Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

Volkan kardeşim sence olay teknik ekip zaafiyetinden mi kaynaklanıyor.Geçen yıl ve evvelki yıl bu takımın sorunları eksikleri defalarca forumlarda tartışılmadı mı.Noldu ne değişti? Düşülen yanlışlara tekrar düşüldü. Bedava diye Gökhan Zan'lar Serdar Özkan'lar getirildi.Yabancıyı geçtim neden en azından Murat Ceylan veye Doğa gibi bir iki futbbolcu alınmadı lig biter bitmez ta Mayıs ayında.Neden takımın omurgası hazırlık kampında oluşturulmadı,teknik ekibe bu imkan verilmedi? Günümüz futbolunda orta sahanın ne kadar önemli olduğu Dünya kupasında görülmedi mi.Messi'li Tevez'li Arjantin değil de Xavi'li İniesta'lı Xabi'li İspanya şampiyon olmadı mı?. Transfer fırsat işidir mantığından transfer ihtiyaç işidir mantığına neden geçilmedi.? Tüm bunların suçlusu sence de Rijkaard mı.? Eğer öyleyse iş daha kolay gönderirsin herşey düzelir.Ama benim düşündüğüm gibiyse işimiz çok zor.

[B' Alıntı:
bir Galatsaraylı olrak Rijkaarda gerçekten inancım kalmadı.bir süredir yok zaten[/B]

işte şu anda çoğu Galatasaraylı'nın Frank Rijkaard hakkında hissettiği duygu budur

yani kısacası işin özeti budur !!!

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

nerde dediler bunu yunus?

5000 kere yazdım mantıklı gerekçeleri,bi daha uğraşamam:o,üstüne alındın evet direk bana cevap verdin çünkü,kimseye hakaret ettiğim yok cahillik bi hakaret değil,bilmemek değil öğrenmemek ayıp sonuçta,kadro da nasıl hatalıymış ilginç bi durum,daha iyisini yaz bakalım,bizde görelim.
tamam güzel kardeşim nasıl istersen öyle olsun. bu mübarek ayda birbirimizi kırmaya gerek yok.sadece cahil lafına kızdım o kadar gerek yok yani hadi geceler

Elano'yu satma niyetine girip kadro harici cikarmadik pazar birakmayan, 5 transfer yapacagiz deyip elindeki en iyi birkac futbolcuyu satan, yaptigi transferler fayda sagladi ya da saglamaditartisilir- ama bugüne kadar belkide en caliskan yönetici olan Haldun Üstünel'i taaa ki istifaya zorlayan... ve daha nice benzer, harici cümleler kurmamizda bizlere zorluk cikarmayan yönetime ne demeli?

İnanmaması neyi değiştirir (bırakıp gitmekten başka), yada öyle olmadığını nereden biliyosun.

Galatasarayın sorunu bir veya iki kişilik değil ve bana göre'de en büyük sorun yönetim içindedir. Yakın bir zamanda revizyon gerek.

bende aynısını söylüyorum yani yalnızca Frank'ı göndermek sorun çözülmeyecek

ama bir gerçek var ki taraftarın frank'a ve yönetime inancı kalmadı

ve haldunu bir kalemde yiyen bu yönetim başarısızlığını örtbas etmek için frank'ı bir dakkada harcayacak bunu ilerleyen zamanda göreceğiz

Durum kötü beyler. Göz göre göre Rijkaard'ı yolluyor futbolcular. Bu vurdumduymaz, rezil futbolu görünce aklıma gelmişti takımı sabote mi ediyor bunlar diyordum, şimdi Hasan Şaş'ın sözleriyle bu kanıtlandı. Adam futbolcularla sürekli konuşuyor, medyadan tanıdıkları var. Bir bildiği var ki söylüyor bunu.

Çok acı bir durum. Skibbe 2 olacak. :(

Rijkaard'in gitmesiyle belki birseyler kaybetmeyecek Galatasaray ama birseyler de kazanamayacak.

Volkan kardeşim sence olay teknik ekip zaafiyetinden mi kaynaklanıyor.Geçen yıl ve evvelki yıl bu takımın sorunları eksikleri defalarca forumlarda tartışılmadı mı.Noldu ne değişti? Düşülen yanlışlara tekrar düşüldü. Bedava diye Gökhan Zan'lar Serdar Özkan'lar getirildi.Yabancıyı geçtim neden en azından Murat Ceylan veye Doğa gibi bir iki futbbolcu alınmadı lig biter bitmez ta Mayıs ayında.Neden takımın omurgası hazırlık kampında oluşturulmadı,teknik ekibe bu imkan verilmedi? Günümüz futbolunda orta sahanın ne kadar önemli olduğu Dünya kupasında görülmedi mi.Messi'li Tevez'li Arjantin değil de Xavi'li İniesta'lı Xabi'li İspanya şampiyon olmadı mı?. Transfer fırsat işidir mantığından transfer ihtiyaç işidir mantığına neden geçilmedi.? Tüm bunların suçlusu sence de Rijkaard mı.? Eğer öyleyse iş daha kolay gönderirsin herşey düzelir.Ama benim düşündüğüm gibiyse işimiz çok zor.

tek suclunun rijkaard ve ekibinin oldugunu söylemiyorum ortada bir hata varsa sırasıyla yönetimin, taraftarın ve teknik ekibin oldugunu söyleyebilirim .

Yalnızca önümde cereyan eden bu soruna düz mantık bakarak şunu söyleyebilirim ki bugün tribünlerde istifası istenen Frank Rijkaard'ın Galatasaray'a bir şey katabileceğine inancım kalmadı...

Durum kötü beyler. Göz göre göre Rijkaard'ı yolluyor futbolcular. Bu vurdumduymaz, rezil futbolu görünce aklıma gelmişti takımı sabote mi ediyor bunlar diyordum, şimdi Hasan Şaş'ın sözleriyle bu kanıtlandı. Adam futbolcularla sürekli konuşuyor, medyadan tanıdıkları var. Bir bildiği var ki söylüyor bunu.

Katılımıyorum herkes elinden geldiğince yırtındı bu akşam. Sibbe 'nin, Bülent 'in son maçlarıyla alakası yoktu.

tamam güzel kardeşim nasıl istersen öyle olsun. bu mübarek ayda birbirimizi kırmaya gerek yok.sadece cahil lafına kızdım o kadar gerek yok yani hadi geceler

sanada,ama rijkaard hakkında görüüşlerini bi daha değerlendir eleştirmeden önce iyi düşün derim;)

Yuhh ya ne kadar kuruntu yapıyorsunuz.Bir kere oyuncular takımı sabote etse Rijkaard durur mu direk istifa eder Etmese bile der ben diyorum şöyle yapın yapmıyorlar der.Açıklamalarında iyi oynadık diyor.Bence fazla hayalperestsiniz.Biraz realist olun.Böyle saçma şeylere inanmayın...

Katılımıyorum herkes elinden geldiğince yırtındı bu akşam. Sibbe 'nin, Bülent 'in son maçlarıyla alakası yoktu.

Nereye yırtındı? Yırtınan Baros-Kewell dışında pek adam göremedim ben.

Skibbe'nin Bülent'in son maçlarına benzeyen maçları zaten oynadık geçen 2 hafta. Lig yeni başlamış, bir takım bu kadar isteksiz, ruhsuz, vurdumduymaz, laubali oynamaz. Bunları Prekazi de söyledi.

Eses son darbe olacak gibi gözüküyor. :(

Yuhh ya ne kadar kuruntu yapıyorsunuz.Bir kere oyuncular takımı sabote etse Rijkaard durur mu direk istifa eder Etmese bile der ben diyorum şöyle yapın yapmıyorlar der.Açıklamalarında iyi oynadık diyor.Bence fazla hayalperestsiniz.Biraz realist olun.Böyle saçma şeylere inanmayın...

Hasan Şaş söylüyor, ben söylemiyorum.

Zaten bunun olacağı varsa 2 maça ortaya çıkar. Olursa da zaten yazıklar olsun.

"Galatasaray'da en büyük hata, bazı oyuncuların 'Fatih Terim gelecekmiş abiler' kafa karışıklığıyla oynaması. İçerinden dışarıdan Gs'da Fatih Terim'i başa getirmek isteyen oyuncular,medyacılar var. Rijkaard'ın altı oyuluyor"

Hasan Şaş

beyler hasan şaş,hakan şükür gibidir,takım içinde çoğu yerli oyuncuyla görüşüyor her ikiside,bilinmeyen bi durum değil bu,hatta mehmet demirkol açıkça demişti hakan köşesinde bi şeyi özellikle belrtiyosa bu takımdan çıkan sestir diye,çünkü yerli oyuncularla görüşüyor,eminim şu an çok yerli oyuncu,rijkaard gitsin diye pusuda bekliyolardır,zaten genelde performansı düşen oyuncuların çoğunlukla yerli olmasıda ilginç bi durum!!!!,bugüdne kewell-baros dışında kazanmak için k.çını yırtan bi oyuncu görmedm,varsa yazın.

"Galatasaray'da en büyük hata, bazı oyuncuların 'Fatih Terim gelecekmiş abiler' kafa karışıklığıyla oynaması. İçerinden dışarıdan Gs'da Fatih Terim'i başa getirmek isteyen oyuncular,medyacılar var. Rijkaard'ın altı oyuluyor"

Hasan Şaş

beyler hasan şaş,hakan şükür gibidir,takım içinde çoğu yerli oyuncuyla görüşüyor her ikiside,bilinmeyen bi durum değil bu,hatta mehmet demirkol açıkça demişti hakan köşesinde bi şeyi özellikle belrtiyosa bu takımdan çıkan sestir diye,çünkü yerli oyuncularla görüşüyor,eminim şu an çok yerli oyuncu,rijkaard gitsin diye pusuda bekliyolardır,zaten genelde performansı düşen oyuncuların çoğunlukla yerli olmasıda ilginç bi durum!!!!,bugüdne kewell-baros dışında kazanmak için k.çını yırtan bi oyuncu görmedm,varsa yazın.

Ayhan, Mustafa Sarp, Barış, Ali Turan. Arda'yı yazmıyorum laf ediyorsunuz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt