Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

destekle heralde desteğinle kümeye gideriz

Hala Rijkaard'cıyım önce bunu söyliyeyim.

Sen korkak ödleğin tekisin be hoca. Başka da diyecek bişey yok zaten sana. Sadece korkak bir hocasın.

Rijkaard git ve kurtar kendini.Yazık ki seni anlayan insanlar yok.

en son gidecek kişidir Rijkaard, bank asyada destekleriz biz merak etme sen ;)

Sen nasıl bir adamsın yahu ? 1 değil, 2 değil; tam 3 tane % 100' lük pozisyonu harcadın lan ! Orta sahanın göbeği çatladı senin kaptırdığın topları almak için. Hele o gereksiz itirazlarına ne demeli ? Ne orta açarsın, ne şut çekersin ? Neye yararsın sen ? Yönetim o kadar uğraşıp, didinsin senin yükünü indirgemek için yıldız futbolcular alsın; sen hepsinin içine et. Olacak iş değil. Acilen sözleşmesi feshedilmeli.

bana öyle geliyorki sen rijkaard efendinin gidiceği takımı destekliyceksin

Senin yerinde bir Türk hoca olsaydı çoktan kesmişlerdi biletini.Yönetim de taraftar da.

anlamıyorum arkadaslar sonuna kadar diyorsunuz rijkaard ile devam diyorsunuz.afedersinizde bu son neresi?haftaya eskişehirde yener bizi.biz böyle maglubiyetler serisiyle gideriz rijkaard ın arkasında olursunuz sizde

anlamıyorum arkadaslar sonuna kadar diyorsunuz rijkaard ile devam diyorsunuz.afedersinizde bu son neresi?haftaya eskişehirde yener bizi.biz böyle maglubiyetler serisiyle gideriz rijkaard ın arkasında olursunuz sizde

Maçı izlediğine emin misin? Rijkaard ne yapacak 11 kişi ceza sahanına giren takıma? Yeter artık insaf ya.

Bugünkü maçın en büyük sorumlusu.Biz rijkaardı bir sistem bir ekol oluştursun diye getirdik ama ortada sistem filan yok.Çok özür diliyorum herkesden affola ama Rijkaard takımın içine ediyor iyice.Bunun başka bir açıklaması olamaz.Tamam Transferler gecikir istenilen oyuncu alınmaz.Ama bu kadar kötü sistemsiz ne yapacağını bilmeyenn takım olamaz.

Bu durumda kimsenin Hakana,Mustafaya suç yükleme gibi bir durumu olmamalı.Kimse ne oynayacağını bilmiyor.Bunun tek sorumlusu Rijkaarddır.Kim gelirse gelsin bu hiçlik oyununa dahil olacaktır.

Rijkaardı gözünüzde o kadar büyüttünüz ki artık gözünüzü kör etmiş.

Bugünkü maçın en büyük sorumlusu.Biz rijkaardı bir sistem bir ekol oluştursun diye getirdik ama ortada sistem filan yok.Çok özür diliyorum herkesden affola ama Rijkaard takımın içine ediyor iyice.Bunun başka bir açıklaması olamaz.Tamam Transferler gecikir istenilen oyuncu alınmaz.Ama bu kadar kötü sistemsiz ne yapacağını bilmeyenn takım olamaz.

Bu durumda kimsenin Hakana,Mustafaya suç yükleme gibi bir durumu olmamalı.Kimse ne oynayacağını bilmiyor.Bunun tek sorumlusu Rijkaarddır.Kim gelirse gelsin bu hiçlik oyununa dahil olacaktır.

Rijkaard 'a salla dur işiniz ne ki? Ne yaptığını bilmeyen diyorsun da sahadaki adamın da elinden bu geliyor. Herkes üst limitte aslında.

Bu kadro 4 tane t.direktör değiştirdi. Demekki sorun kadro yapısında. Bunu göremiyormusun ?

Maçı izlediğine emin misin? Rijkaard ne yapacak 11 kişi ceza sahanına giren takıma? Yeter artık insaf ya.

14 aydır oynanan kötü futboldan rijkaard sorumlu değilse o zaman dünya üzerinde hiçbir antrenör hiçbir kötü sonuçtan sorumlu değildir. O zaman antrenörlük diye bir kavram olmaması gerekir..

misbah abimin ellerinden öperim.özellikle son cümle...

Rijkarad gidecek gibi görünüyor. birileri gitmeli arkadaşlar ya Rijkard yada YÖNETİM birini seçin. 3.şık yok.Kimse gitmesse bu takım böyle gider ligi 11. bitirir:(

14 aydır oynanan kötü futboldan rijkaard sorumlu değilse o zaman dünya üzerinde hiçbir antrenör hiçbir kötü sonuçtan sorumlu değildir. O zaman antrenörlük diye bir kavram olmaması gerekir..

Sen 14 aydır bu kapasiteyle bu kadarın çıktığına yat kalk dua et. 11 adam defans yaptı ve 2 karambole gol atmlarına rağmen Galatasaray Bursa 'dan üstün oynadı özellikle ilk 70 dakika.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt