Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Harbi tik kapmış ama hoca:D

yalnız oyuncu değişikliklerine bazen gerçekten anlam veremiyorum:o,elano dururken neden barış ı alırsın?,yada cana yı çıkarıp neden sarp ı aldın reis,cana kolay kırmızı kart gören bi adam değil,bu tecrübeye sahip,bunu bilmen gerekir:o

Ya yine ötmeye başlamışşınız bakıyorum. Elano oynar, niye oynuyor, kanser etti. Sarp girer niye girdi, kanser olduk. Barış girer, yeter kanser olduk. Pino'yu oynatmaz söversiniz, oynatır yine söversiniz.

Adam daha ne yapsın yahu. Bu konuda gidin yönetime kızın. Baros'u yedekleyecek bir forvet almadığı için, Cana'nın yedeği olacak Selçuk, Ceyhun gibi isimleri almadığı için, Rijkaard'a değil.

Bugünlük sövmeyin bari adama. Hem gollü kazandık, hem Baros gol attı, hem Cana'yı oynattı.

yalnız oyuncu değişikliklerine bazen gerçekten anlam veremiyorum:o,elano dururken neden barış ı alırsın?,yada cana yı çıkarıp neden sarp ı aldın reis,cana kolay kırmızı kart gören bi adam değil,bu tecrübeye sahip,bunu bilmen gerekir:o

Elano mu? Puhauaha. Elano'yu almadı diye eleştirmek komedi. Elano'yu almadığı için takdir ediyorum adamı şahsen.

Ya yine ötmeye başlamışşınız bakıyorum. Elano oynar, niye oynuyor, kanser etti. Sarp girer niye girdi, kanser olduk. Barış girer, yeter kanser olduk. Pino'yu oynatmaz söversiniz, oynatır yine söversiniz.

Adam daha ne yapsın yahu. Bu konuda gidin yönetime kızın. Baros'u yedekleyecek bir forvet almadığı için, Cana'nın yedeği olacak Selçuk, Ceyhun gibi isimleri almadığı için, Rijkaard'a değil.

Bugünlük sövmeyin bari adama. Hem gollü kazandık, hem Baros gol attı, hem Cana'yı oynattı.

kendi adıma nerdeyse ilk eleştirim ama,elano dururken neden barış girer,hemde kontenjan sorunu falan yokken bunu sormak isterim kendisine?,veya cana nın neden çıktığını,sarp ın morali bozulmasın falan diye olamaz bence.

kendi adıma nerdeyse ilk eleştirim ama,elano dururken neden barış girer,hemde kontenjan sorunu falan yokken bunu sormak isterim kendisine?,veya cana nın neden çıktığını,sarp ın morali bozulmasın falan diye olamaz bence.

Elano takımın en kötü futbolcusu çünkü. Elano = Barış normalde. Ama ruhsuz bir Elano < Barış.

Bucaspor macinda sağ bekte görev verdigi Serkan'ı da özel olarak tebrik eden Hollandali teknik adamin "Serkan herkese ornek olmali. 18'e almadigim günler oldu ama o hic küsmedi, moralini bozmadi. Verdiğim gorevi de en iyi sekilde yapti." diye konustuğu ifade edildi.

.

Elano mu? Puhauaha. Elano'yu almadı diye eleştirmek komedi. Elano'yu almadığı için takdir ediyorum adamı şahsen.

Katılıyorum, abi adam kafasında bitirmiş GS'yi ne Elano'su yahu? Devre arasında çalışmayan, öyle somurtup oturan adamı niye oynatsın?

Adamın psikolojisi iyi değil.

Rijkaard'ın yeni bi olayı değil ki o :D

Geçen sene Keita'nın attığı gole bakın Ankaragücü maçı

"Adamda tik oluşmuş" diyoruz, suç oluyor. Arkadaş gözümüzle gördük. Dudağının sol tarafı istemsiz bir şekilde çekiliyor ve gülüyormuş gibi gözüküyor. Bilmiyorum belki isteyerek yapmıştır ama isteyerek yapmış gibi gözükmedi bana.

"Adamda tik oluşmuş" diyoruz, suç oluyor. Arkadaş gözümüzle gördük. Dudağının sol tarafı istemsiz bir şekilde çekiliyor ve gülüyormuş gibi gözüküyor. Bilmiyorum belki isteyerek yapmıştır ama isteyerek yapmış gibi gözükmedi bana.

Yani? :)

En büyük hatası maç 3-0 gidiyor yok mu genç topçun Cumhur filan Mustafa sarpı oynatacağına koy oynasın gençler.Böyle maçta oynamayacaklar hangi maçta oynayacaklar.Artık yavaş yavaş genç oyuncuları monte etmeye çalışsa takıma nasıl olurdu Acaba.Birde Mustafayı ilk 18e alması da ayrı bir hata :lol:

Gençler şans vereceğine dayanamadı aldı yine Mustafa sarpı :D

İlginç ya adamın maç içindeki hareketleri bile eleştiriliyor sallanıyor. Psikolojik sorunlar için tedavi merkezleri mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt