Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

galatasaray çok yumuşak oldu rijkaard dönemi gol yiyince maçtan kopuyoruz direk...kondisyon berbat...

Şu sarp inadın getirdi sonunu be hoca.

Fazla iyi niyetli olması sonu oldu.Mezarını kazanlar Servet ve çetesi oldu.

Rijkaard Galatasaray'da !..

2sbsr3p.jpg

Ve Galatasaray'ın hocası açıklandı !.. Bir çok ismi gündeminde tutan sarı kırmızılılar, ünlü Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile anlaştı !.. Galatasaray resmi açıklamayla bunu duyurdu !..

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ''Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörülüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz'' denildi. Frank Rijkaard saat 17.00'de İstanbul'a gelecek ve saat 20.00'de resmi mukaveleye imza atacak.

Kaynak ligtv.com.tr

1.5 sene önce

biz Türkler şu dengeleri bi oturtamıyoruz

skor taraftarı denile denile artık kimse skora bakmaz oldu

futbolda skoru tamamen kenara bırakamazsınız

kaldıki takımın oynadığı oyun rezaletken

karabükspora ezilerek yenilirken

adamlar hala bana skor taraftarı diyo

bir grup oluştu şimdi

"biz skora bakmıyoruz" diyen

kardeşim demekki maçları da izlemiyosun

bu takım bu sezon oynadığı hangi maçta bi ışık gösterdi

bu grubun diğer mentalitesiyse "koskoca rijkaard abi vardır bi bildiği"

var bildiği tamam da senin kadrona göre yok

gitse liverpoola

coşturur takımı ama burada olmaz

hikmet karaman manisaya 4-3-3 oynatır beşiktaşı yener

ama rijkaard 4-3-3ü Galatasarayın tarihinin en önemli kadrolarından biriyle bile başaramaz...

Galatasaray taraftarı şunu gör artık

bu adam her hezimetten sonra iyi oynadık ama yenildik diyo basın toplantılarında

demekki onun iyi oyun algısı bizim için yeterli değil

adamın hedefi dünkü maçtaki gibi oynamak demekki çıkıp iyi oynadık diyo

yani geldiği takımın hedeflerinin farkında değil

acilen kovulması lazım

Rijkard la bu işin olamıyacağı belliydi neden bu duruma gelene kadar bekledin başkan bu seneki başarısızlığın hesabını nasıl vereceksin.

karpaty e elendik,4 mağlubiyet aldık,10 kişi fenere yenildik......kazandığımız hiçbir maçta iyi oynamadık.yendiğimiz 3-1 lik belediye maçının 2.yarıı bile ızdırap dolu gecti.......güle güle

Fazla iyi niyetli olması sonu oldu.Mezarını kazanlar Servet ve çetesi oldu.

Ne alakası var yahu takım top oynamıyorsa servet ve çetesi m, dizayn etti bunu.

Dikiş tutturamadı,oynatmak istediği sistemden ve bazı adamlardan vazgeçmedi,takımı rezil rüsva eyledi ,hala bu adamı koruyorsunuz.

Pes artık diyorum pesssssss!

biz Türkler şu dengeleri bi oturtamıyoruz

skor taraftarı denile denile artık kimse skora bakmaz oldu

futbolda skoru tamamen kenara bırakamazsınız

kaldıki takımın oynadığı oyun rezaletken

karabükspora ezilerek yenilirken

adamlar hala bana skor taraftarı diyo

bir grup oluştu şimdi

"biz skora bakmıyoruz" diyen

kardeşim demekki maçları da izlemiyosun

bu takım bu sezon oynadığı hangi maçta bi ışık gösterdi

bu grubun diğer mentalitesiyse "koskoca rijkaard abi vardır bi bildiği"

var bildiği tamam da senin kadrona göre yok

gitse liverpoola

coşturur takımı ama burada olmaz

hikmet karaman manisaya 4-3-3 oynatır beşiktaşı yener

ama rijkaard 4-3-3ü Galatasarayın tarihinin en önemli kadrolarından biriyle bile başaramaz...

Galatasaray taraftarı şunu gör artık

bu adam her hezimetten sonra iyi oynadık ama yenildik diyo basın toplantılarında

demekki onun iyi oyun algısı bizim için yeterli değil

adamın hedefi dünkü maçtaki gibi oynamak demekki çıkıp iyi oynadık diyo

yani geldiği takımın hedeflerinin farkında değil

acilen kovulması lazım

Ben bunu geçen sezonun ortasından beri söylüyorum,ama sanki bazıları gaflet uykusuna yatmış.

Yahu arkadaş hala savunanlar var ya bu rezil futbolu ve bu futbolun baş sorumlusu adamları ne diyeyim artık ,harbiden bizim ülkede futbol neden gelişmiyor anlamak zor değil.

Ben bunu geçen sezonun ortasından beri söylüyorum,ama sanki bazıları gaflet uykusuna yatmış.

Yahu arkadaş hala savunanlar var ya bu rezil futbolu ve bu fotbolun baş sorumlusu adamları ne diyeyim artık ,harbiden bizim ülkede futbol neden gelişmiyor anlamak zor değil.

Bizim ülkede futbol şundan gelişmiyor.Kafasına göre yabancı hoca göndermekten zevkl alan futbolcu çetesi, kafasına göre transfer yapıp hoca kovalayan yönetim zihniyeti yüzünden.Evet Rijkaard'ı destekliyorum ve gaflet uykusuna yatmışım. Yabancı hayranıysak yabancı hayranıyız evet.

Frank Rijkaard gibileri yani oldukça profesyonel, takımdaki herkese profesyonelce yaklaşan, iyi niyetli vs. kişiler Milan gibi kulüplerde saygı görür, oyuncular tarafından sevilir ve genel de başarılı olur.

Fatih Terim gibileri ise yani oyuncusunu çocuk gibi azarlayan, hatta küfür eden, profesyonel tavırlardan uzak ve kibirli kişiler ise Galatasaray gibi kulüplerde başarılı olur, oyuncular tarafından "korkudan" saygı duyulur ve artık ne kadar başarılı olabiliyorsa olur.

Ama sorun şu ki, Fatih Terim gibileri Milan gibi kulüplere gidince asla sevilmez, oyuncular tarafından asla saygı duyulmaz.

Rijkaard gibilerin ise bizim gibi kulüplerde medyaya kolayca yem edilir, oyunculur iyi niyeti kötüye kullanır.

Ama gel gelelim, bunun sonucunda Milan gibi kulüpler her zaman bizlerden daha büyük, daha başarılıdır.

Mantelite ve zekâ farkı diyelim..

Bizim ülkede futbol şundan gelişmiyor.Kafasına göre yabancı hoca göndermekten zevkl alan futbolcu çetesi, kafasına göre transfer yapıp hoca kovalayan yönetim zihniyeti yüzünden.Evet Rijkaard'ı destekliyorum ve gaflet uykusuna yatmışım. Yabancı hayranıysak yabancı hayranıyız evet.

Arkadaş yabancı hayranı olacaksak işini bilen adamların hayranı ol ya da kimin olursan ol ,ama ben Galatasaray hayranı biri olarak bu adamın gidişine çok sevineceğim,bu bizler için gerçekten Galatasaray ı sadece sarı kırmızısı için seven Galatasaray olduğu için seven,çakma yabancı marka isimler için Galatasaray ı desteklemeyen taraftarlar için yeni bir umut olacaktır.

Ben son 7 yılda bu kadar aciz bir futbol izlemedim,!!

Arkadaş yabancı hayranı olacaksak işini bilen adamların hayranı ol ya da kimin olursan ol ,ama ben Galatasaray hayranı biri olarak bu adamın gidişine çok sevineceğim,bu bizler için gerçekten Galatasaray ı sadece sarı kırmızısı için seven Galatasaray olduğu için seven,çakma yabancı marka isimler için Galatasaray ı desteklemeyen taraftarlar için yeni bir umut olacaktır.

Lucescu işini bilen adam değil miydi? Peki onu ve Jardel'i kim yedi bitirdi.

Emre-Okan çetesi.

Adabını bil.Kimse yabancı hayranı değil burada.O çok övündüğünüz yerlileri izle dün 2. ve 4. golde Servet'in yaptıkları hata değildi.Sabotajdı.Hocasını sevmemek başka şey takımına ihanet etmek başka birşey.Rijkaard emin ol o apaçi tayfasından çok daha adamdır ve Galatasaraylıdır.

Ben ölümüne Galatasaraylıyım ve Rijkaard'la devam diyorum.Benim taraftarlığımı sorgulamak haddine değil. Efendi ol.

Frank Rijkaard gibileri yani oldukça profesyonel, takımdaki herkese profesyonelce yaklaşan, iyi niyetli vs. kişiler Milan gibi kulüplerde saygı görür, oyuncular tarafından sevilir ve genel de başarılı olur.

Fatih Terim gibileri ise yani oyuncusunu çocuk gibi azarlayan, hatta küfür eden, profesyonel tavırlardan uzak ve kibirli kişiler ise Galatasaray gibi kulüplerde başarılı olur, oyuncular tarafından "korkudan" saygı duyulur ve artık ne kadar başarılı olabiliyorsa olur.

Ama sorun şu ki, Fatih Terim gibileri Milan gibi kulüplere gidince asla sevilmez, oyuncular tarafından asla saygı duyulmaz.

Rijkaard gibilerin ise bizim gibi kulüplerde medyaya kolayca yem edilir, oyunculur iyi niyeti kötüye kullanır.

Ama gel gelelim, bunun sonucunda Milan gibi kulüpler her zaman bizlerden daha büyük, daha başarılıdır.

Buna ekonomik farkı da ekleyelim işte o zaman Fatih Terim üzerinden yapılan Rijkaard fetişizmi yerle bir olur....

yabancilar napti sana

Yapma yahu işin iç kısmını biliyor musun acaba sen Fatih Terim neden Milan dan kovuldu.

Fiorentina lılar hala unutmuş değil.

Ben de Fatih Terim i şu anda takımın başında görmek istemem,oynatacağı futbolun kalitesine güvenemediğimden yine de şu frank denen şahıstan iyi top oynatır benim fatih hocam.

Ama gel gelelim sana tarihinde en büyük başarılarını kazandırmış bir adamı sen hakaret edercesine elin Hollandalı sana karşı aşağılarsan orda sana vefakar bir galatasaray taraftarı olarak dur derim ve YAZIK derim.

Bu adam oyuncularının cebine para koyan adamdır ne bilrsin ki konuşursun derim.

Milan gibi klüpler senden büyük çünkü iyi yönetildikleri için ekonomik açıdan zengin oldukları için ,böle acıtasyonlarla bir yere varamazsın.

senin o büyük dediğin takımları Fatih hocanın temelini attığı 200 yıllarında ki Galatasaray dize getirdi.

Bugün frank ın temellerini attığı takım karabük karşısında eziliyor.

Objektif olun ve değerlerinizi sahip çıkın,takım iyi oynamıyor hatta rezil futbol oynuyor daha neyini savunuyorsunuz bu takımın.

Neyinden umut ediyorsunuz?

Sizlerden ricam Fatih Teri mi sevin ya da sevemeyin(ben de takıma gelmesini istemem)ama Frank a yaranacam diye ona sallamayın bu çok büyük bir ayıptır.

fatih hoca hem karakter hem de t.d olarak franktan üstündür.

Lucescu işini bilen adam değil miydi? Peki onu ve Jardel'i kim yedi bitirdi.

Emre-Okan çetesi.

Ne alakası var yahu,çok telegol izleyip Ahmet çakar dinlemişsiniz renktaşlarım.

Lucescu nun yollanması tamamen Galatasaray ın ligi ikinci bitirmesi ve Özhan Canaydının seçilmek için fatih terim kampayasından dolayıdır.

Lucescunun 2.yılında üstelik takımda Emre ve Okan yoktular:)

Hani bu kadar da komplo teorisi olmaz,ayrıca işini bilen derken tam olarak Lucescu yu kastedmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt