Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

yabancı sorunumuz yokken de cana oynamıyordu, cana hazır değildi falan diyenler olabilir, pino misimovic, kewell ve insua sakatlıktan çıkar çıkmaz veya transferden hemen sonra forma giymeye başladılar, bence rijkaard cana'ya karşı önyargılı, bu adamın 11'e yazdığı ilk isim sanırım mustafa sarp bu tercihi bile kullanıyor olması rijkaard'dın bu takımın önünde köstek olmaktan başka birşey yapmadığını göstergesidir, 1 yılı bir aşkın zaman oldu ve takımda sürekli bir geriye gidiş söz konusu ve bu takımın asıl ilacı olan cana oynamıyor, servet ve m.sarp gibi tekniği sıfır adamlara forma veriliyor, takımda en küçük bir düzelme yok bu seneyi unutmak en iyisi, çünkü hiçbirşey yapmıyoruz sadece arda ve sabri'nin olmaması bu kadar kötü olacağımız anlamına gelmemeli bütün yabancılar elinde ama hiçbir şey yok ortada bundan sonrada olacağını sanmıyorum.

Kim haklıymış koskoca barcayı çalıştıran adam değil biz haklıymışız..Aykutun kaleci olmadığını 1.5 senede anladı dedik ki aykut olmaz kesti ama çok geç kesti.Dedik ki h.balta formsuz kes eses maçında kesti geç oldu s.kurtuluş gayet iyi oynadı.Dedik ki ali turan rezalet oynuyor kes dedik,10 maç geçti yeni anladı s.kurtuluş gayet iyi oynadı ona göre,servet kötü pas atar ayağı rezalettir ama iyidir dedik servet sürekli 11 de pasları rezalet de olsa defans anlamında başarılı.E.çolağı kes dedik o fizikle hiç bir halt olmaz dedik e.çolak 18 e bile giremiyor..Dedik ki kewella fazla güvenme sakatlanır 1 maç iyi oynar diğer maç 1 çalım bile atamaz dedik onu çıkarmaya başladı ve pino aydınla başlayacaktım gibi cümleler kurmaya başladı..

Dedik ki ayhan neden oynamıyor neden geçen sene sadece 5-6 maçta oynadı bu ayhan vasat da olsa diğerlerinden iyidir dedik ve bu ayhan bu sene en çok iyi oynayan oyuncuların başında zaten takımda iyi oynayan yok.Burda da hatasından döndü.

Şimdi de diyoruz ki m.sarpı kes 1.5 senedir ne olduğunu anlamadığın için kesmekte zorlanıyosun koy canayı.Gerekirse koy barışı.

Sürekli kadroyu yanlış kuruyorsun dedik haklımıymışız evet.Hatalarından dönünce takıma hiçbir etki etmese de takım 3 galibiyet aldı.Bundan sonra azıcık kondüsyon yükle doğru düzgün 11 çıkar başka bir şey istemiyoruz,anladık ki Galatasaray takımı maç kazanırsa ya şansla ya da ilerdekilerin becerisiyle olacak

Kim haklıymış koskoca barcayı çalıştıran adam değil biz haklıymışız..Aykutun kaleci olmadığını 1.5 senede anladı dedik ki aykut olmaz kesti ama çok geç kesti.Dedik ki h.balta formsuz kes eses maçında kesti geç oldu s.kurtuluş gayet iyi oynadı.Dedik ki ali turan rezalet oynuyor kes dedik,10 maç geçti yeni anladı s.kurtuluş gayet iyi oynadı ona göre,servet kötü pas atar ayağı rezalettir ama iyidir dedik servet sürekli 11 de pasları rezalet de olsa defans anlamında başarılı.E.çolağı kes dedik o fizikle hiç bir halt olmaz dedik e.çolak 18 e bile giremiyor..Dedik ki kewella fazla güvenme sakatlanır 1 maç iyi oynar diğer maç 1 çalım bile atamaz dedik onu çıkarmaya başladı ve pino aydınla başlayacaktım gibi cümleler kurmaya başladı..

Dedik ki ayhan neden oynamıyor neden geçen sene sadece 5-6 maçta oynadı bu ayhan vasat da olsa diğerlerinden iyidir dedik ve bu ayhan bu sene en çok iyi oynayan oyuncuların başında zaten takımda iyi oynayan yok.Burda da hatasından döndü.

Şimdi de diyoruz ki m.sarpı kes 1.5 senedir ne olduğunu anlamadığın için kesmekte zorlanıyosun koy canayı.Gerekirse koy barışı.

Sürekli kadroyu yanlış kuruyorsun dedik haklımıymışız evet.Hatalarından dönünce takıma hiçbir etki etmese de takım 3 galibiyet aldı.Bundan sonra azıcık kondüsyon yükle doğru düzgün 11 çıkar başka bir şey istemiyoruz,anladık ki Galatasaray takımı maç kazanırsa ya şansla ya da ilerdekilerin becerisiyle olacak

Sen bu oyuncuları yıllardır tanıyorsun;o 1.5 senedir...

FR savunmak için ne yapacağını şaşıracak konuma gelmek ne yani 1.5 senedir tanıyormuş diğer yabancı hocaların hepsi yıllardır tanıyor(du) zaten öyle değil mi ? bırakın Allah aşkına. bu mazeret ve bahane olamaz.

o tanıyana kadar 2 sezon bitecek, rijkaard'ın en ufak bir katkısı yok aldığı 4,5 milyon euro para var o kadar kariyer var ama takıma verilmiş küçücük birşey yok, hani bir hoca gelir sistem falan oturtmaya çalışır ama bazı şeyler yolunda gitmez ama gözle görünen olumlu değişiklikler de olur bu arada, mesela takımın kondisyonu artar, hücum varyasyonları çoğlaır mücadele gücümüz falan artar ama bizde hiçbirşey artmıyor sürekli geriye gidiyoruz...

beşiktaş'a bakarsanız demek istediğimi daha kolay anlarsınız bakın adamlara bir t.d geldiği belli oluyor, belli bir felsefe var en azından takımları geride açık verse de sürekli gol atmayı attıklarından daha fazlasını atmayı düşünüyorlar...

Sanki geçen sene sezon başı onlarınkinin 3 katı futbolu biz oynamıyorduk.

Sanki geçen sene sezon başı onlarınkinin 3 katı futbolu biz oynamıyorduk.

yahu bırakın allah aşkına bir geçen sene efsanesidir dönüyor ortalıkta ben gayet iyi hatırlıyorum bu seneden atılan gollerden başka hiçbir farkı yoktu, yine rezil bir oyun oynuyorduk yine bireysel isimler maçı kazanmamızı sağlıyordu(baros,arda, keita,nonda)

tobol'ü güç bela elemiştik, sonra israil takımına karşı yine bir sürü pozisyon vermiş burada dediğim isimlerle maçı kazanmıştık, ligin ilk maçları ise şansa kazanılan maçlardı deplasmanda g.antep maçı başta olmak üzere...bazıları hatırlıyor ama sadece skorları hatırlıyor galiba oynanan futbol kimsenin aklında kalmamış..

Beşiktaş'ta çok pozisyon veriyor."

beşiktaş ın şu anki futbolunu geçen senenin ilk bi kaç haftası biz oynadık,pozisyona giriyolar ama çok fazla pozisyon veriyorlar,biz son maçlarda iyi bi TAKIM olma yolundayız bence az pozisyon falan vermeye başladık,ama ofansta sıkıntılıyız.

yahu bırakın allah aşkına bir geçen sene efsanesidir dönüyor ortalıkta ben gayet iyi hatırlıyorum bu seneden atılan gollerden başka hiçbir farkı yoktu, yine rezil bir oyun oynuyorduk yine bireysel isimler maçı kazanmamızı sağlıyordu(baros,arda, keita,nonda)

tobol'ü güç bela elemiştik, sonra israil takımına karşı yine bir sürü pozisyon vermiş burada dediğim isimlerle maçı kazanmıştık, ligin ilk maçları ise şansa kazanılan maçlardı deplasmanda g.antep maçı başta olmak üzere...bazıları hatırlıyor ama sadece skorları hatırlıyor galiba oynanan futbol kimsenin aklında kalmamış..

Beşiktaş'ın şuan ki kadrosu çok çok iyi. Kadrosu tam Rijkaard'ın sistemine uygun kadro, hele ki orta sahası mükemmel. Ayrıca Q7, Guti faktörleri felan da var bireysel oyuncular demişsin de geçen sene sene başında ki futbolumuza...

sen istifa edene yada kovulana kadar her gun yazacam faydasi olsun veya olmasin ligin en kotu hocasi sensin.bu kadar israrliyim soyledigimde.koca takimi basi kesik tavuk gibi ne yaptigini bilmez halde gezinir duruma getirdin,senki xavi'ye futbolu biraktiriyordun,bizide kanser etmeden birakmayacaksin herhalde.

sen istifa edene yada kovulana kadar her gun yazacam faydasi olsun veya olmasin ligin en kotu hocasi sensin.bu kadar israrliyim soyledigimde.koca takimi basi kesik tavuk gibi ne yaptigini bilmez halde gezinir duruma getirdin,senki xavi'ye futbolu biraktiriyordun,bizide kanser etmeden birakmayacaksin herhalde.

Renktaş sana %100 hak veriyorum ama dikkatli yaz ban man alırsın. Rijkaard'a 'sen' diye hitap etme. Herşeye rağmen o çok çok büyük bir insan. Mert, vefalı, kendini kurtarmak için başkalarını satmayan büyük bir insan!

Gökay Metehan ve Emre Okan, actiginiz her baslik ve yazdiginiz mesajda dalga konusu olmaktan sikilmadiniz mi? O lafların yarisini yemis olsam utanirdim.

Diyeceksin ki, banane insanlardan. Ama burasi bir forum sitesi, burada insanlar okusun diye yaziyorsun.

Gökay Metehan ve Emre Okan, actiginiz her baslik ve yazdiginiz mesajda dalga konusu olmaktan sikilmadiniz mi? O lafların yarisini yemis olsam utanirdim.

Diyeceksin ki, banane insanlardan. Ama burasi bir forum sitesi, burada insanlar okusun diye yaziyorsun.

seni hatirladim :) calistin mi dersine xavi ile iniesta kadrodamiymis rijkaard zamaninda.

Renktaş sana %100 hak veriyorum ama dikkatli yaz ban man alırsın. Rijkaard'a 'sen' diye hitap etme. Herşeye rağmen o çok çok büyük bir insan. Mert, vefalı, kendini kurtarmak için başkalarını satmayan büyük bir insan!

Edi'yle Büdü.

kötü oynuyoruz hemde çok kötü.bilmiyorum sonu ne olacak. derbiler geliyor aklıma.bu oyunla hezimete uğrarız diyorum başka birşey olmaz.iki pas yapamıyoruz.rakibe üstünlük kuramıyoruz.böyle Galatasaray olmaz.Barcelona gibi olacaktık göyya.baktı reykard bu olmayacak.Bari çalıştırdığım bir diğer takım sparta rotterdama benzeteyim Galatasarayı dedi herhalde.Bu kadar kötü oyun özel olarak uğraşsan olmaz.oyuncularmı yanlış sistemmi hocamı anlamadım.hayır tektek bakıyorum azbuz bir takım değil.çıkamadım işin içinden.bildiğim tekşey böyle oynamaya devam edersek bir yerlerde çok kötü tarihi bir hezimete uğrayacağız.ne hoca kalacak nede yönetim.

Rijkaarda şimdiye kadar azami destek veren bir kişi olarak söylüyorum

Beyler bundan kötü futbolu zaten oynayamayız haksız mıyım?

Yani bülent korkmaz , ziya doğan filan da gelse ne kadar berbat oynardık deseler bu kadar derdim

Bakın aklıma bu sene sadece 2 maç geliyor 1. deplasmanda karpaty maçı bu sene buca maçı

toplamda 2 maç 0,5 gol pozisyonu

Yani bu takımda devrimi rijkaard ile yapacaksak devrime rijkaardtan başlamalıyız

Ya bu oynattığı ne olduğunu hiç anlamadığım sistemi değiştirsin ya da tez elden gitsin

Bakın ben bu kıvırcığı geldiği günden bugüne kadar çok sevdim

ama şimdi bana kimse ya servet ile sarp ile oynarsak böyle olur yeaa demesin

agalar bizim ileri ucumuzda elano misimoviç kewell baros pino filan var be ayık olun

son 2 maçımızda hatta es es maçında volkan ın affedilmez hatasını da kat son 3 maçtır var bi bal gidiyoruz

bi gün fena dağıtıcaklar ondan sonra veryansın edeceğiz de iş işten geçecek

Testi kırıldıktan sonra laf eden çok olur ben şimdiden söyleyeyim uefadan elenmemiz nasıl gün gibi belliyse bu takımın ilerisi için şu anda ligin ilk 10 takımı için abartısız en kötü akımı olması da ve sezon sonunda çok başarısız olacağı da öyle belli

Günden güne eriyoruz ibb maçıçok ama çok zor geçecek ve tahminim o maç milad maçı olacak. 7. haftada alacağımız bir puan kaybı ile rijkaard ile yollar nasıl ayrılır kim gelse daha başarılı olur onu tartışacağız. O yüzden hala rijkaardın felsefesine laf ettirmeyenlere saygım da var ama sözüm de

Fazla arka çıkmıyormusunuz?

biz hala arkandayız Rijkaard , söz verdiğimiz gibi.

eminim herşeyi yoluna sokucak ve sene sonunda herkesi utandırıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt