Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Bu kadro 4 tane t.direktör değiştirdi. Demekki sorun kadro yapısında. Bunu göremiyormusun ?

Galatasaray takım olarakmı geldi bu akşam?ben karambollerden başka birşey görmedim...en fazla 2 tane takım olarak yağtıgımız atak çıkar başkada çıkmaz.Rijkaard ın ne bir atak anlayışı ne de bir duran top organizasyonu var

Rijkaard 'a salla dur işiniz ne ki? Ne yaptığını bilmeyen diyorsun da sahadaki adamın da elinden bu geliyor. Herkes üst limitte aslında.

Bizi yenen takımlar çok mu üst düzey oyunculara sahip ? Orhan Ak,Cihan,İnamoto varken Gerets böyle mi oynatıyordu örneğin?

Sen 14 aydır bu kapasiteyle bu kadarın çıktığına yat kalk dua et. 11 adam defans yaptı ve 2 karambole gol atmlarına rağmen Galatasaray Bursa 'dan üstün oynadı özellikle ilk 70 dakika.

Galatasaray kaç net gol kaçırdı ve bursa kaç net kaçırdı? top ayağında olabilir ama atakları yaratan takım bursaydı çokta akıllıca oynadılar bizimkiler gibi hurra hücum değildi

Bugünkü maçın en büyük sorumlusu.Biz rijkaardı bir sistem bir ekol oluştursun diye getirdik ama ortada sistem filan yok.Çok özür diliyorum herkesden affola ama Rijkaard takımın içine ediyor iyice.Bunun başka bir açıklaması olamaz.Tamam Transferler gecikir istenilen oyuncu alınmaz.Ama bu kadar kötü sistemsiz ne yapacağını bilmeyenn takım olamaz.

Bu durumda kimsenin Hakana,Mustafaya suç yükleme gibi bir durumu olmamalı.Kimse ne oynayacağını bilmiyor.Bunun tek sorumlusu Rijkaarddır.Kim gelirse gelsin bu hiçlik oyununa dahil olacaktır.

Rijkaardı gözünüzde o kadar büyüttünüz ki artık gözünüzü kör etmiş.

Herkes ne oynayacağını gayet iyi biliyor. Maçı izleyenlerin gözünden kaçmamıştır, Arda'ya 4 tane uzun top atıldı; 1 tanesinde bile top Arda'ya gitmedi. Şimdi antrenör burada daha ne yapacak ? Eğer illa bir fatura kesmek istiyorsa taraftar kafayı direkt kulübeye dikmeyecek, eldeki oyunculara bakacak. Herkesin dilinde bir ''Bu takım 2 sezon öncesinin şampiyonu'' yaftası var. Tamam, bu takım 2 sezon öncesinin şampiyonuda bakın bakalım oradaki oyuncular şimdi hangi seviyede ? Hakan, Servet, Ayhan ve Barış'ın form düşüklüğünün yanında birçok maçta başına 3 futbolcu dikilen ve etkisiz kalan Arda'yı da ekleyince çok doğal takımın birşeyleri tamamiyle yerine getirememesi. Teknik kapasite çok önemli bu sistemde. Sadece fiziğin değil, kafanın da çalışması gerekiyor.

Bizi yenen takımlar çok mu üst düzey oyunculara sahip ? Orhan Ak,Cihan,İnamoto varken Gerets böyle mi oynatıyordu örneğin?

Ne meraklısınız boş maziye yahu. Sanki Gerets zamanında Avrupa falan titriyordu, anadolu takımları şampiyonluğa oynuyordu. Çok farklıydık ahım şahım top oynuyorduk Chelsea gibiydik.

Ayrıca o Cihan falan sağ bek oynadığında Ali Turan 'dan Ortasaha oynadığında Barış ve Sarp 'tan üstündü.

Galatasaray kaç net gol kaçırdı ve bursa kaç net kaçırdı? top ayağında olabilir ama atakları yaratan takım bursaydı çokta akıllıca oynadılar bizimkiler gibi hurra hücum değildi

Tek tek senin için oturup saymadım. İleride baskılı, rakibin üzerine gidersen, defansını delmeye çalışırsan 50 metre arkaya top atılıp Volkan 'nın pozisyona girmesi kadar doğal bir durum yok görün bunu. Üstelik müdahele yapmakta zorlanan 4 'lü defansa karşı.

Rijkaard 'a salla dur işiniz ne ki? Ne yaptığını bilmeyen diyorsun da sahadaki adamın da elinden bu geliyor. Herkes üst limitte aslında.

Tamam işte herkes üst limitte oynuyor ama ne oynadıkları belli değil ne zaman ne yapacaklarını bilmiyorlar.Bunu düzeltmek teknik direktörün görevidir.

Eğer Defans oyuncun orta saha oyuncun hemen kısa paslarla oyunu açmak yerine topu sürüp eziyorlarsa ben burda artık suçu teknik direktörde ararım.Niye çünkü biz Rijkaard dan takıma kısa ve basit paslarla oynamayı oyun kurmayı öğretmesini istedik.Alan savunması yapmayı öğretmesini istedik.Ama 2 senedir aynı tas aynı hamam.Hatta daha da kötüye gidiyorsa takım burda suçu kimde ararsın???

Ne meraklısınız boş maziye yahu. Sanki Gerets zamanında Avrupa falan titriyordu, anadolu takımları şampiyonluğa oynuyordu. Çok farklıydık ahım şahım top oynuyorduk Chelsea gibiydik.

Ayrıca o Cihan falan sağ bek oynadığında Ali Turan 'dan Ortasaha oynadığında Barış ve Sarp 'tan üstündü.

Chelsea değildik tabi de bu kadar aciz futbolda oynamıyorduk o dar bütçeyle.2 senedir para saçılıyor ama bir ışık dahi yok.Arkadaşın dediği gibi ''Rijkaardı gözünüzde o kadar büyüttünüz ki artık gözünüzü kör etmiş''...

Chelsea değildik tabi de bu kadar aciz futbolda oynamıyorduk dar bütçeyle.2 senedir para saçılıyor ama bir ışık dahi yok.Arkadaşın dediği gibi ''Rijkaardı gözünüzde o kadar büyüttünüz ki artık gözünüzü kör etmiş''...

Bence siz kör olmuşsunuz yada sadece skorboard 'a bakıyorsunuz sahadaki oyunu üstün oynayan Galatasaray 'a değil. Sivasspor maçında yapsanız anlarım şu eleştiriyi bir yere kadar. Ama Rijkaard 'ın suçu muçu yok uğraşmayın boşuna izlemedğiniz elli oluyor.

frank rijkaard:

"Taraftarların protestosu yüzünden son 10-12 dakika takım moral olarak çöktü, lider oyuncularımız da devreye giremeyince, oynayamadık"

adam bulmuş yine bahanesini.

dolar.jpg

buda asıl bahane

Galatasarayın sahada ne yaptığını anlayan biri varsa bana bi tercüme etsin lütfen

bir yıldır avrupa liglerinden fazla maç izlemiyodum sadece Galatasarayın maçlarını izliyodum

(tabi dünya kupasının neredeyse tüm maçlarını izledim ama o başka bir olay)

neyse geçen gün chelsea wigan maçını izleyince bir an farklı bir spor izliyorum sandım

sadece chelsea değil wigan da gayet ne yaptığını bilen belli bir plan çerçevesinde oynuyodu

chelseanın nasıl oynadığını söylememe gerek yok zaten

ama bir de bizim maçlara bakıyorum kimsenin takımda hangi mevkide oynadığı belli değil

hücumda ezberlenmiş bi atak çeşidi yok

takımda sağbek solbek gibi yerinin garanti olduğu mevkilerden başka mevkisinde duran adam yok

total futboldan kasıt buysa aman biz ondan almayalım

biz total futbol oynayamıyoruz

biz kaos futbolu oynuyoruz

bir de en iyi savunma hücumdur derler ya

o da bizim için olmuyo

maç boyu saldırıyoruz

bu nedenle arkada büyük açıklar veriyoruz

arka arkaya 2 maçta 4 tane kontraataktan gol yedik bravo bize

diyeceğim şu ki olmadı rijkaard yapamadın beceremedin

ligin en vasat takımları kadar bile sistem getiremedin takıma

hala seni savunanlar vardır

bilsem ki 5 sene kalıcaksın ben de desteğe devam ederim ama biliyorum ki sene sonu gelsede kaçsam şu takımdan diye bekliyosun gün dolduruyosun

şafak kaç frankciğim ?

He he paraya ihtiyacı var. Aç ya bu adam kariyerinde kovulmayı göze alıyor para için. Çok aç Hollanda 'da asgari ücretle çalışacak giderse. İyice çirkinleşmeye başladınız Galatasaray 2ın hocası hakkında. Hep Ahmet Çakar 'ın suçu bunlar.

frank rijkaard:

"Taraftarların protestosu yüzünden son 10-12 dakika takım moral olarak çöktü, lider oyuncularımız da devreye giremeyince, oynayamadık"

adam bulmuş yine bahanesini.

dolar.jpg

buda asıl bahane

Sen kendi işinde paranı alsan da bırakır mısın o işi ? :)

Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

Baştan söyliyeyim öncelikle yönetiminbeceriksizliğini, kadronun yetersiz kalması gerçeklerini göz ardı etmiyorum

ama maalesef bu satten sonra Frank Rijkaard'ın da Galatasaray'a vereceği bir şey kaldığına inanmıyorum.

Maalesef olmadı tutmadı Rijkaard'ın sistemi ve vizyonu ve yine maalesef gün geçtikçe bu kısır döngünün hem Galatasaray'a hemde Rijkaard'a daha fazla zarar vermeye başlayacağını biliyorum.

onun ve herkes için en iyisinin istifa etmesi gerketiğini düşünüyorum.

Saygılarımla

Bence siz kör olmuşsunuz yada sadece skorboard 'a bakıyorsunuz sahadaki oyunu üstün oynayan Galatasaray 'a değil. Sivasspor maçında yapsanız anlarım şu eleştiriyi bir yere kadar. Ama Rijkaard 'ın suçu muçu yok uğraşmayın boşuna izlemedğiniz elli oluyor.

Her maçı izliyorum merak etme.Evet OPK,Karpaty,Sivas,Bursa..Hep biz üstündük.Geçen sezonki ''Keita oynamazsa ne yapacağız'' maçlarını karıştırmıyorum bile.Kanatsız melek Rijkaard'ın bütün suçu futbolculara atma taktiği etki etmiş demekki.

Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

Kendisi için istifa etsin kurtarsın kendini bu vizyonsuz yönetimle olmaz hiç bir şey!!!!!!!!!!!

Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

Hepimizin canı sıkkın daha çok daraltmayın içimizi...

Rijkaard gidince sorunlar düzelmeyecek.

Her maçı izliyorum merak etme.Evet OPK,Karpaty,Sivas,Bursa..Hep biz üstündük.Geçen sezonki ''Keita oynamazsa ne yapacağız'' maçlarını karıştırmıyorum bile.Kanatsız melek Rijkaard'ın bütün suçu futbolculara atma taktiği etki etmiş demekki.

O maçlarda eleştirilecek şeyi ben de eleştirdim. Skora bakarak gelip eleştirmedim kötüydü eleştirdim. BUgün 2 karambol golü yemeyip yine tek kale oynayarak Baros 'un Sarp 'ın pozisyonlarıyla 2-0 biz yensek herşey değişik olurdu burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt