Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

rijkaard çok başarısız oldu misimoviç cana avrupa bilip çok beğendiğim adamlardı hiç oynatamadı bu adamları...ayırıca en kötüsü rijkaard döneminde çok yumuşak takım olduk geriye düştük mü maçı bırakıyoruz direk azim istek yok bitti yani...

kadrodan dolayı diyenler sivas tek galibiyetini bizden aldı neyine savunuyoruz rijkaardı...uefa avrupa liginde muhtemelen 0 çekecek takıma elendik utanıyorum..

Yarın yollanacak gibi. Olmadı Fener maçı beklenir. Yönetim yapma bunu..

Artık kalsa ne olacak be Okan.Baksana yönetim kafada bitirmiş zaten Rijkaard'ı.Stadda desen 14-15 yaşındaki veletler bağrıyor istifa diye ve ciddiye alınıyor.Kalsa ne olacak artık ne alırsın bu adamdan.

Sesimizi duyuralim Rijkaard gönderilmesin!

bu adam

mustafanın yerine cumhuru

aydının yerine caner özteli

ayhanın yerine musayı

servetin yerine ahmet kesimi

oynatacak türden bir td gibi gözüküyodu dış görünüş ve kariyeri itibariyle

bu söylediğim değişiklikleri yapmıyosa ya kurduğu takıma yönetim müdahale ediyo

ya da kovulmak istiyo

çünkü bahsettiğim oyuncuları kademeli olarak takıma monte ederek bugünkünden kate be kat hırslı ve teknik bir takım kurardı

Fatih Terim diyorsunuz da, onun döneminde lig seviyesi nasıldı ? 3 büyüklerden başka böyle güçlü takım yoktu.Sivassporun çıkışından sonra Ligimizin seviyesi yükselti.Takımlar eskisi gibi zayıf değil.Bursaspor şampiyon oldu.Artık her takımının hedefi ilk 5 ve bu da üç büyükleri zorluyor.Demek istediğim şey artık herşey eskisi gibi değil.Fatih Terim artık Galatasarayda başarılı olamaz.

Türk oyuncusu için diktatörlük gerek bu kadar basit,başarılı olur çünkü Sabri kötü bir orta kesse Fatih Terim'in bir bakışı yeter,ben bu bakımdan seviyorum Fatih Terim'i,hadi Fatih Terim olsunda eli belinde gezsin Sarp,Servet maçtan sonra böyle gerzek konuşsun,Balta bu kadar soyadı gibi oynasın yok arkadaş Fatih hocanın bu gücü vardır oyuncuda..

Türk oyuncusu için diktatörlük gerek bu kadar basit,başarılı olur çünkü Sabri kötü bir orta kesse Fatih Terim'in bir bakışı yeter,ben bu bakımdan seviyorum Fatih Terim'i,hadi Fatih Terim olsunda eli belinde gezsin Sarp,Servet maçtan sonra böyle gerzek konuşsun,Balta bu kadar soyadı gibi oynasın yok arkadaş Fatih hocanın bu gücü vardır oyuncuda..

sana katılıyorum galatasarayda disiplin sorunu var rijkaardın babacan tavrı olmadı...türk oyuncularına dikdatör lazım...

Artık tek istediğim ne şampiyonluk, ne takımda durması. bu zihniyetle iş yürümez. mourinho gelse adam olmaz bu takımdan.

Bir tek şey istiyorum. Fener maçına takımla çıksın. Emre, Berkin, Anıl, Cumhur, Emirhan vs ne kadar çoluk çocuk varsa 11'e koysun. Maç sonu istifa ettiğini açıklasın. O zaman şu konuşan ''körler'' sussun ve yeni gelecek teknik adama sallasın. Derdinin para olmadığını biz zaten biliyoruz, ama bu elemanlarda görsün.

Hadi be Allah'ım. Yalvarıyorum olsun şu senaryo.

Takımı sabote eden oyuncularla ne yapabilir ki ? Yarın yollanıcak büyük ihtimalle, yolu açık olsun.

sana katılıyorum galatasarayda disiplin sorunu var rijkaardın babacan tavrı olmadı...türk oyuncularına dikdatör lazım...

Çünkü Türk insanı uyarılmaya mecbur her sektörde,patronunuz geldi,''arkadaşlar ben çıkıyorum çalışmaya devam edin'' dediği kaç kişi çalışır,oo patron gitti yakın sigaraları..

Bizler böyle büyümüş yetişmiş insanlarız,bunlarda Türk oyuncuları boşluğu bulsun anasını bile satarlar ortalığın,hiç kimse masal anlatmasın önceden yerliler çıkıp biz çok didiniyoruz sahada yabancıları çok seviyor taraftar derdi,hadi desenize Baros kadar çok istedim olmadı ama onu alkışlıyorlar desenize,artık herşey iyi oynayanın yönünde çünkü b.kunu çıkardı bazı oyuncular o yüzden Terim..!

Eğerki Rijkaard'ın görevden alındığı açıklanırsa yarın Adnan Polat ve Sezgin defolsun gitsin.

Samimiyetinize, tek bir icraatinize inanmıyorum artık.

Futbol devrimiymiş.

Yesinler devriminizi!

Mantelite farkı işte.

Rijkaard gider, burada disiplinsizliğe neden olacak tavırları ile Milan'da saygı duyulur kendisine.

Fatih Terim, burada herkesi disipline edebilecek tavırları ile Milan'da futbolculardan tarafından nefret edilir.

Mantelite farkı işte.

Rijkaard gider, burada disiplinsizliğe neden olacak tavırları ile Milan'da saygı duyulur kendisine.

Fatih Terim, burada herkesi disipline edebilecek tavırları ile Milan'da futbolculardan tarafından nefret edilir.

Biz İtalyan değiliz ki...

Biz böyle bi milletiz moruk bizde rahatlık g.te batar bunu sende biliyorsun.

Çünkü Türk insanı uyarılmaya mecbur her sektörde,patronunuz geldi,''arkadaşlar ben çıkıyorum çalışmaya devam edin'' dediği kaç kişi çalışır,oo patron gitti yakın sigaraları..

Bizler böyle büyümüş yetişmiş insanlarız,bunlarda Türk oyuncuları boşluğu bulsun anasını bile satarlar ortalığın,hiç kimse masal anlatmasın önceden yerliler çıkıp biz çok didiniyoruz sahada yabancıları çok seviyor taraftar derdi,hadi desenize Baros kadar çok istedim olmadı ama onu alkışlıyorlar desenize,artık herşey iyi oynayanın yönünde çünkü b.kunu çıkardı bazı oyuncular o yüzden Terim..!

m

rijkaarda yeterince şans verildi diye düşünüyorum geçen yıl ki çok büyük başarısızlığa rağmen devam ettik bu sene çok daha kötü durum...uefa da ilk defa duyduğum takıma elendik...

yahu sezginin yonetimin isi ne her gun oradalar disiplini de onlar saglasin yahu

niye FR nin derdi oluyor ki o?

adam takimi calistirdin taktigini versin yeter

neymis bu disiplin olayi yahu

sanki antremana herkes gec geliyor

geliyorlarsa FR ile ne alakasi var ver cezasini, siz gormuyormusunuz yonetim musvetteleri

istifa etmeni bekliyorum kovulma istifa et madem büyük t.d sün... paranın senin için önemli olmadığını göster sırf tazminat alayım diye durma takımın başında.

küme düşecek takım ya aldığı puanlar şans hiç bir şey yok ortada 75 maç diyorum lan 75 maç 1.5 sene hala rijkaard sistem devrim futbolcu disiplin vs ...

bahaneler yine bulunur hemen, olmadı abi ben de severdim FR ı ama olmadı yapacak bişi yok bunu kabullenmek de erdemdir. Terim de gelmesin bu takıma keşke Lucescu olsa keşke

Adnan Polat hep der ya birde bardagin dolu tarafina bakin, yav siz gidin once aynaya bakin nerde hata yaptik, transferlerde hic mi hata yapmadik, Mustafa Sarpi mecburiyetten oynatiyor Rijkaard, Mehmet Topal gecen sene gercekten cok formsuzdu gitmek istiyordu gitti, orta sahaya Cana alindi Rijkaard tabiki oynatmak istiyor o da formsuz Misi formsuz Pino yonetim istedigi transferdi caresizlikten vs vs tekrar anlatmak istemiyorum... Rijkaard bütün taktikleri deniyor her turlu oynadik yine kaybettik sorun futbolcularda bunu anlamak cok kolay bizim kadromuzdaki futbolcular cok yetersiz

Lucescu filan gelmez arkadaşlar boşa umut etmeyin.O adamın bütün istedikleri yapıldı klüp tarafından.Düzen takır takır işliyor Shakhtar'da.Yeni stat yaptılar üstüne.Ne diye bırakıp gelsin?Biz aynı şeyi Rijkaard için yapabildik mi?O düzeni sağlayabildi mi yönetim?Hayır.Olay burada bitiyor işte.

m

rijkaarda yeterince şans verildi diye düşünüyorum geçen yıl ki çok büyük başarısızlığa rağmen devam ettik bu sene çok daha kötü durum...uefa da ilk defa duyduğum takıma elendik...

Ben bir çok kaybettiğimiz maçta kenar müdehalelerinin zayıf olduğunu gördüm,bir hocanın en önemli özelliği insan sarrafı olmasıdır,bakacak bu adama tembel,kızmayınca çalışmıyor,kızacaksın o zaman,kızmıyorsan olaylar buraya gelir,yani adamına göre öyle iyi muamele yapacaksın ki,ayrımcılık yaparak değil,herkesin anladığı dilden anlatacaksın..Rijkaard Galatasaray markasına güvenerek geldi buraya,Galatasaray Avrupa'nın önemli takımı dedi,oyuncusuda Avrupa standartlarındadır dedi,fazla uyarmaya gerek yok dedi,bunlar işini bilen adamlardır dedi,öyle miydi?

Hayır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt