Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

hayal gibi duran bir adamı samiyende görebiliyoruz artık öncelikle haldun üstünele tesekkürü borc bilirim. teknik patronumuza gelince apayrı bir şey artık rahatca mac izleyebiliyorum gecen yıllar iki çift ayaga bakan takım(arda kewell lincoln)bu yıl tam olarak takım olma yolunda yürüyor.Herkez elini tasın altına sokuyor.Bunu saglayan rijkaardtır ve bu gercekten galatasarayımızın basına gelen en büyük patronlardan biridir.

Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birine sahibiz..

Gurur duyuyorum..

En yakın rakibimizin teknik direktörü türkiye kupasını görememişken Rijkaard şampiyonlar ligini kaldırmıştır nasıl kıyaslanırki zaten?

Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birine sahibiz..

Gurur duyuyorum..

En yakın rakibimizin teknik direktörü türkiye kupasını görememişken Rijkaard şampiyonlar ligini kaldırmıştır nasıl kıyaslanırki zaten?

+ ve en iyi yardimci antrenorlerden birine sahibiz.

Bugunku maçta gollerden sonra sevinci o kadar hosuma gitti ki.

Biz Rijkaard'i sogukkanli bilirdik ama bize hemen uyum saglamis anlasilan ..

Içimizden biri Frank Rijkaard :)

Maç sonu soyunma odası girişinde bekleyip oyunculardan su dağıtan elemana kadar herkesi tebrik etmesi hoşuma giden bi davranıştı.

Şu soyunma odası önündeki kutlayışını izledikten sonra mutlu oldum :) Takımına değer veren adam gibi adam.

Benim de rijkaard gibi bir hocam olsaydı herhalde oxford veya harvard'da okurdum gibime geliyor:D

oyuncularıyla nasıl ve ne şekilde iletişim kuracağını cok iyi biliyor .ne laubali ne de soğuk.

Nazardan ve kem gözlerden korusun rijkaard'ı:)

Ekli dosyayı görüntüle 512

o heyecanı görmek bize yansıtması gerçekden çok güzel.

ok kaliteli bir takım karşısında oynadık ve 3 puanı almasını bildik. Genel performansımızı beğendim".

Mutluyuz

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Gaziantepspor'u yenerek lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduğunu söyledi. Rijkaard, maç sonu yaptığı değerlendirmede güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "İlk 30 dakika harika oynadık. Sonra pas hataları yaptık ve konsantrasyonumuzu kaybettik" dedi.

Hepsi gayretli

Bazı oyuncularında yorgunluk belirtileri gözlediğini dile getiren Rijkaard, konuşmasını şöyle tamamladı: "Güçlü bir takıma karşı oynadık. Skor 2-0 olunca biraz gevşedik. Genel performanstan memnunum. Futbolcularım verdiğim görevi yerine getirme gayretindeler. Her şeye rağmen iyi yolda olduğumuzu gayet net bir şekilde söyleyebilirim."

Fanatik.

idmanı izlerken beni şok eden adam.

35 dakika bekleri taç çalıştırdı bu adam. taç. bildiğin taç? otuz beş dakika.

bek mi kullanıyor taçı? ön liberodan biri ortada kalıp diğeri hareketleniyor, taçı sabri kullanıyor hakan balta yaklaşıp topu ayhan' a veriyor. sırf bu 3 paslık organizasyon 35 dakika.

nasıl bir takım geliyor, gerisini siz düşünün. he ayrıca;

rıjkaard: ayhan orda neden zorluyorsun, neden defansa dönmedin topu?

ayhan: hücu..

rijkaard: senin orda ofansa dönmen zor, topu kaptırdın. o topu tekrar kazanmak için tekrar yorulacaksın. ama zor pozisyonda defansa dönersen karşı takım yorulur. yorulacağına onlar yorulsun. top bizde kalmalı!!

biz ise üç pas üst üste yapmak için gol anını bekleyelim anasını satayım.

Ekşi sözlük'ten alıntı...

İnsan idare edebilme yeteneği gerçekten çok iyi,geçen sene Skibbe hep aynı 11'i oynatarak yedek oyuncuların ağzınla kuş tutsa oynayamayacaklarını dolaylı yoldan belirtiyordu,ama Rijkaard hazır olanı oynatıyor görüyoruz Aydın daha iyiydi Kewell oturdu,isim önemli değil geçrekten çok hoşuma gitti bu durum,rekabeti arttırmak zorunda,bravo hocam kısa zaman oldu ama hiç kötü bir eleştiri getirmedik sana,işini layıkıyla yapıyorsun yolun başındayız umarım bu çizgiyi bozmayız ve sistemimizi daha iyi bir şekilde sahaya yansıtırız.

Rijkaard umarım uzun zaman bizle olur..Ve işler kötü giderse bu ''kötü gün dostu'' taraftarımızıda rijkaardın arkasında görürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt