Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.882
- 173
- 718
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene de çok farklı olacağını sanmıyorum maalesef, inşallah yanılırım.
O sezon 3 santrafor, hatta 5'li forvet hatti ile oynuyoduk cogu macta. Antep'e ve bir kac takima daha 4-5 falan atmistik, yani suan icinde bulundugumuz durumun tam tersi. Senin tabirinle buyuk macta bugune kadar sahit oldugum en aciz oyunla gidip 4 yiyip geldik. Dahasi cok iyi bir sezonda bir buyuk macta tabiri caiz ise hurda olduk. Buyuk maclar genel performanstan cok anlik mental ve fiziki yapiya bakiyo. Hele de Turkiye'de.
şu 10 kişi kaldığımız 18 yaşındaki 3 genç futbolcunun aydının ferhatın uğur uçarın oynadığı maç olmalı ve de songda oynamamıştı fenerde iyyidi o zaman alabilcekleri bir galibiyetti ama sezon sonunda şampiyon olmuştuk açıkçası fener maçları umrumda değil yani ya hakem hataları ya da saçmasapan hatalarımız sonucunda fener yenyo bizi ve ben aldıkları galibiyetleri galibiyet olarak saymıyorum galatasarayda yenildi saymıyorum
Büyük maç olarak sadece fener maçlarını görmemek lazım artık.Ligdeki çoğu takım çok çaba harcamadan bizi yenebilir bu futbolla.Fenere karşı rezalet oynadığımız çok maç sayabiliriz ve fenere kaybettik diye falan Rijkaard'ı eleştirmem,hatta şu oynadığımız futbolu öyle maçlarda oynasak yine ağzımı açmam.Ama sene boyunca (geçen senenin büyük bölümünü de sayıyorum) tamamen çağdışı oynarsan, sonra da tüm suçu kalitesizliğe atarsan o zaman sonuna kadar eleştiririm.Gerets dönemindeki durum çok farklıydı o sene oyuncuların kenetlenmesiyle mucize yaratıldı.Ama şimdi kadromuza bakarsak mucize aramamıza gerek yok belli bir seviyede oynarsak cidden şampiyonluk uzak değil ama biz vasata yaklaşamıyoruz bile.O dönemden çok daha güçlü ve bana göre Türkiye'nin çok üzerinde bir hücum gücümüz olmasına rağmen neredeyse pozisyon bulmaktan aciz bir takım olduk,rakipler Sami Yen'e gelirken korku duymuyor artık.Beklediğimiz çok fazla birşey değil varsın yine şampiyon olmasın bu takım ama en azından çıksın sahaya Galatasaray gibi oynasın.Her zaman gördüğümüz,bildiğimiz,sevdiğimiz gibi.
İsterse Barcelona ile 5 sene üst üste şampiyon almış olsn ama Galatasarayıma birşey katamadıktan Galatasarayımı aciz duruma düşürdükten sonra Benim gözümde Mustafa Sarptan farkı yoktur..
Galatasaray'a birseyler vermek gunluk basarilarla mi olmali yoksa ileride Sampiyonlar Liginde rakip tanimayacak bir takim kurularak mi? Unutma ki, SL'de bir yerlere gelmemiz Werder Bremen'e elenmekle baslayan 9 senelik bir surecin eseridir.
Şu an CL düzeyinde 4 tane adam var takımda, oda baros ve arda + neill + servet
İnşallah Ufuğuda aralarında görürüz.
Hangi inanından vazgeçsin Yaser?