Okan Çelik
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.073
- 47
- 1.513
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
Aynen anlaşamıyoruz.
Bence kalitesiz işte adamlar. Bak diyorum ki ben Rijkaard'ın istediği sistemde kalecinin bile yeri müthiş derecede önemli. Kalecinin bu kadar önemli olduğu sistemde orta saha sistemin herşeyi olur. Rijkaard Sarp ve Barış'a görev vermek istemese bile bu sistemde onların üstüne müthiş bir yük düşecek. E haliyle olmuyor bu isimlerle işte. Bilmiyorum belki bu sefer anlatabilmişimdir
Hiç anlaşamıyoruz. Yapamayacağı işler veriyor işte Barış'a falan. Skibbe'de basit oynayan adam şimdi farklı bir konumda oynamaya çalışıyor. Sarp'da aynı şekilde. Forvetin arasına koşu falan yapıyor![]()
Kalitesiz değil adamlar, sisteme uygun değil. 4-2-3-1 oynarken gayet yetelilerdi.
Aynen anlaşamıyoruz.
Bence kalitesiz işte adamlar. Bak diyorum ki ben Rijkaard'ın istediği sistemde kalecinin bile yeri müthiş derecede önemli. Kalecinin bu kadar önemli olduğu sistemde orta saha sistemin herşeyi olur. Rijkaard Sarp ve Barış'a görev vermek istemese bile bu sistemde onların üstüne müthiş bir yük düşecek. E haliyle olmuyor bu isimlerle işte. Bilmiyorum belki bu sefer anlatabilmişimdir
İnşallah..