İsmail Aysal
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2009
- 2.584
- 583
- 1.853
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
destekle heralde desteğinle kümeye gideriz
destekle heralde desteğinle kümeye gideriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamıyorum arkadaslar sonuna kadar diyorsunuz rijkaard ile devam diyorsunuz.afedersinizde bu son neresi?haftaya eskişehirde yener bizi.biz böyle maglubiyetler serisiyle gideriz rijkaard ın arkasında olursunuz sizde
Bugünkü maçın en büyük sorumlusu.Biz rijkaardı bir sistem bir ekol oluştursun diye getirdik ama ortada sistem filan yok.Çok özür diliyorum herkesden affola ama Rijkaard takımın içine ediyor iyice.Bunun başka bir açıklaması olamaz.Tamam Transferler gecikir istenilen oyuncu alınmaz.Ama bu kadar kötü sistemsiz ne yapacağını bilmeyenn takım olamaz.
Bu durumda kimsenin Hakana,Mustafaya suç yükleme gibi bir durumu olmamalı.Kimse ne oynayacağını bilmiyor.Bunun tek sorumlusu Rijkaarddır.Kim gelirse gelsin bu hiçlik oyununa dahil olacaktır.
Rijkaardı gözünüzde o kadar büyüttünüz ki artık gözünüzü kör etmiş.
anlamıyorum arkadaslar sonuna kadar diyorsunuz rijkaard ile devam diyorsunuz.afedersinizde bu son neresi?haftaya eskişehirde yener bizi.biz böyle maglubiyetler serisiyle gideriz rijkaard ın arkasında olursunuz sizde
Maçı izlediğine emin misin? Rijkaard ne yapacak 11 kişi ceza sahanına giren takıma? Yeter artık insaf ya.
Bugünkü maçın en büyük sorumlusu.Biz rijkaardı bir sistem bir ekol oluştursun diye getirdik ama ortada sistem filan yok.Çok özür diliyorum herkesden affola ama Rijkaard takımın içine ediyor iyice.Bunun başka bir açıklaması olamaz.Tamam Transferler gecikir istenilen oyuncu alınmaz.Ama bu kadar kötü sistemsiz ne yapacağını bilmeyenn takım olamaz.
Bu durumda kimsenin Hakana,Mustafaya suç yükleme gibi bir durumu olmamalı.Kimse ne oynayacağını bilmiyor.Bunun tek sorumlusu Rijkaarddır.Kim gelirse gelsin bu hiçlik oyununa dahil olacaktır.
Rijkaardı gözünüzde o kadar büyüttünüz ki artık gözünüzü kör etmiş.
14 aydır oynanan kötü futboldan rijkaard sorumlu değilse o zaman dünya üzerinde hiçbir antrenör hiçbir kötü sonuçtan sorumlu değildir. O zaman antrenörlük diye bir kavram olmaması gerekir..