw, Hiddink, Del Bosque, Aragonesler geldi. Hepsinin bir amacı vardı ama biz her zaman başarıya baktık. Eline 3 milyonluk adamları vererek harikalar yaratmasını bekledik. Umarım Rijkaard onlar gibi olmayacak. Giderken bize ardından iyi futbol bırakacak. Şampiyonluk falan umrumda değil, ben sahada iyi futbol izlesem yeterli benim için. Eğer iyi futbol oynuyorsanız bir gün mutlaka karşılığını da alırsınız. Rijkaard bunu başaracak. Süleyman Rodop gibi uzaylı amele kestaneler Elenirseniz Galatasaray tarihine geçeceksiniz diyorken siz burada hala onu tartışadurun. İstemler, yetki içini kapsar. Siz sadece lanet olası bi taraftarsınız. Destek olmayan çeker ellerini ve sadece bekler. Ona güvenir. Sene başında güven + başarı diyenler şimdi Barış + Sarp demekteler. Hatta bu adamlar Rijkaard'ın yerine Kalli'yi tercih ederim diyebilmekteler.