Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard: "Taraftarla buluşacağım için çok heyecanlıyım"

Bilet durumları nasıl acaba ne kadar satılmış belli mi?

Demim biletix'den baktım.Sadece bunlar kalmış

372.00 TL VIP 1

317.00 TL VIP 2

207.00 TL Numaralı Grup 1

207.00 TL Kapalı Alt Grup 1

152.00 TL Kapalı Alt Grup 2

31.00 TL Yeni Açık Alt

Cevap: Hooijdonk'tan Rijkaard yorumu!

keske Pierre yardimci antrenor olarak gelse.

hem turkiyeyi cok iyi biliyor hem de bir marka isim.

hos olurdu acikcasi cok efendi, durust kisiligi olan bir oyuncuydu

Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Rijkaard almancayi nerden biliyor ya.Mactan sonra dsmartta röportajina denk geledim,almanca konusuyordu.:o

zaten hollanda dili de Almanca'ya benziyor sanıyorsam

S232123480.jpg

Kendini tribünde görünce :))

Rijkaard: ‘Çok kolay olmadı’

Galatasaray’ın en çalışkan ismi olarak göze çarpan Milan Baros, Tobol’un kalecisini geçemedi. Rakip defansı fazlasıyla meşgul eden Çek golcü, takım arkadaşlarının rahat pozisyon bulmasını sağladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, kendi liginde 14 maç oynayan Tobol önünde ortaya koyulan mücadele için futbolcularını tebrik etti, “Bizim için erken gelen bir maçtı. Kolay olmadı ama özel bir galibiyet aldık” diye konuştu

Cim-Bom, Kazakistan’da berabere kaldığı FC Tobol’u rövanşta mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’nde 3. tura adını yazdırırken, Teknik Direktör Frank Rijkaard sonuç ve futboldan memnun olduğunu ifade etti.

Hollandalı çalıştırıcı, iyi bir mücadele ortaya koyduklarına dikkat çekerek, “Bizim için önemli bir maçtı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok fedekârlık yapmak zorundaydık ve bunu başardık. Tobol kendi liginde 14 maç oynamıştı. Bizim için erken gelen bir maçtı. 7-8 milli futbolcumuz vardı. Onlar için 90 dakika oynamak biraz zordu. Çok kolay olmadı, ama bizim için özel bir galibiyetti” diye konuştu.

‘Arda çok başarılıydı’

Rijkaard, 3. turda İsrail ekibi Maccabi Netanya ile eşleşmeleri için, “Turları geçtikte daha güçlü takımlarla karşılaşacağız. Şu anda önümüzde çalışmak için zamanımız var” yorumunu yaptı. Tecrübeli hoca, Chelsea’de forma giyen Deco’nun transfer edileceği iddialarıyla ilgili soruya gülümseyerek, “Yeni bir haber. Bu beni şaşırtmadı. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim!” yanıtını verdi.

Galatasaray’ın hocası, sarı-kırmızılı taraftarlara hayranlık duyduğunu da belirterek, “Takımın devamlı yanında yer aldılar. Galibiyeti onlara armağan ediyorum. Orta sahada Ayhan, Mustafa Sarp ve Arda iyi futbol çıkardılar. Arda bu müsabakada daha farklı bir pozisyonda oynamasına rağmen çok iyi bir maç çıkardı. Oynadığı yer yeni, yorucu ve zor bir pozisyondu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milliyet

Cevap: Rijkaard: ‘Çok kolay olmadı’

“Yeni bir haber. Bu beni şaşırtmadı. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim!” düşündürücü :rolleyes:

Cevap: # Frank Rijkaard

Rijkaard, müthiş kariyerinin yanı sıra insani yönüyle de herkesi kendine hayran bırakıyor.

Galatasarayımızın dünyaca ünlü Teknik Direktörü Frank Rijkaard, müthiş kariyerinin yanı sıra insani yönüyle de herkesi kendine hayran bırakıyor. Hollandalı hoca son olarak, Kazakistan ekibi Tobol ile yapılan Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçında aldığı darbeyle kafa travması geçiren Serdar Eylik'i önceki gece (02.00) hastanede ziyaret ederek, örnek bir harekette bulundu.

Hazırlık kampının ilk günlerinden bu yana, PAF takımdan gelen genç futbolcuyla yakından ilgilenen Rijkaard, önceki gece de takım otobüsü Florya'ya geldikten sonra yanına yeni kaptan Arda'yı da alarak, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nin yolunu tuttu. Ünlü teknik adam, Tobol maçıyla birlikte Ali Sami Yen'de ilk kez taraftarın karşısına çıkan 19 yaşındaki genç yetenekle yakından ilgilenirken, gösterdiği performans nedeniyle futbolcusuna övgü yağdırdı. Serdar'ın yaşadığı sakatlık nedeniyle derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden Rijkaard, “İlk defa böyle bir atmosferde oynamana karşın güzel işler yaptın. Sakatlığının ciddi olmaması en güzel haber” dedi.

Takım kaptanı Arda Turan ise, veliahtı olarak gösterilen Serdar'a destek vererek, performansının çok iyi olduğunu dile getirdi. Bu arada sedyeyle oyunu terk ederek herkesi korkutan Serdar Eylik dün taburcu oldu. Kontrol amaçlı olarak geceyi hastanede geçiren genç yeteneğin 3 gün süreyle evinde istirahat edeceği bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt