Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

ajax bu ikiliyle çok iş yapar.özellikle cruyff ..2-3 sene sonra ajax efsane yıllarına döner.

"Başkanımız ‘Rakibimiz F.Bahçe’ demiş olabilir. Ancak benim için rakip her hafta karşımıza çıkan takımdır.” Frank Rijkaard

MEDYANIN KOMPLOSU

Fener medyası, Rijkaard'dan o kadar memnun ki 'gitmesin' diye elinden gelen her şeyi yapıyorlar

_Son haftalarda gol bulmakta zorlanan Galatasaray, Belediye engelini farklı geçti ve üst üste 4. galibiyetini aldı. Sonuç olarak iyi gidiyor gibi... Nasıl buldunuz sarı-kırmızılı takımı?

İyi gitmiyor. Futbol oynamadığı sürece bana kimse 'iyi gidiyor' demesin. Ben tabelacı değilim. Hayatım boyunca da olmadım, olmaktan da nefret ettim. Birinci devrenin 3-0 olduktan sonra o maçın 6'ya gitmesi lazım. İkinci devre 3-1'e zil takıp oynadı Galatasaray. Neredeydi ikinci yarı? Belediye biraz toparlandı Galatasaray'ı bitirdi.

_Serkan Kurtuluş, Belediye karşısında dikkat çeken isimlerden birisiydi? Uzun zamandır forma şansı bulamıyordu. Bunca zamandır Rijkaard'ın Serkan'ı, fark edememiş olmasını neye bağlıyorsunuz?

Neyi fark ediyor ki Rijkaard? Geçen sene Galatasaray'da Sabri vardı, Uğur vardı ve Serkan vardı. Rijkaard her maçtan sonra "Bana sağ bek lazım" diyordu. Türkiye'nin 3 tane en iyi sağ beki Galatasaray'da iken her maçtan sonra "Bana sağ bek lazım" diyordu. Kendini Serkan'ın yerine koy, Sabri'nin yerine koy, Uğur'un yerine koy. Sende moral kalır mı? Sende kendine güven kalır mı? Buna rağmen Galatasaray'da bir takım oyuncular top oynayabiliyorlar. Adam imha makinesi. İnsanlıktan, futbol psikolojisinden anlamıyor.

ELANO'YA NİYE YÜKLENİYORLAR!

Şimdi medya Elano'ya yükleniyor. Elano nasıl küstürüldü? Bu Elano niye bu hale geldi? Bunu sorgulayan yok. Kafamdaki düşünce açıkça şu; bunu 'şaka olsun' diye söylemiyorum: Fenerbahçe medyası Rijkaard'dan o kadar memnun ki "Aman gitmesin" diye ellerinden geleni yapıyorlar. Rijkaard'ı yüceltiyorlar. Galatasaray'ın futboldan anlamayan başkanı da bunları doğru zannediyor, inanıyor. "Ben Rijkaard'ın sözleşmesini uzatacağım" diye demeçler veriyor. Bu şaka falan değil. Gayet ciddi söylüyorum. Bu resmen Fenerbahçe medyasının Galatasaray'a karşı bir komplosu... Şu maçta, insanın radyodan dinlesen bile en son çıkarılacak adamın Cana olduğunu bilir. En son çıkarılacak adam Cana'ydı! Hiçbir şey yapmayan Misimovicoyuna devam ederken Cana'yı oyundan çıkarıyor. Kenarda bir adam hazırlanmaya başladığı zaman artık 'kim çıkmaz' diye düşünüyorum ve onları yan yana yazıyorum. Diyorum ki "Bunlardan birini oyundan alacak." Adam bütün Galatasaray maçlarını Fenerbahçe Teknik Direktörü gibi yönetiyor. 'Öyle bir değişiklik yapayım ki bu takımı perişan edeyim' diye düşünüyor sanki!..

Hıncal Uluç

Ben Rijkaard'ın yavaş yavaş işe yaradığını görebiliyorum, bilmiyorum belkide tek bana öyle geliyor ama, birşeyler oturuyor yerine yavaş yavaş. Tabi 2 maçta Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapmasını bekleyen kişiler hariç.

İçeriğini okumadım bile... Bana futboldan anlayan adamların yazılarını getir, UEFA kupasını aldığımız dönemde bile boş boş eleştiri yazan Hıncal'ın değil.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla her mesajında Rijkaard şöyle, Rijkaard böyle yazıyorsun. Amacın nedir anlamıyorum. Kafana bu kadar takma, kendini yırtsan da o adam gitmeyecek.

Hıncal Uluç bugüne kadar takımın başına gelen hangi td yi beğendi ki? Hepsi mi kötüydü sırf muhalefet olmak için eleştiriyor ne olduğu belirsiz adam.

aman hıncalı boşverin misimoviç maçta her an skoru değiştirecek bir futbolcu hıncal hiç bundesliga izlememiş belli canayı takıma yavaştan ısındıryo misimoviç dk 85 -90 arası bir pozisyona girmişti kendi yaratmıştı golü atacaktı e yani her an bişey yapabilir bu adam

Sergen temiz güzel bir arkadaşımızsın ama, senin yazılarını okurken hiç birşey anlamıyorum ve nefes nefese kalıyorum. Biraz daha dikkat etsen güzel insan.

Hıncal Uluç bugün Hiddink iyi bir teknik adam değil, abartılıyor falan dedi.

Yahu küfür edicem zor tutuyorum kendimi, Kılcal olsun bundan sonra ismi bu adamın.

İyi ki Doğdun Rijkaard :D

:pasta::pasta::biggringift::biggringift:

Doğum günün kutlu olsun kıvırcık Serveti de kadroya almamışsın bize hediye mi veriyorsun:asd:

Oyuncuları kazanacağına iyice küstürüyor kendine.İlk büyük kurban Servet oldu tam da formdayken.

Oyuncuları kazanacağına iyice küstürüyor kendine.İlk büyük kurban Servet oldu tam da formdayken.

Olayın iç yüzünü bilmeden böyle demek ne kadar doğru ?

Zaten objektif olsan, bu yorumu yapmazdın. Amacın Rijkaard'a sallamak çok açık.

FR kendine gelmeye başladı yaptırımları olumlu şekilde uygulanıyor arkandayız

Al sana oyuncu kazanmak.

Takım Real Madrid.

T.D, dünyanın belkide bir numarası,

Oyuncu Pedro Leon,

Mourinho: Pedro Leon kim arkadaşlar? Onu oynatmak veya kadroya almak zorunda değilim, sanki Maradona, Zidane, Di Stefano'dan bahsediyoruz. Daha geçen aya kadar Getafe'de oynayan bir oyuncu.

Al sana oyuncu kazanmak.

Takım Real Madrid.

T.D, dünyanın belkide bir numarası,

Oyuncu Pedro Leon,

Mourinho: Pedro Leon kim arkadaşlar? Onu oynatmak veya kadroya almak zorunda değilim, sanki Maradona, Zidane, Di Stefano'dan bahsediyoruz. Daha geçen aya kadar Getafe'de oynayan bir oyuncu.

Mourinho Reyiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt