Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Böyle birşey olursa Galatasaray'lılığıma mola veririm ve derhal İstanbul, uçağına bilet alır kulüp binasında protesto ederim Adnan Polat'ı. Böyle birşey yapmayı bence göze alamazlar.

heryerde konusulmaya baslandi buyuk ihtimal o capsizi getirecekler

gençleri oynat o zaman di mi madem komplo varsa

aynen ama anlatamazsın bunu kimseye ne de olsa FR barcelonayı şamp. yaptı gönüllerde yeri başka.

sistem 4-3-3 demeye xavi iniesta demeye futbolcular demeye başlanır. Barcelona hayranlığı ağır basanlar bi daha düşünsün bi zahmet kör olmak lazım görememek için. Bazı insanlar vardır sürekli en iyiyi desteklerler şimdiki barcelona sevdalıların çoğu zamanında reali sevmişlerdir ya da arsenali malesef bu tayfanın belki büyük kısmı uefa kupası galatasaraylısı lafım kimseye değil ama böyle bir gerçek var.

Futbolcuların Ersun Yanal aşkı fazla gibi geliyor bana

Futbolcuların Ersun Yanal aşkı fazla gibi geliyor bana

Tam da kolay lokma değil mi ama.Onlara Fatih Terim lazım.Ver odunu,sür sahaya.İnsallah Fatih Terim gelir.

Not:İroni değildir.Şu an için en uygun isim o.Hele ki Ersun Yanal faciası ile yan yana geldikten sonra ismimiz.

ersun yanal gelirse martta kadar polat gider....

seneye inamato transfer edildi son 3 haftaya kadar da şampiyonluğa oynadık.... ......o kadroyla rekor puanla şampiyon olduk.....marifet barcelonayı şampiyon yapmak değil bu takımı şampiyon yapmak....

Barcelona'nın imkanlarıyla Yılmaz Vural'da kupa canavarı olur kadrosundan kalite, kulüp kasasından para fışkırıyor! Rijkaard Barcelona'da hata yapmıyor muydu? Yapıyordu mutlaka ama Barcelona'da kadro iyi kaldırıyordu her hatasını ve teknik anlamda Cruyff'un desteği olduğu söylenirdi. Galatasaray'da birinci beyin Rijkaard ama ya o potansiyel yok kendisinde ya da buraya tatile geldi. Ankaragücü'nü, Ali Sami Yen'de yenemiyoruz üstelik adamlar bize karşı tarihi fark rezaletini yaşatacaklardı ! Hoş 4 tane rezil gol yememizde berbat bir hezimet. Ankaragücü'nün başında stajyer hoca Ümit Özat var düşünün! Adamlar kontratakla akın akın geliyor bir buna çareyi hoca düşünecek. Şu ligde şampiyon olan hocalar ne büyük adamlarmış yahu! Hele Ankaragücü'nden kendi sahasında halı saha golleri gibi gollerle 4 yemeyen takım kuran, taktik veren hocalar ne büyük adammış.

Bu Ertem Şener'in gerçek twitter profili mi cidden? Yazdıkları çok çocuksu, ego tatmin etme yazıları. Eğer gerçekse Ertem Şener'den de soğudum yani birden.

dilerim yolun acık olur...senı cok sewıoruz..ama koca bır hayal kırıklıgı ıcındeyız.fatih terim camıaya dılerım hayırlı olur

Güle güle git hocam inşallah Galatasaray'ımız için hayırlısı olur. :(

Çok savundum hocayı ancak bugün maçta bilerek ve isteyerek oynamayan adamları görünce artık yapacak birşeyin kalmadığını düşünüyorum. Hollanda milli takımına oynattığın güzel futbolu, şuan ki Barcelona takımında bile büyük emeğin olduğunu unutmayacağız.

İki sene önce deseydi biri Galatasarayın başına reykard geçecek diye.Yok derdik hayatta gelmez.Bu ilk inanılmaz.Geldi ve Galatasarayı 1.5 senede enkaza çevirdi.Buda ikinci inanılmaz.

hala sorun teknik direktör de mi sanıyorsunuz?,kaç senedir öğrenemediniz mi bunu? yazık vallahi yazık:)

Böyle mi olacaktı sonu? :( Bu yönetimin ben :mad:

rijkaard senin hiç bir suçun yok aslında senin hatan adam yerine koyup istanbula geldiğin muhatap olduğun insanlarda. git türkiye'den kurtar kendini. sözleşmen gereği gerçekleri söyleyemiyorsun şu anda ama galatasaraydan ayrılınca bu adnanların pisliklerini dökersin inşallah ortaya.

Yakında böyle bir şey görecez heralde

ads%C4%B1z.bmp

Bizim gördügümüzü Yönetim görmüyormu? Bazi oyuncularin mahsus kötü oynadiklarini nasil iclerinde barindirabiliyorlar.

Nasil onlari kovmayipta seni kovmayi düsünebiliyorlar anlamiyorum..

Sensin aslinda bu Camiaya yakisan digerleri degil Hocam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt