Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

hiç öyle birkaçkişi falan değil.artık birçok kişi rijkaardın saçma tercihlerinin farkında.aslında geç bile kalındı.rijkaarda destek maçın başındaydı zaten belkide son destek!

Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

Yönetim yollamaz Rijkaard'ı... Öyle yaparlarsa tükürdüklerini yalayacaklardır. Büyük ihtimal Rijkaard'ın istifasını isterler. (Tabii yol ayrımı olursa,hepsi olasılık)

bende tam tersini düşünüyorum haldunu bir kalemde yiyen bu yönetim bütün basarısızlıgını rijkaard'ın üzerine yüklemek için bir dakka düşünmez ve kovar !!!!

Galatasaray 'ın bu sezon bir maçını ilk kez tam olarak izledim.

Oyun hakkı 0-2 olmasa da takımın kazanmak için hiçbirşey yapamamış olması, hücumdaki organizasyonsuzluğu, tempo yapacak, alan daraltacak kondisyona sahip olamaması, bazı futbolcuların tanınmayacak kadar kötü performansları vs vs beni çok karamsarlığa itti.

Sorun o kadar büyük ki, nereye el atsak bir sorun görebiliyoruz. Saha dışındaki onlarca sebebi bir kenara bırakıp, bu mesajımda sadece saha içini irdeleyeceğim.

- KALE: 2 gol yediği için kaledeki sorunun Aykut 'dan olmadığı ortaya çıktı, bugün Ufuk 'da çıkıp 2 gol yiyerek görevini! yaptı. Üzerine vurulan 2 topu çıkartması ise belki moralini yerine getirmiştir. Ama o moral de, maç içinde Neill tarafından fırçalanınca sıfırlanmıştır. Yıl boyunca Ufuk mu Aykut mu? sorularıyla devam ederiz, 2 sinin de yetersizliğine dem vurup ağlar dururuz. Kişisel görüşümün "Ufuk 'la her şartta devam" olduğunu ama en sorunlu bölgelerden 2ncisini burası gördüğümü belirtmek istiyorum.

- ORTA SAHA: Yaratıcı, kondisyonu yüksek, saha içi yerleşimi bilen, boşa kaçarak pas isteyen, top kaptırıldığında ilk baskıyı yapacak, hücuma destek verecek orta saha oyuncularının eksikliği... Hepsi demoralize olmuş rolünü iyi beceriyorlar. Sorumluluk almayıp yana yada geriye oynuyorlar. Profesyonel olduklarından buna hakları yok. En sorunlu bölge burası.

- FORVET: Karambol dışında pozisyona girilemediği bir maçta forvet eleştirmek doğru olmaz ama bu oyun sistemiyle bizim rahat maç kazanma şansımız olamaz.

- DEFANS: Güven vermiyor. Rakibi geri gei kaçarak karşıladıkları için rakibe daha çok boş alan, orta saha oyuncularımıza daha fazla koşacak mesafe bırakıyor.

Bunlara güçsüzlüğe bağlı olarak sergilenen agresiflik (Neeskens bile Türkiye 'nin havasından, suyundan mıdır bilmem, külhanbeyi olmuş), B planının olmadığı, bize uymadığı belli olan ancak hala dayatılan oyun sistemimiz, sudan sebeplerle yeni transfer (kan değişimi) yapamayan yönetim, sorunu gizlemeye çalışan yada başkalarına atan yönetici demeçleri, desteği kesip kösteğe dönmeye aşırı meyilli taraftar profilimiz vs vs liste çok daha fazla uzatılabilir.

Galatasaray 'ı bir bütün olarak daha önce hiç bu kadar aciz görmemiştim. Bu sebeple TT Arena da rakiplerin değil, bizim Cehennem yaşayacağımızı düşünmeden edemiyorum.

Şu anda çözüm için yönetimde dahil kimsenin istifa etmemesi lazım.Bu boku beraber yediler.Beraber kurtarıcaklar.Geçen 2 yıl bizim için ekin yılları olması gerekirken, bunu beceremediler.O zaman becerselerdi şu anda hasat yılımız olucaktı.

Ama bu yıl teknik ekip ve yönetim adam akıllı çalışıp, bu yıl gerekli şeyleri yapmak zorundalar.Ömürlerinde olmadıkları kadar çalışmak zorundalar.Bu yıl artık bir ekin yılı olmalıdır.

Şu anda herhangi bir istifa bizi daha iyiye götürmez bunuda görmeliyiz.

yunus doğru düzgün konuş başkalarının yorumlarına saygılı olmayı öğren yeter.cevap yazman gerekmez.benimle polemiğe girmeye falan da kalkma

niye direk üstüne alınıyorsun?,futbol cahili dedim direk üstüne alınıp cevap veriyosun,zaten herkes sinirli gelip burda herkesi provoke ediyosunuz,küçük düşünen insanlarsınız anladık onu,her başılkta rijkaard a kusmanın bi anlamı yok,bu b.ktan kadro bugün maksimumunu vermiştir,daha ötesi yok,bu orta saha daha iyi oynamaz,düzgün yorum yapan düzgün cevap alır bu kadar basit.

Şu anda çözüm için yönetimde dahil kimsenin istifa etmemesi lazım.Bu boku beraber yediler.Beraber kurtarıcaklar.Geçen 2 yıl bizim için ekin yılları olması gerekirken, bunu beceremediler.O zaman becerselerdi şu anda hasat yılımız olucaktı.

Ama bu yıl teknik ekip ve yönetim adam akıllı çalışıp, bu yıl gerekli şeyleri yapmak zorundalar.Ömürlerinde olmadıkları kadar çalışmak zorundalar.Bu yıl artık bir ekin yılı olmalıdır.

Şu anda herhangi bir istifa bizi daha iyiye götürmez bunuda görmeliyiz.

Söylediğin sözlerin hepsine katılıyorum ama ortada cok ciddi bir sorun var

hele ki persembe günü alınabilecek kötü bir sonuçta bu kısır döngü tam bir kaos ortamına dönüsecek

hatta bundan %100 eminim ki rijkaard'ı destekleyenler dahil herkes birilerinin kellesini isteyecek

Hoca kapasiten yetmedi yapacka bişi yok, Sen GS yi değil Milyon euroları düşündün ve takımı iyice tatilciler moduna soktun.

Sanırım bizi bu sene küme düşürceksin.!! Ama bu takım küme düşmez boşa zorlama bu kadro bir şekilde kendini kurtarır ama sen değil.

niye direk üstüne alınıyorsun?,futbol cahili dedim direk üstüne alınıp cevap veriyosun,zaten herkes sinirli gelip burda herkesi provoke ediyosunuz,küçük düşünen insanlarsınız anladık onu,her başılkta rijkaard a kusmanın bi anlamı yok,bu b.ktan kadro bugün maksimumunu vermiştir,daha ötesi yok,bu orta saha daha iyi oynamaz,düzgün yorum yapan düzgün cevap alır bu kadar basit.
niye üstüme alınmayayım ki? rijkaard istifa diyenler diosun.ayrıca kadro hatalıdır hatalı kadronun maksimumu olmaz.iyi analiz et.düzgün yorum yapan düzgün cevap alır gibi saçma bir cümle de kurmaya hakkın yok benim yorumumu bu şekilde değerlendirmek sana düşmez.rijkaardın kalmasını istiyorsan mantıklı gerekçeler yazarsın bizde dinleriz yorumun yoksa insanlara hakaret etmezsin

4-4-2 oynatmıyo diye değilmi?

Esasen bizim derdimiz skor filan değil.Galatasaray yener yenilir hiç önemli değil.Şöyle 2 pas yapan ne oynacaklarını bilen Alan savunmasını uygulayabilen bir serbest vuruşta pozisyon alabilen bir takım seyredelim. Benim Derdim Rijkaardın bu takıma hiç birşey katamaması.Ortada total futbol filan yok.Alan savunması yok.Kısa paslarla oyun kurma oyun açma yok.Kısa pası geçin 2 pas yok.Topu alan ne yapacağını şaşırıyor.Ayhan,Neill,Servet,Mustafa,Hakan hepside topu aldıklarında hemen yanındaki arkadaşına vermek yerine topu sürüp kendi kafalarına göre topu kullanmaya çalışıyorlar.Sistemin parçası olamıyorlar.Çünkü ortada sistem filan yok.Rijkaardı bir ekol oluştursun diye getirdik ama aynı tas aynı hamam.Hatta gittikçe geriliyoruz.Ortada da ne sistem var ne ekol...

Esasen bizim derdimiz skor filan değil.Galatasaray yener yenilir hiç önemli değil.Şöyle 2 pas yapan ne oynacaklarını bilen Alan savunmasını uygulayabilen bir serbest vuruşta pozisyon alabilen bir takım seyredelim. Benim Derdim Rijkaardın bu takıma hiç birşey katamaması.Ortada total futbol filan yok.Alan savunması yok.Kısa paslarla oyun kurma oyun açma yok.Kısa pası geçin 2 pas yok.Topu alan ne yapacağını şaşırıyor.Ayhan,Neill,Servet,Mustafa,Hakan hepside topu aldıklarında hemen yanındaki arkadaşına vermek yerine topu sürüp kendi kafalarına göre topu kullanmaya çalışıyorlar.Sistemin parçası olamıyorlar.Çünkü ortada sistem filan yok.Rijkaardı bir ekol oluştursun diye getirdik ama aynı tas aynı hamam.Hatta gittikçe geriliyoruz.Ortada da ne sistem var ne ekol...
malesef öyle

5000 kere yazdım mantıklı gerekçeleri,bi daha uğraşamam:o,üstüne alındın evet direk bana cevap verdin çünkü,kimseye hakaret ettiğim yok cahillik bi hakaret değil,bilmemek değil öğrenmemek ayıp sonuçta,kadro da nasıl hatalıymış ilginç bi durum,daha iyisini yaz bakalım,bizde görelim.

"Galatasaray'da en büyük hata, bazı oyuncuların 'Fatih Terim gelecekmiş abiler' kafa karışıklığıyla oynaması. İçerinden dışarıdan Gs'da Fatih Terim'i başa getirmek isteyen oyuncular,medyacılar var. Rijkaard'ın altı oyuluyor"

Hasan Şaş

Rijkaard'ın altının oyulduğunu, kuyusunun kazıldığını öğrenmemize vesile olduğu için teşekkür ediyoruz. Bu kuyu kazıcı, alt oyucu, vurdumduymaz oyuncuların kimler olduğunu üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorsunuzdur. Yazıklar olsun, Skibbe'yi de böyle yolladı şuan takımda ilk 11 oynayan bazı oyuncular.

Rijkaard giderse kim gelecek?

Capello mu, Lippi mi, Mourinho mu?

Hikmet Karaman mı?

Bazı arkadaşlar Rijkaard gidince sorunlar düzelmeyecek diyorlar.tamam kadromuz çok iyi değil.ama her hafta da süper üçlüye dayanılmazki be kardeşim. hemde 2 yıldır.ne zaman gole ihtiyacmız var ne bir değişiklik ne bir hareket.formsuz oyuncuları oynatmakta anlamsız bir ısrar.h.balta ve özellikle ali turan bu kadar formsuzken ikisinden birinin yerine serkan niye oynatılmaz Allah aşkına.yada elano nie 45 de değilde 75 de alınır?en azından sonlara doğru emre çolak alınamazmıydı yani sıkışan savunmayı açmak için.bunlar yeni değil arkadaşlar 2 senedir aynı biraz hafızanızı zorlayın.elde hamur buysa sende en iisiniçıkaracaksın esnek düşüneceksin.kesinlikle gitmeli bence.yerine de kesinlikle fatih terim GELMEMELİ! Abdullah avcı olursa muazzam olur bence.bugün bu konuda baya yazdım ama bir Galatsaraylı olrak Rijkaarda gerçekten inancım kalmadı.bir süredir yok zaten

hayır bu yönetime inandığı için !!!

İnanmaması neyi değiştirir (bırakıp gitmekten başka), yada öyle olmadığını nereden biliyosun.

Galatasarayın sorunu bir veya iki kişilik değil ve bana göre'de en büyük sorun yönetim içindedir. Yakın bir zamanda revizyon gerek.

Arkadaslar, biraz sakin olmakta fayda var.

Sukuneti elden birakmadan, hakliligimizi dile getirmeye devam edelim. Hersey, en kisa zamanda düzelecektir. Bizler, Galatasaray taraftari olarak, camia olarak bugünleri atlatacak sabir ve güce sahibiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt