Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

İlk defa bende eleştirecem Rijkaard'ı,

Mustafa Sarp sevdasından artık vazgeçmeli,tamam biliyorum elinde alternatif yok ama Mustafa sarp dışında oynatabileceği ve tuttuğu zaman daha çok kazanç ve verim alabileceğimiz oyucular var.Cumhur veya Musa oynasa bundan daha kötü olmayacaktır,tutarsa da genç oyuncuları kazanmış oluruz.Ne olur artık vazgeç şu Sarp denilen futbol katilinden lütfen!

cana'lı bir kadro yapana kadar rijkaardı herhangi bir ortamda savunursam kazıklara geliyim..

cana'lı bir kadro yapana kadar rijkaardı herhangi bir ortamda savunursam kazıklara geliyim..

Sorun sadece ali çık sabri gir cana gir mustafa çık da değil.Sorunun en büyüğü şu an rijkaard acilen düzeltmeli gidecek koca sezon..2.yarı giren oldu da noldu az boz oynadık yine aynı.Pas yapmayı öğretemedi kondüsyon yükleyemedi hiçbir şey yapamadı

Son 10 senenin en kötü teknik adamına aday olan birinin bu kadar övülmesi mantıklı değildir zaten..Sürekli rijkaarda eleştiri yapan insanlara eleştiri yapılıyor veya komik ifadeler kullananlar var..1.5 senede iyi kadroya rağmen son 10-15 senenin en kötü futbolunu oynatan her maça saçma kadroyla çıkan oyuncu değişikliklerini yanlış yapan bi teknik adamdan bahsediyoruz

ayhandan vazgeçsinde kim oynacak. Galatasaraya Emre Guti Selçuk inan tarzı bir oyuncu lazım bu bir gerçek.malesef ayhanla barışla olmuyor.elanoda oynayamaz orda. hocanın bir suçu yok ama.kadroyu sezon başı babam kurmadı..

Bütün oyuncular ve teknik ekip dahil ilk yarının en kötüsü Rijkaard idi. İkinci yarı hatasını telafi etti. Ama Ali Turan'ı ilk 11'e yazmasını hiç tasvip etmediğimi söylemeliyim.

İlk defa bende eleştirecem Rijkaard'ı,

Mustafa Sarp sevdasından artık vazgeçmeli,tamam biliyorum elinde alternatif yok ama Mustafa sarp dışında oynatabileceği ve tuttuğu zaman daha çok kazanç ve verim alabileceğimiz oyucular var.Cumhur veya Musa oynasa bundan daha kötü olmayacaktır,tutarsa da genç oyuncuları kazanmış oluruz.Ne olur artık vazgeç şu Sarp denilen futbol katilinden lütfen!

Aynen ne olur vazgeçsin şu Sarp'tan bıktım usandım artık... Tamam yabancı sınırından dolayı Cana oynayamıyor, bari gençlerden herhani biri oynasın hiç olmadı Elano'yu buraya çek bu güçsüz haliyle bile bu adamdan fazla katkı yapar.

Kötü futbol devam ediyor. Asıl sorun olarak çoğu maçta ikili mucadeleleri sıklıkla kaybetmemiz bence. 1 Antepli, 2-3 G.Saray'lı aynı topa çıkıyor veya mucadeleye giriyor/pas arası yapmaya çalısıyor, kazanan %70-80 Antepli/karşı takım oluyor.

Umarım,sözleşme uzatılmaz.

Takımın kondisyon sorunu olduğu gözüküyor. En arka ile en uç birbirine yakın oynasın tamam da onun içinde ciddi kondisyon lazım. Bunu geliştirmeli.

sana inanıyoruz rijkaard. seneye şampiyonlar ligi'nde sevindiriceksin bizi , futbolun kralını izleteceksin bize , inanıyoruz.

Takımın kondisyon sorunu olduğu gözüküyor. En arka ile en uç birbirine yakın oynasın tamam da onun içinde ciddi kondisyon lazım. Bunu geliştirmeli.

Kesinlikle çok büyük bir sorun. Yani bu oyuncular (BAM hariç) fizik güçleri yerinde olduğu sürece, sistem, oyuncu seçimi kötü de olsa bir şeyleri değiştirebilecek oyuncular. Hafta içinde bol bol kondisyon çalışması yapılmalı.

hormonlu sergen; Rijkaard bu sene'nin sonunu getiremez.. :rolleyes:

Rickaardın sisteminden vede bir kac futbolcusundan vazgecmesi gerekiyor yoksa bu kotu futbolu izlemeye devam ederiz

Sabriyi 90 dk oynatmama sebebini anlayamadım Ali Turandan ne bekliyor ki? yada Cana yı neden oynatmıyor demek ki Cana yı yonetim istedi FR istemedi

ya sanki rijkaard bazı tercihlerini yönetimin gözüne sokmak için bilerek yapıyor bazen anlam veremiyorum

Hala çözebilmiş değilim biz bugün Antepe 5 atamayıp az daha maçtan berabere ayrılıyorsak tek sorumlusu Rijkaard dır.

Ali turan-Elano dan oluşan kanat organizasyonu nedir ya...

Hala çözebilmiş değilim biz bugün Antepe 5 atamayıp az daha maçtan berabere ayrılıyorsak tek sorumlusu Rijkaard dır.

Ali turan-Elano dan oluşan kanat organizasyonu nedir ya...

aynen yaptığı yalnış okadar büyük ki 2.yarı 2 sini birden değiştirdi...oyuna aldığı adam da aydın.ne günlere düştük ya..

aynen yaptığı yalnış okadar büyük ki 2.yarı 2 sini birden değiştirdi...oyuna aldığı adam da aydın.ne günlere düştük ya..

Aydın ı almasını hata olarak görmek ki girdikten sonra 15 dakika GS sağ kanattan çok etkili oynadı ve pino nun maç kondisyonu orunu son 30 dakka girmesine rağmen ortaya çıktı bence en başta yapması gerekeni 45 dk. geç yaptı bu bize pahalıya patlayabilirdi ama anlamıyorum bu hata bence A.Kocaman ın yedek stoper almaması kadar büyük bir hatadır.

Mustafa sevdasindan vazgecmeli artik. Sirf bu sey yüzünden yakinda gitmesini isteyecem.

Gözünü seveyim hocam, oynatma su Sarpi Allah askina.

Dayanamiyorum artik yapamiyorum.

rijkaarddan bir halt olmayacagı belli oldu. Geldiğinden beri hiç eleştirmedim ama ya bu adam gerçekten akılsız ya da kendini kovdurmaya çalışıyor. Bir takımda hiç bir şey mi değişmez azcık yeni sezon heyecanı havası olmaz anlamıyorum. Bu sarp sevdası neyin nesi 30yaşında kazma bir oyuncu bize ne kazandıracak neyin inadını yapıyor bilmiyorum ama umarım sozleşme yenilşenmez kanser olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt