Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

"Türkiye'nin 3 tane en iyi sağ beki Galatasaray'da iken her maçtan sonra 'Bana sağ bek lazım' diyordu." buyurmuş Hıncal Efendi. Ben Rijkaard'ın ısrarla sağ bek istediğini duymadım. Siz duydunuz mu? Hadi öyle diyorsa bile Uğur gitti, sağ bek olarak Ali Turan mı geldi şimdi? Bas bas istese başka sağ bek alınmaz mı? Rijkaard bas bas sağ bek istedi ve bu isteği Ali Turan'la karşılandı, şimdi Rijkaard mutlu, artık istemiyor öyle mi? Laf ola beri gele. Kendi saçma çıkarımlarına göre yazıyor bu adam, maçı da öyle yazıyor. Ben kimin çıkacağını senin gibi "faydalı olanı çıkarır" mantığı ile değil, gayet "faydalı ne değişiklik yapılabilir?" mantığı ile, %80 (ki bu eskiden daha yüksekti) doğru tahmin ediyorum, sen edemiyorsan o senin problemin Hıncal Efendi...

Aslında daha oraya gelmeden; "Türkiye'nin en iyi 3 sağ beki" demişse yazısının gerisi ciddiye alınır mı bir adamın? Sallamak için yazdığı oradan belli, anca abartsın. Türkiye'nin 3 tane en iyi beki Sabri, Serkan, Uğur'muş. Hadi oradan. Bir kere Gökhan Gönül var zaten başka da saymak istemiyorum. Ne zaman Türkiye'nin en iyi 3 sağ beki oldular bunlar yahu? Dalga geçmek için söylüyor sanki... Ki ben bunları hem Sabri'yi, hem Serkan'ı, hatta sakatlık öncesi Uğur'u ortalamanın üstünde beğenen birisi olarak söylüyorum.

Konu: #19 Lorik Cana

yazan Serdar_Burak Cevaplar:911

Hit:17.274 Cevap: #19 Lorik Cana

serhati gec yaaaa

panikte o simdi

topali gitti

baltasi gitti

ben sayayim dah sabride gidecek:)

servette:)

sonra seyret takimi

demis biri:)

Konu: #19 Lorik Cana

yazan Serdar_Burak Cevaplar:911

Hit:17.274 Cevap: #19 Lorik Cana

serhati gec yaaaa

panikte o simdi

topali gitti

baltasi gitti

ben sayayim dah sabride gidecek:)

servette:)

sonra seyret takimi

demis biri:)

Hocam aklın yolu bir.

Bak mesela Sabri'yi çok severim. Ama bu adam yıllardır tek tük maçlar dışında, kafasını kaldırıpda oynadığını görmedim.

Servet desen "Drogba'yı tutmuş adam..." diye övülüyor. Yahu madem öyle, niye sürekli Milli Takım'da abuk subuk goller yiyoruz. Milli Takım savunması = Galatasaray savunması üstelik geçen sene. (Sabri-Gökhan-Servet-Hakan)

Hakan'ın stoperde oynayabilitesi hala var gerçi. Zaten oynayacaksa bu saatten sonra anca stoperde oynar. O da tekniği iyi diye o kadar.

Karabük maçının zaten muhtemel kadrosu;

Ufuk

Serkan

Neill

Ali Turan

İnsua

Cana

Ayhan

Pino

Misimovic

Aydın

Kewell.

Scoutgs de biri Rijkaard 'ın babası vefat etmiş dedi .:(

Başsağlığı Mesajı

Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard’ın babası Herman Rijkaard’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard’ın acısını paylaşıyor, kendisine başsağlığı diliyoruz.

Not: Herman Rijkaard’ın cenazesi 8 Ekim 2010 Cuma günü Amsterdam’da düzenlenecek törenden sonra defnedilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

Basin sagolsun Frank Rijkaard!

Başın sağolsun Rijkaard.Acınız acımızdır..

Sevgili hocamızın başı sağolsun, üzüntüsünü paylaşıyorum. Aile herşeyden önce gelir, yemişim Karabük maçını.

Olayı net bir şekilde bilmiyoruz ancak medyaya yansıdığı şekilde olmuş ise Rijkaard doğru yapmıştır. Hiç kimse kendini dev aynasında görmesin. Takımda huzursuzluk çıkaran kim olursa olsun gereken yapılmalıdır. Ancak sistemine uymamasından dolayı böyle bir şey olabiliyorsa Sarpında yedeğe çekilmesi şart. Onuda yedeğe çekerse Rijkaard hakkındaki düşüncelerim olumlu yönde değişecektir. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Gerçi Sarpın yedek kalmayı sorun edeceğini sanmıyorum ama 11 de çıkmasın yeter.

Başın sağolsun Edmundo :sad007:

Başın sağolsun Frank Rijkaard.. :(

Başın sağolsun Frank Rijkaard.

Futbola dönersek,bugün çıkardığın kadroya değişiklilere lafım yok ama sen gitmezsen bu takım düzelmez.Bu takımın ilacı sensin gittiğin gün takım bundan 2 kat daha iyi olacaktır.

Eğer adnan polatın dediği doğruysa bu takıma forvet istemediysen o zaman eleştirmeye bile gerek yok

Bu takıma emana da gelse annan da gelse hiç bi halt olmaz sadece 1 seviye yükselir

Adamın babası ölmüş ve gözü dolmuştu basın toplantısında.Bugün kendisine bir şey diyemem. Allah sabır versin. Orada durması benim açımdan yeter.Yerim ulan maçını sen iyi ol hocam.

Ölümler ansızın geliyor sayın hocam,sabırlar versin Allah ama profesyonelsiniz ve malesef bugün maçı süzemediniz..!

Çıkması gerekenler oynuyordu..

Oynayanları çıkarttınız..

Şu takıma santrafor transferi istememek skandaldır. Rijkaard gibi bir hoca nasıl böyle birşey yapar anlamak mümkün değil.

Takım bir buçuk senedir bir gram ileri gidemedi. İlk geldiğinde hangi hataları yapıyorsak aynıları devam ediyor. Hem bireysel hem takımsal bazda. Hep aynı problemler, aynı senaryolar. Karabük maçı çok ekstrem bir senaryo değil. Klasik deplasman görüntümüz aslında. Şaşkın değilim. İşin enteresanı doğru yaptığımız işler de iyice azalmaya başladı.

Bir mantığa oturtamıyorum. 1,5 sene az bir süre değil. Başarı istemiyorum, süper oyun istemiyorum. Ama umut istiyorum. Umut var mı? Var ama sadece bir budalanın umudu...

Şu takıma santrafor transferi istememek skandaldır. Rijkaard gibi bir hoca nasıl böyle birşey yapar anlamak mümkün değil.

''Frank Rijkaard: Santrafor istedim, alınmadı.''

Kısa ve öz. Hangi maçtan sonra demişti bunu? Karpaty sanırım?

"Takım olamamak" = Zırt Pırt yeni transferler. Sorun kesinlikle Frank ve Johann değil.

İşte Türk futbol izleyicisi. Azcık avrupa futbol kültürümüz olsa şu başlıklar açılmaz.

Avrupa futbol kültürü ?? Şuan dünyanın en başarılı Takımı dediğimiz Barcelona ve İspanya Ligine bir bakalım.Barcelona veya Real Madrid de görev yapıp 1.5 sene içinde takımın içine edip de görevde kalmayı başarabilmiş bir teknik adam var mı ? Hatta Geçen sene Puan Rekorunu kırarak 2. olan Real Madrid Pellegriniyi gönderdi.Aynı bizim gibi geçen sene iyi bir kadroyla rezilleri oynayan Atletico Madridin hocası da şutlananlardan.Ve de Guardiola da bu sene şampiyon olamasın seneye de takım biraz kötü oynasın gönderilmesi gündeme gelecek.Chelsea,Liverpool,Valencia,Man City vs bu klüplerin hepsinin de bir kaç yılda bir teknik direktörleri değişir.Yani dünyanın her yerinde böyle.Burda sistem ingilteredeki gibi olmadığı gibi Rijkaardda Alex Ferguson veya Wenger tarzı bir hoca değil.Bence siz kafalarınızı değiştirin bi.Uyanın artık Rijkaard filan kalmadı.Rüya görüyorsunuz Rijkaard harika biri değil.Sürekli hata yapan sıradan bir insan oda.Adam Galatasarayla dalga geçiyor.Tez elden gönderilmeli bu adam !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt