Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

:D :happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

eskisehir macindan sonra gule gule ,gitsin kimi calistiyorsa calistirsin gorelim.ben kolay kolay bir daha buyuk takim calistirabilecegine inanmiyorum,kaldi ki calistirsa bile basarali olabilecegine hic mi hic inanmiyorum.yolu acik olsun ,bizden de uzak dursun.bu arada bizim oyunculari yerin yedi kat dibine sokanlari yeni hocayla gormek isterim bakalim dediklerinden utanacaklar mi ?

Halen bilinçsiz taraftar var.Bu kafayla oynamıyorsa oyuncular hiç oynamasınlar yeni hoca ile.Kaç teknik direktör yedi bu düzen haberin varmı?Allah için bir kez hocamıza sahip çıkalım.Yeter artık.Kangren olduk teknik direktör göndermekten.

Yeni Derwall'imiz olacağına inanıyor(d)um.. Kahrol yönetim kahrol !!

Eleştiren arkadaşlar empati yapmayı biliyorlar mı acaba? Ama mümkünse yaşı 15'in altında olanlar cevap falan vermesin. Veya herkesi yollayıp, paflarla sahaya çıkarım gibi bir açıklama yapmasın. Olmaz çünkü öyle birşey.

Azıcık empati yapın. Rijkaard'ın yerinde olsanız siz ne yapardınız? Kimi oynatırdınız?

Kolpa medyanın her haberine inanıyorsunuz, gidip 16 oyuncu ismi verdi, hiçbiri alınmadı, 7 kişi yollayın dedi, hiçbiri yollanmadı. Cana ve Pino'dan haberine de inanın, Rijkaard'a hak verin. Her şeye inanıyorsunuz ya. Hatta o yüzden bir çok kişiye sallıyorsunuz ya, ona da inanın ulan Rijkaard napsın daha diyin.

Ama nerde..

Cevap: Şok Rijkaard 16 Futbolcu İsmi Verdi 1 Tanesi Bile Alınmadı!

Adnan Sezgin bir dalavereler çeviriyor yine. Rijkard bas bas bağardı şunu alın, buraya bunu alın diye. Rijkaarda suç yükleyenler bunu görmek istemiyor. Bazen fb liler foruma gelip Rijkaard ı kovdurmak için çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Dünkü maçtan sonra niye hiç kimse birşey yazmamış hoca hakkında şaşırdım doğrusu. :)

Kritik bir virajı alnının akıyla geçti sayılır. Bundan sonra gaza basmamız onun elinde. 15 gülük arada takımı iyi çalıştırırsa bir seri yakalayabiliriz.

Dünkü maçta Hakan Balta'yı oynatmayışı doğru bir karardı. Ondan daha doğrusu yedeklerde Hakan'ın olmasına rağmen sakatlanan Serkan'ın yerine onu almayıp Neill'i sola çekip Gökhan Zan'ı almasıydı. Bu tam anlamıyla bir gözdğıdır.

İkinci yarıdaki değişikliklere pek itirazım yok. Oyun içinde özellikle Eskişehir'in sol tarafındaki madeni görüp sürekli oradan atak yaptırma isteği çok olumluydu. Hatta bunu görüp ikinci yarı bu kulvarı kullanabilecek Aydın'ı oyuna alması çok güzel bir hamleydi.

A2'den bir forvet bekliyoruz hocam. Baros'un yerine son 10 dakikada girebilecek saf bir forveti kadroya almanı. Bu Cem Sultan mı olur Anıl mı olur bilemem ama böyle bir beklentim var.

Ya benim anlamadığım, Fenerde de kondüsyon eksikliği oluyo bizde de, Fenerde ki kondüsyon eksikliği sakatlıklara bağlanıp Aykut Hoca'ya laf bile kondurulmazken, Galatasaray'dakikondüyon eksikliği Rijkaard'a bağlanıyor(üstelik bizde ki sakatlar daha çok iken), Fener kötü giderken "Aykut Hoca işini bilir", düzeltecektir lafları, Galatasaray ilk kötü gidişinde Rijkaard hoca değil, bu kadro ile şampiyon olamıyor.EY TARAFTAR KENDİNİZE GELİN, RİJKAARD'A SAHİP ÇIKIN.

Frank-Neskens bizdenler. Taraftar her zaman sahip çıkmalı. Bu sene olmazsa bile seneye mutlaka büyük zaferler bizi bekliyor olacak.

Rijkaard bu takımı adam edecek sadece sabır. Ondan tek istegim var artık mustafa sarp barış ayhan dan birini oynatacagına emre çolak, musa çağıran bunları oynatsın yaw. Ben o ortasahayı izlemek istemiyorum Hepsi dengesiz.

Eleştiren arkadaşlar empati yapmayı biliyorlar mı acaba? Ama mümkünse yaşı 15'in altında olanlar cevap falan vermesin. Veya herkesi yollayıp, paflarla sahaya çıkarım gibi bir açıklama yapmasın. Olmaz çünkü öyle birşey.

Azıcık empati yapın. Rijkaard'ın yerinde olsanız siz ne yapardınız? Kimi oynatırdınız?

Kolpa medyanın her haberine inanıyorsunuz, gidip 16 oyuncu ismi verdi, hiçbiri alınmadı, 7 kişi yollayın dedi, hiçbiri yollanmadı. Cana ve Pino'dan haberine de inanın, Rijkaard'a hak verin. Her şeye inanıyorsunuz ya. Hatta o yüzden bir çok kişiye sallıyorsunuz ya, ona da inanın ulan Rijkaard napsın daha diyin.

Ama nerde..

istifa edemez miydi ?

yok ama etmez di mi para tatlı geliyo..futbolculara salla yönetime salla, görevimin başındayım de..biz de destek olalım..

hadi bakalım..sene sonuna kadar beraberiz sonuçta..

Niye istifa etsin be kardeşim,para tatlı geliyor ne demek,senin-benim- hayatında muhtemelen bi arada göremeyeceği parayı bu adam gördü,yedi bitirdi bile,kafalar çok hoş vallahi.

Adnan'lardan transferin son gününde güzel bir orta geldi Rijkaard'a, bunu gole çevimesini umuyoruz :)

Gelen her futbolcunun kurduğu ilk cümle : Rıjkaard gibi bir teknik direktör ile çalışacağım için çok mutluyum..

Elimizde böyle dünya çapında bir hoca var..Biz bu adamı nasıl daha iyi bir şekilde kullanabiliriz diye düşüneceğimize nasıl göndermenin peşindeyiz..

İstifa ederse tazminat alamaz. Yönetim azlederse çatır çatır tazminatını verir. Rijkaard'ın işine dört elle sarılıyor gibi yapmaktan başka bir çaresi yoktur Sarp ve Servet ile el ele, sanki alternatifleri yokmuş gibi. Futbolcular dandik, yönetim pinti, taraftarın kafası karışık... Bahaneler bitmez! Cevat hocanın suçu takımı 'yetersiz' futbolcularla şampiyon yapması idi. Sistem,Barcelona, polyana rüyaları ile darbe üstüne darbe alan ama hala Rijkaard'a tapan taraftara son son 3 yarım sezonda neler yaşandı tabelaları, istatistikleri, demeçleri yanyana getirin, bakın uyanın artık.

sonunda be bir tarafini yirttin ama bir solbek aldirdin yonetime

sonunda be bir tarafini yirttin ama bir solbek aldirdin yonetime

Box to box bir yerli oyuncu veya ilk 11 de oynayabilecek bir yerli oyuncu alınmazsa Mustafa Sarp, Barış Özbek veya Serdar Özkan'ı ilk 11 izleyeceğiz.

Box to box bir yerli oyuncu veya ilk 11 de oynayabilecek bir yerli oyuncu alınmazsa Mustafa Sarp, Barış Özbek veya Serdar Özkan'ı ilk 11 izleyeceğiz.

Orta sahamızı kötü gösteren savunmamızdır. Ayhan 2 maçtır elinden gelenin fazlasını veriyor ama yne sırıtıyor yine sırıtıyor. Alan çok boş. Kimse boşa kaçıp uygun alanda pas istemiyor. Top kaptırıldığında da savunma ai şok baskınla topu alıp yeni hücum başlatmak yerine geri geri kaçıp 18 'e geriliyor. Topu ayağına alan rakip de elini kolunu sallaya sallaya 18 civarına kadar kolaylıkla geliyor.

Sonuç: Rakibe pozisyon şansı, geri geri oldukça fazla mesafe koşan ve yorulan oyuncular, bir daha kaptırırsak savunma benim yüzümden eksik yakalanmasın diye orta sahayı desteklemeyen defans oyuncuları, muhtemelen kayıp puan yada puanlar.

Sorun Ayhan, Barış ve Sarp 'da değil. Sorun oyun sisteminde...

Ha bu demek değildir ki "Ayhan, Barış ve Sarp yeterlidir ve transfer gerekmez". Aksine gerekir, çünkü bu oyuncuların da forveti desteklemeleri gerekir. Her 3 ü de bu açıdan vasattır.

Orta sahamızı kötü gösteren savunmamızdır. Ayhan 2 maçtır elinden gelenin fazlasını veriyor ama yne sırıtıyor yine sırıtıyor. Alan çok boş. Kimse boşa kaçıp uygun alanda pas istemiyor. Top kaptırıldığında da savunma ai şok baskınla topu alıp yeni hücum başlatmak yerine geri geri kaçıp 18 'e geriliyor. Topu ayağına alan rakip de elini kolunu sallaya sallaya 18 civarına kadar kolaylıkla geliyor.

Sonuç: Rakibe pozisyon şansı, geri geri oldukça fazla mesafe koşan ve yorulan oyuncular, bir daha kaptırırsak savunma benim yüzümden eksik yakalanmasın diye orta sahayı desteklemeyen defans oyuncuları, muhtemelen kayıp puan yada puanlar.

Sorun Ayhan, Barış ve Sarp 'da değil. Sorun oyun sisteminde...

Ha bu demek değildir ki "Ayhan, Barış ve Sarp yeterlidir ve transfer gerekmez". Aksine gerekir, çünkü bu oyuncuların da forveti desteklemeleri gerekir. Her 3 ü de bu açıdan vasattır.

Cumhur denenmeli transfer yapılmayacaksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt