Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Yıllardır Cana 'yı yedek bekletiyor ısrar oldu. Geçen hafta oynar demiştim Cana için ama Pino oynadı. Arda gelince Cana da oynar.

Riji herkes seni eleştiriyor :( Artık sıkıldım insanlarla senin yüzünden tartışmaktan. Şu sakatlıklar geçince artık oyuncuları döver misin sever misin ne yaparsan yap, idare eder bir futbolla galibiyet serileri kazandır takıma. Ben artık senin yüzünden insanlarla tartışmaktan yoruldum.

Riji herkes seni eleştiriyor :( Artık sıkıldım insanlarla senin yüzünden tartışmaktan. Şu sakatlıklar geçince artık oyuncuları döver misin sever misin ne yaparsan yap, idare eder bir futbolla galibiyet serileri kazandır takıma. Ben artık senin yüzünden insanlarla tartışmaktan yoruldum.

Bu daha hiçbirşeeey. :D

Bi tartışma dönmüştü burda, o gün şansa kimse yoktu Rijkaardcılardan, Sertaçla delirmiştik. :D 1 kişi, 1 kişidir, tartışma çıkarsa beklerik, kaçmak yok. :D

Bu daha hiçbirşeeey. :D

Bi tartışma dönmüştü burda, o gün şansa kimse yoktu Rijkaardcılardan, Sertaçla delirmiştik. :D 1 kişi, 1 kişidir, tartışma çıkarsa beklerik, kaçmak yok. :D

:b5: :b5: Yakında forum Rijkaardcılar ve anti Rijkaardcılar şeklinde bölünecek.

Yıllardır Cana 'yı yedek bekletiyor ısrar oldu. Geçen hafta oynar demiştim Cana için ama Pino oynadı. Arda gelince Cana da oynar.

Rijkaard'a destek veririm ama bu konuda böyle destek veremem. Cana'dan bahsediyoruz ya boru değil hocam Cana bu tahtaya neredeyse ilk ismi yazılacak adam, kontenjan falan dinlemez yani bir şekilde yer açılmak zorundadır bu adama. Orta saha yok diyorsun, sonra Cana gibi bir adamı yedek bırakıyorsun. Oldu mu şimdi bu :) ?

Tabi yahu zaten 6 yabancıdan hiç birini kesemezsin ki,Cana kim ki?

Kaç hafta oldu lig başlayalı da ısrar oldu hemen? Yahu adam dediki Cana hazır değil, biz ondan iyi bilemeyiz heralde kondisyon durumunu vs. Ayrıca bişeyler deniyor Rijkaard, ideal 11 'i bulmadı.

Rijkaard'a destek veririm ama bu konuda böyle destek veremem. Cana'dan bahsediyoruz ya boru değil hocam Cana bu tahtaya neredeyse ilk ismi yazılacak adam, kontenjan falan dinlemez yani bir şekilde yer açılmak zorundadır bu adama. Orta saha yok diyorsun, sonra Cana gibi bir adamı yedek bırakıyorsun. Oldu mu şimdi bu :) ?

Bir üstte cevap verdim Cem :)

Aynen ya Rijkaard'ı bende sonuna kadar desteklerim ama sırf bu kararı beni çıldırtmasına neden oluyor.Ayrıca Refik ile geçen hafta beraber sövüyorduk Sarp'a ne olduda değişti fikrin? :D yada başkası mıydı?

Kaç hafta oldu lig başlayalı da ısrar oldu hemen? Yahu adam dediki Cana hazır değil, biz ondan iyi bilemeyiz heralde kondisyon durumunu vs. Ayrıca bişeyler deniyor Rijkaard, ideal 11 'i bulmadı.

Refikcim bu adam milli takım arasında ülkesiyle gayet iyi maçlar çıkarmış hatta bir maçta maçın adamı seçilmiş.Hani 6 hafta oldu daha hazır olmayacakta ne zaman hazır olacak.Kaldı ki Cana'nın en kötü hali Sarp'tan daha iyi değil midir?

Yarın da Cana oynamazsa başta PC ekranı olmak üzere önüme gelen canlı / cansız her cisme kafa atacağım...

Cana, Rijkaard'ı belki de bugüne kadar eleştirdiğim tek konudur.Refik'le önceki konularda konuştuğumuzda bana Rijkaard'ın birşeyler denediğinden bahsetmişti.Açıkçası bu düşüncesine hak veririm ama Cana'ya fizik açıdan yeterli değil ondan bekletiyor derse katılmam.

Refik güzel bir yerden yaklaşmış aslında. Deniyor şuan Rijkaard. Arda'nın yokluğundan Kewell gibi zeki birinden ve sonucu direk etkileyecek birinden yararlanmayı düşünüyor, haliyle kontejyan yetmiyor.

Bende çok istiyorum Cana oynasın lakin Rijkaard şuan puan almayı düşünüyor. Bu yüzden Kewell gibi oyuncular sahada olmalı. Yani Rijkaard şuanlık bunu düşünüyor olabilir.

Refikcim bu adam milli takım arasında ülkesiyle gayet iyi maçlar çıkarmış hatta bir maçta maçın adamı seçilmiş.Hani 6 hafta oldu daha hazır olmayacakta ne zaman hazır olacak.Kaldı ki Cana'nın en kötü hali Sarp'tan daha iyi değil midir?

Bir ara sakatlandı. Hazır değil diye ben dedim Rijkaard dedi. İdeal 11 'i arıyor Rijkaard. Bak sağ bek Ali Turan 'dan vazgeçti Serkan 'ı oynattı. Serkan Sakatlanınca Neill 'i çekti oraya. Transferler geç geldi, sakatlar oldu, anca.

Kewell veya Pino'dan biri kesilmeli.

Rijkaard oyuncu tercihleri konusunda sonuna kadar eleştiriyi hakediyor. Buna kimse bir şey diyemez. Fakat (bu forum dahil) bazı futbol ulemaları(!) kendilerini bilmeden başka yönde eleştirilerde bulunuyor; profesyonel futbolu FM gibi kolay bir şey sanan ve Rijkaard'ı küçümseyen bu kesimi artık eskisi gibi dikkate almıyorum.

Rijkaard oyuncu tercihleri konusunda sonuna kadar eleştiriyi hakediyor. Buna kimse bir şey diyemez. Fakat (bu forum dahil) bazı futbol ulemaları(!) kendilerini bilmeden başka yönde eleştirilerde bulunuyor; profesyonel futbolu FM gibi kolay bir şey sanan ve Rijkaard'ı küçümseyen bu kesimi artık eskisi gibi dikkate almıyorum.

Hangi yönde eleştiri yapıyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt