Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Arkadaş bir teknik adam Ali Turan gibi beceriksiz bir adama inatla formayı veriyorsa ve bu maçta 80 dakika boyunca bütün topları kaptıran pas atamayan bir adam inatla tahammül ediyorsa, yerine oynayabilecek barış gibi serkan gibi adamları hiç denemiyorsa (ki bin kat daha iyi oynarlar ali turan efendiden) takımda olmayan hırsı bir türlü getiremiyorsa kusura bakmayın ama Rijkaard'da suçludur. Suçun en büyüğü tabiki yönetimin ama Rijkaardda hiç suç bulmayanları anlayamıyorum.

Rijkaard çok şükür yönetim aleyhine konuştun. Konuş Rijkaard konuş ya. Hatta geç karşılarına bağır çağır. 10 yaşındaki çocuklar görüyor şu takımın halini başkana göre futbolu çok iyi bilen Adnan Sezgin senin dediklerini değil kendi dediklerini yapıyor. KOnuş korkma Rijkaard. Bu taraftar arkanda senin.

Cevap: Rijkaard Yollanırsa Ne Olacak?

Ne olacak Terimi isteyenler bayram edecek,kulüp 10 sene daha geriye gidecek.

Adam açıkça söylüyor isteklerim yapılmıyor diye daha neyi tartışacağız, devrim yapmak için Rijkaard'ı getiriyorsun söylediği hiçbirşeyi yapmıyorsun sonrada. Bravo yönetim bu gidişle Galatasaray tarihine geçeceksiniz.

Sırf şu sürekli hoca değiştirip başarı bekleyen zihniyetten kurtulmak için bile Rijkaard'ı desteklerim. Yönetim gitse bile kalmalı Rijkaard. Başka hoca gelip tekrardan devrim, yapılanma vs. diye taraftarı uyutmaya çalışanların da önünü kesmek için Rijkaard.

Sonuna kadar...

Ben bu takim icin Turkiye'de kaldigim iki ayda toplamda 450 tl para harcadim (GStore, Mac biletleri, ve GsMobile). Eger daha uzun sure kalsam daha fazla harcardim. Bana bu klubun verdigi ne oldu? Uzuntu, cok ciddi bir umutsuzluk, guvensizlik duygusu.

Rijkaard sistem adamidir sabir dedik, ama yonetimin bu konuda pozitif bir hamlesi oldu mu? Bir seneyi devirdik, ve cokmus durumdayiz. Servet'le olmaz dedi, hatta Balta'yi yerlestirdi defansa Servet sakat degilken. Sol bek geldi mi? Evet para ve alt yapinin tamamini verip ameliyat olacak olan adami aldilar kume dusen takimdan..

Defans alindi mi Neill'in yanina? Hayir..Yedek defans? Evet Ali Turan'i aldik, ama Sabri'nin sakatliginda oynayacak olan Ugur'u gonderdigimizden o Ali'Turan, 6 ay futbol oynamamis haliyle, kesinlikle sag bek olamayacak yetersizligiyle bek oynamak zorunda..

Orta saha? Gecen sene adamin dilinde tuy bitti orta saha hatlari baglayamiyor, topa ortada basip hucum oyunu icin topu ileride tutamiyoruz, ... diyor, orta sahada SAB uclusu hala..Topal satilmis..

Keita'yi sat, Serdar Ozkan i al...

Elano'yu kadroya aldirma satarim hayalleriyle..

Arda denen ergenden kaptanlik bekle..O senin altini oymaya calissin Imparator gelecek diye..

Cok ozur dileyerek: Yahu, allah askina, bu adam ne yapabilir? Kadro derinligi yok, ilk 11'de kufurler ettigimiz, yeteneksiz, vasifsiz belki 7-8 adam var (Aykut, Balta, Servet, Ali Turan, Serdar Ozkan, Sarp, Baris, Ayhan, ...). Transfer yok, Keita satilmis, Elano oynatilmiyor..

Ee pasam? Rijkaard ne yapacak?

Titanic'in batisini hatirlayin o zaman, "gemi batiyor, kaptanin hic mi sucu yok?" diyen arkadaslar.

Titanic'in batma sebebi kaptanin sucu mu? Kule gozlemcisinin sucu mu?

Galatasaray'in bu halde olmasinin sebebi,

F. Rijkaard'in sucu mu? Yonetimin sucu mu?

Budur işte. Bunu görün Galatasaraylılar. Sorun kaptan da değil. 90+4 te solbekinin omzuyla asist yapacağını hangi t.direktör bilebilir.

Rijkaard: "Daha ortada 2 kupa var. Bırakıp kaçmayacağım. Buraya başarılı olmaya geldim. Savaşacağım."

F.R Giderse Terim gelir 1 buçuk sene kadar kalır sonra gider.Sonra Tugay gelir 1 senede Tugayla başarısız oluruz.Sonra Alman bi hoca gelir bi sene başarı sağlar sonra oda gider biri gelir diğeri gider öyle sürüp gider.

Ali Turan'ı oynatan adam iyi teknik direktör değildir. Sonuna kadar Rijkaard'çı biri olarak bunu söylüyorum. Takımın her atağını katleden, ikili mücadelelerin hepsinde faul yapan bir adama 80 dakika nasıl tahammül edersin. Serkan bu adamdan kötüyse sözlerimi geri alırım, onla antreman yapan Rijkaard.

İlk yarı Galatasaray'ın bana ne yaptığını biri anlatsın. Resmen kontra-atak yapmaya çalıştık. 45 dakika gol atmaya çalışsan ne olur. Diyelim adamın ayağı kaymadı golü atamadın, ne olacak. Sen Galatasaray'sın nasıl böyle ezik bir futbol oynarsın. 1'i değil 2'yi 3'ü arayacaksın. Yazıklar olsun, yönetiminden hocasına futbolcusuna kadar...

Ali Turan'ı oynatan adam iyi teknik direktör değildir. Sonuna kadar Rijkaard'çı biri olarak bunu söylüyorum. Takımın her atağını katleden, ikili mücadelelerin hepsinde faul yapan bir adama 80 dakika nasıl tahammül edersin. Serkan bu adamdan kötüyse sözlerimi geri alırım, onla antreman yapan Rijkaard.

İlk yarı Galatasaray'ın bana ne yaptığını biri anlatsın. Resmen kontra-atak yapmaya çalıştık. 45 dakika gol atmaya çalışsan ne olur. Diyelim adamın ayağı kaymadı golü atamadın, ne olacak. Sen Galatasaray'sın nasıl böyle ezik bir futbol oynarsın. 1'i değil 2'yi 3'ü arayacaksın. Yazıklar olsun, yönetiminden hocasına futbolcusuna kadar...

Bana kalsa neden Emre ile başlamadı, Serkan ile başlamadı felan da derim. Fakat biz olaya dışından bakıyoruz. Rijkaard gibi Neeskens gibi total futbolun içinden gelmiş, futbol bilgisi inanılmaz yüksek olan teknik adamlar, elbet biliyorlardır bunları. Ama önemli olan sadece oyuncunun sisteme uyması veya özelliklerinin iyi olması değildir, oyuncu maça da tam olarak hazır olmak zorundadır. Teknik direktörde sahaya çıkabilecek en iyi oyuncuları sahaya sürer. Sonuçta Rijkaard ve Neeskens her gün bu futbolcularla birlikteler, onlara antreman yaptırıyorlar, onları hep gözlemliyorlar.

Rijkaard:Kaçmayacağım!

Kötü gidişatını sürdüren Galatasaray'da Frank Rijkaard istifayı düşünmediğini söylerken "Kaçmayacağım. Mücadeleye devam edeceğim" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var" diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, "Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak" dedi. Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, "Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.

Takım 4-4-2 ye geçer. Adam gibi futbol oynar. böyle saçma takımlar rezil olmaz.

Rijkaard kalırsa ne olacağını söyleyim. Seneye GS takımı Bank Asya da mücadele eder. O kadar kötü bir hoca.

Bana kalsa neden Emre ile başlamadı, Serkan ile başlamadı felan da derim. Fakat biz olaya dışından bakıyoruz. Rijkaard gibi Neeskens gibi total futbolun içinden gelmiş, futbol bilgisi inanılmaz yüksek olan teknik adamlar, elbet biliyorlardır bunları. Ama önemli olan sadece oyuncunun sisteme uyması veya özelliklerinin iyi olması değildir, oyuncu maça da tam olarak hazır olmak zorundadır. Teknik direktörde sahaya çıkabilecek en iyi oyuncuları sahaya sürer. Sonuçta Rijkaard ve Neeskens her gün bu futbolcularla birlikteler, onlara antreman yaptırıyorlar, onları hep gözlemliyorlar.

Ali'den kötü oynayabileceğini zannetmiyorum Serkan'ın. Rijkaard sadece cesaretsiz. Serkan'ı Çetin'i Emre'yi Zan'ı oynatırsa suç onun olacak, bunu bildiği için yönetimin aldığı Ali'yi oynasın diye baskı yaptığı Servet'i oynatıyor. Ali'ye bir insan nasıl tahammül eder çıldırıyorum maçı izlerken.

mücadeleye devam diyosan al oyuncuları karşına konuş

oyuncular seni yollamak için oynamıyo hala görmüyomusun

yönetime inat istediğin mevkiler için al paftan oyuncuları oynat

biraz ağırlığını kullan ismini kullan

ya da git

istifa et onurlu şekilde git. berbat bir hocasın çünkü!! Hugo bross u bile geçtin.

Rijkaard nereye gidiyo ya.. Bu yönetim Rijkaard ı gönderecek kadar bile delikanlı olamaz adamlar o kadar sahtekar ki artık sırf Rijkaard istifa etsin diye takımı bu hale getirdikleri düşüncesindeyim.. Rijkaard kalacak !! Yönetim transfer yapmayacak !! -gidip 2 oyuncu daha alır en fazla onlarda yine sakat çıkar- rijkaard ı baskıyla istifya zorlayacaklar ki tazminat vermesinler...

Ama onlarda haklı para klüpte durmalı .. Durmalı çünkü 2012 var.. Bu takım 2012 kriterleri için hazırlanıyo .. Bu sayede 2012 de Avrupanın 10 devinden biri olacaz... !!!!!!!!!!

Ali'den kötü oynayabileceğini zannetmiyorum Serkan'ın. Rijkaard sadece cesaretsiz. Serkan'ı Çetin'i Emre'yi Zan'ı oynatırsa suç onun olacak, bunu bildiği için yönetimin aldığı Ali'yi oynasın diye baskı yaptığı Servet'i oynatıyor. Ali'ye bir insan nasıl tahammül eder çıldırıyorum maçı izlerken.

Emre ile başlasaydı ve iyi oynasaydı Emre Emre'ye ve Rijkaard'a övgüler gelirdi. Emre ile başlayıp Emre kötü oynasaydı bu sefer böyle bir maçta Emre'ye sallanırdı, Rijkaard'a sallanırdı. Aynı şey Serkan, Çetin felan için de geçerli tabii. Rijkaard'ta gençlere göre daha tecrübeli olanları sahaya sürdü.

Ya bütün futbolcuları göndereceksiniz yada Rijkaard'ı kararı siz verin Artık ipler tamamen koptu bugunden sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt