Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

rijkaardın yerinde olsam bugünden sonra hain futbolcuları kadro dışı bırakır gençleri oynatırım

_________________Baros__________________

Kewell______________________________Berkin

______________Emre Çolak_________________

________Cumhur___________Cana___________

_Çetin________Neill______Ahmet Kesim____Serkan

_________________Ufuk______________________

şuan oynayan takımdan daha iyi en azından daha yürekli oynayacağına eminim bu kadronun

istifa et onurlu şekilde git. berbat bir hocasın çünkü!! Hugo bross u bile geçtin.

İstifa edermi hiç 5 milyon euro tazminatı var kovulmayı bekliyor.Ama Rijkaard la 10 yıl sözleşme istiyorum ben çok iyi hoca ya.Hala Rijkaard kalmalı diye topic acan şaka gibi insanlar var.Berbat bir hoca bile demek Rijkaarda iltifattır.Berbatında berbatı.

_________________Baros__________________

Kewell______________________________Berkin

______________Emre Çolak_________________

________Cumhur___________Cana___________

_Çetin________Neill______Ahmet Kesim____Serkan

_________________Ufuk______________________

Şu kadroyla çıksın, yemin ediyorum yenilsek bile her zaman destekçisi olurum Rijkaard'ın.

İstifa edermi hiç 5 milyon euro tazminatı var kovulmayı bekliyor.Ama Rijkaard la 10 yıl sözleşme istiyorum ben çok iyi hoca ya.Hala Rijkaard kalmalı diye topic acan şaka gibi insanlar var.Berbat bir hoca bile demek Rijkaarda iltifattır.Berbatında berbatı.

Ne yapmalıydı bugün Rijkaard mesela söylesene ?

Adamda suç yok, işler kötü giderken sistemi mistemi sallayıp yeni birşey üretemiyor, çılgınlık yapmıyor kısacası, iyi bir taktisyen değil. Hocan Rijlaard'sa transferini bitereceksin adamın eline iyi bir kadro vereceksin. O sistemini ancak kendi istediği oyuncularla oynatabilir. Ali Turan'la Servet'le Sarp'la total futbol olmaz. Adam ısrar ediyor yapacak birşey yok. Ya yollayacaksın yada paraya kıyıp istediği adamları alacaksın. Bu kadar basit.

Ne yapmalıydı bugün Rijkaard mesela söylesene ?

Bugün için değil bu sölediğim hala hakan baltayla ali turanı oynatmak intihar zaten onları koymıcaksın arkadasım koymıcaksınnnn.Yerlerine serkan kurtuluşla koy genc bi cocuk yemın ediyorum baltadan iyi oynar. bu aksamki futboldan ne anladın sen bana onu söle herkes kafasına göre oynuyor kimsenin yeri belli değil ne bir sistem var ne varyasyon yok oğlu yok.Madem Aydın hazır niye hala barışı koyuyorsun be adam.Senin gol atman lazım.Bu aksamki mac ıçin hataları. daha öncekileri sayarsak burdan çine yol olur.Anladınmı ne yapması gerekenleri.Hala maç sonu çıkmış defansa oyuncu istedim almadılar diyo madem bunları istedin sölıceksin en başta tavrını koy yönetime.Zaten en başta yönetim suçlu sonrada Rijkaard.

Hala oyuncu tercihleri için eleştiriliyor ya bu adam gülüyorum sinirden.

Bu adama kalsın diyenlere de ben gülüyorum sinirden.

Ben sinirden gülmüyorum,acıyorum,beyin yok çünkü adamlarda,yazık cidden lan.

Kivircik saclarina

ak dusmus uclarina

cimbom taraftarina

elvada frank rijkaard ...

Biraz saygılı olmayı öğren herkesin fikrine.Herkes sinirli bugün.

Yedekte oyuncu varmıydıki oyuncu tercihleri eleştirilsin :D

adam yirtindi sol bek alin diye:)

caneri oynatti, sag bek olan 20 yasinda cocugu denedi, sonra uguru bile sol bek oynatti

hadi bakalim futbol alimleri yazin simdi:)

hanginiz bu takimda sol bek sorunu var diyordunuz

adam geldiginden beri bu baltadan ne cekecegini biliyordu, admalar kiralatti, sag beklerden sol bek olsun diye dua etti

adam resmen yonetime siz salaksiniz dedi 1 senedir:)

ama anlayana

Serkan Kurtuluş'tan medet umar hâle geldik Rijkaard'a sövüyoruz,ulan ulan ulan ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt