Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Adam çok şey mi istiyor anlamadım ki, görende pahalı yıldız futbolcular istiyor sanacak. Alt tarafı adam gibi önlibero/ortasaha oyuncuları ve birde forvete belki bir takviye daha. Geçen sezon kadro yetersiz dediği için eleştirildi, gerçekten Galatasaray'da oynamayacak adamlara süper futbolcular mı demesi gerekiyordu. Bu sezonda geçen sezondan farksız değil. Kadro hala yetersiz hatta daha fazla yetersiz geçen seneye göre.

rijkaard-puyol.jpg

Abdullah Avcının böyle fotoğrafları yok;yakışmaz Galatasarayımıza!....Özür dilerim tüm forumdan!...

renktaş bu rijkaard geldiğinden beri maçlarda abdullah avcı kadar hamle yapmışmıdır?ben nedense aynı mevkiiden adam çıkarıp aynı mevkiiye adam soktuğunu görüyorum.Barcadaki kariyeri olmasa hepsi suan ne kadar başarısız olduğunu anlardı ama ortada bir başarısızlık varsa hemen akıllarına "barca & rijkaard & 2006" geliyor ve total futbol 4-3-3 birkaç yıl daha ezilelim nasılsa total futbol gelince 10 yıl üst üste şampiyon oluruz gibi düşünüyor bazı arkadaslarımız.hangi takım bir hocaya başarısızlıkla geçicek yarım sezon bile verirde biz yıllar veriyoruz?

yıllardır vermedikte noldu? rijkaard gider abdullah avcı gelsin he gelse nolcak,1 sene şamp. yapar, seneye o da gider,küçük düşünüyorsun kusura bakma,biz frank in kalmasını istiyoruz çünkü bu 1-2 sene değil kalıcı bişeyden bahsediyoruz,sabrımız bundan:)

renktaş bu rijkaard geldiğinden beri maçlarda abdullah avcı kadar hamle yapmışmıdır?ben nedense aynı mevkiiden adam çıkarıp aynı mevkiiye adam soktuğunu görüyorum.Barcadaki kariyeri olmasa hepsi suan ne kadar başarısız olduğunu anlardı ama ortada bir başarısızlık varsa hemen akıllarına "barca & rijkaard & 2006" geliyor ve total futbol 4-3-3 birkaç yıl daha ezilelim nasılsa total futbol gelince 10 yıl üst üste şampiyon oluruz gibi düşünüyor bazı arkadaslarımız.hangi takım bir hocaya başarısızlıkla geçicek yarım sezon bile verirde biz yıllar veriyoruz?

fotolardan (ne anlamı varsa!) yukardaki mesajımdır bu konudaki net düşüncem...ilk geldiğinde inanamamıştım 'FR gibi bir futbol entelektüeli' nin türkiyeye gelişine ve çok ümitlenmiştim,ayrıca çok eskiden gelen kişisel bir sempatim de vardır kendisine...ama maalesef geride kalan koskoca sezonda kulübede şaşkın bir adam izledik hep beraber...seri galibiyetler alınırken de çok kişinin dile getirdiği orta saha zaafiyeti için,takım yalpalamaya başladığında bile birşeyler yapmayıp nonda-jo,onca kanat oyuncusu varken gio gibi hamleler peşinde koştu,sonra da takım gümledi...yönetimden daha az hatalı değil kendisi,istese en az bir orta saha oyuncusu alırdı yönetim ve eldekilerin de verimli kullanılmasıyla büyük ihtimalle şampiyonluk da gelirdi,şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk...

bu akşam genç bekler oynat be hoca dinamik bek lazım savunmadaki sıkıntı bu. kademe falan hak getire

Abdullah Avcı'ya genç ve gelecek vaad eden teknik direktör diyorsunuz da,

Kendisi 1963 doğumlu.

Frank Rijkaard ise 1962.

Yani Abdullah Avcı çok daha iyilerini yapabilecekse (-ki yapacaktır),

Rijkaard'da Abdullah Avcı gibi genç ve geleceği parlak bir teknik direktördür.

Bernd_Schuster_Frank_Rijkaard.jpg

Schuster'in eline takimlari verdiği maç öncesi.

Sene sonunda Schuster vermişti ama:) Saçma örnek olmuş, o yüzden söyledim.

Hakan Balta ile Servet'i bir süreliğine kulübede oturtmazsa kendi kuyusunu kendi kazar.

bu maçta yenildikten istifa edecek kadar onurlumusun acaba ??

yoksa ben napayım bursanın kadrosu benden çok daha iyi mi diyeceksin ??

bu maçta yenildikten istifa edecek kadar onurlumusun acaba ??

yoksa ben napayım bursanın kadrosu benden çok daha iyi mi diyeceksin ??

Bu maçta galibiyet alındıktan sonra Galatasaray taraftarlığını bırakacak kadar onurlu musun? Değilsin, o yüzden tartışmanın bir manası da yok.

Adam çok şey mi istiyor anlamadım ki, görende pahalı yıldız futbolcular istiyor sanacak. Alt tarafı adam gibi önlibero/ortasaha oyuncuları ve birde forvete belki bir takviye daha. Geçen sezon kadro yetersiz dediği için eleştirildi, gerçekten Galatasaray'da oynamayacak adamlara süper futbolcular mı demesi gerekiyordu. Bu sezonda geçen sezondan farksız değil. Kadro hala yetersiz hatta daha fazla yetersiz geçen seneye göre.

sence şuan iki ortasaha alsak ve bir yedek forvet(ilk 11 forvetimiz zaten mükemmel) çok iyi oynamaya başlayacak mıyız ?

Abdullah Avcı'ya genç ve gelecek vaad eden teknik direktör diyorsunuz da,

Kendisi 1963 doğumlu.

Frank Rijkaard ise 1962.

Yani Abdullah Avcı çok daha iyilerini yapabilecekse (-ki yapacaktır),

Rijkaard'da Abdullah Avcı gibi genç ve geleceği parlak bir teknik direktördür.

Abdullah Avcı genç sayılır TD için,bizim alt yapı-genç milli takım-İBB de çalıştığı süreyi düşününce tecrübesi gençliğinden de önde gider,büyük takım tecrübesi için de bir yerden başlaması lazım!...Yani biz sadece genç olduğu için mi istiyoruz adamı?...Yerli piyasaya hakim olduğunu,doğru adamları takıma kazandırabileceğini,eldeki malzemeyi bahanelere sığınmadan en verimli kullanabilme becerisine sahip olduğunu,yeniden 'takım olma' yı sağlayabileceğini düşündüğümüz için istiyoruz...

Önceki sayfalardaki soruma bir cevabınız var mı? İBB kadrosundan gözü kapalı bizim kadroya yazabileceğiniz oyuncu var mı? geçen yıl çok sıkıntılı dönemler geçirdi takımı,aynı anda 10 kadar oyuncudan yararlanamadı,sakatlık-ceza gibi nedenlerle,yine yıkılmadı;o dönemlerde bile gayet güzel futbolla flaş skorlar almayı bildi ki dünde yine önemli eksikleri vardı...

Çingene filan diye saçmalayanlara aynı şeyi yine söylüyorum;leş futbol piyasamızdaki en düzgün adamdır Abdullah Avcı...

Adam gibi adam Abdullah Avcı gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt