S. Serhat Türkel
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.969
- 1
- 313
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
Adamda tik olmuş lan. Durduk yerde sırıtıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende de tik olmuş hacı, durduk yere yazıyorsun. Yazacak bir şey bulamadın, sırıtıyor demişsin.
yalnız oyuncu değişikliklerine bazen gerçekten anlam veremiyorum,elano dururken neden barış ı alırsın?,yada cana yı çıkarıp neden sarp ı aldın reis,cana kolay kırmızı kart gören bi adam değil,bu tecrübeye sahip,bunu bilmen gerekir
![]()
Ya yine ötmeye başlamışşınız bakıyorum. Elano oynar, niye oynuyor, kanser etti. Sarp girer niye girdi, kanser olduk. Barış girer, yeter kanser olduk. Pino'yu oynatmaz söversiniz, oynatır yine söversiniz.
Adam daha ne yapsın yahu. Bu konuda gidin yönetime kızın. Baros'u yedekleyecek bir forvet almadığı için, Cana'nın yedeği olacak Selçuk, Ceyhun gibi isimleri almadığı için, Rijkaard'a değil.
Bugünlük sövmeyin bari adama. Hem gollü kazandık, hem Baros gol attı, hem Cana'yı oynattı.
kendi adıma nerdeyse ilk eleştirim ama,elano dururken neden barış girer,hemde kontenjan sorunu falan yokken bunu sormak isterim kendisine?,veya cana nın neden çıktığını,sarp ın morali bozulmasın falan diye olamaz bence.
yalnız oyuncu değişikliklerine bazen gerçekten anlam veremiyorum,elano dururken neden barış ı alırsın?,yada cana yı çıkarıp neden sarp ı aldın reis,cana kolay kırmızı kart gören bi adam değil,bu tecrübeye sahip,bunu bilmen gerekir
![]()
Bucaspor macinda sağ bekte görev verdigi Serkan'ı da özel olarak tebrik eden Hollandali teknik adamin "Serkan herkese ornek olmali. 18'e almadigim günler oldu ama o hic küsmedi, moralini bozmadi. Verdiğim gorevi de en iyi sekilde yapti." diye konustuğu ifade edildi.
Elano mu? Puhauaha. Elano'yu almadı diye eleştirmek komedi. Elano'yu almadığı için takdir ediyorum adamı şahsen.
Oğlum burada bir sorundan bahsediyoruz. Tik dediğimiz şey istemsiz kas hareketi. Doktora falan görünmesi lazım.
Adamın psikolojisi iyi değil.
Kimin?![]()
"Adamda tik oluşmuş" diyoruz, suç oluyor. Arkadaş gözümüzle gördük. Dudağının sol tarafı istemsiz bir şekilde çekiliyor ve gülüyormuş gibi gözüküyor. Bilmiyorum belki isteyerek yapmıştır ama isteyerek yapmış gibi gözükmedi bana.