Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam gaz verme aman,ne finali yahu,daha gruptan 1.ci çıkacağımız belli değil,daha çok var.Eminim başkanı mutlu etmek için söylemişsindir.
Basının bu açıklamayı saptırması yüzünden başı ağrır o yüzden dedim,geçen sene ki gibi finale adım adım diyorlardı grup elemelerinde,önünü görmeden yolun sonunu görmek istersen takılıp düşersin.
Ama dikkat edin geçen sene çok büyütmüştük Final Final Final diye + olarak Şükü Saracoğlu'nda oynanıyordu maç daha başka bi boyut kazanmıştı beklentilerrde artmıştı haliyle oyunculardada baskı olmuştur büyük ihtimal.
Zaten hedefimiz her zaman en yüksek olmalıdır bu belli ama bu sene öyle geçen seneki gibi büyütülmüyor final meselesi. Geçen sene her kazanılan maçtan sonra final final deniyordu bu sene abartısız sadece hedefimiz final deniyor o kadar Galatasaray gibi bi klubünde hedefinin kupada final olmasından daha doğal bişey yoktur hocam.
Müdür elbette çıkıp çeyrek final bize yeter demesine kızardım hocanın ama ayaklarımız yere basmalı,daha yolun başındayız,bunu herkes bilsin,hayalci olmaya gerek yok,daha Cl'den gelen takımlar Uefa'nın zorluk derecesini arttıracak,biz takımımıza inanalım ki inanıyoruz,maç maç düşünelim 3 puanlık hesaplar yapalım.
zaten galatasarayın hedefi her zaman her hiçbir zaman finalden
Arkadaş ne nokta, ne virgül, hangi kelimeyi ne amaçla yazdığın belli olmuyor, yazarken biraz özen gösterelim lütfen! Yazdığımız şeyleri kendimiz anlıcağımız şekilde değil, karşımızdakinin de anlıyacağı şekilde yazsak iyi olur.Okuyan insan eziyet çekmesin yani.![]()
Kelimeleri karışık vermiş, düzene siz koyacağınız diyor..![]()
Yani dostum en iyisi bu. Ben bilmiyorum içimden finale çıkacaz gibi geliyor yavaştanAma beklentilerim çok düşük ki bu sene toptan ben düşürdüm beklentileri. Bu seneyi sisteme alışma senesi olarak görüyorum baştan beri
![]()
Forumda bazı düşünceler varki en zıt üyeler bile ortak noktada birleşebiliyor. Örnek olarak Gökhan-Servet ve Topal-Sarp ikilisinin aynı anda oynayamacağı fikri herkesin ağzına haftalardır sakız oldu. Gerçekten de Gökhan-Servet ikilisi haftalardır aynı anda oynatıldığı, Topal-Sarp ikilisi haftalardır yanyana oynatıldığı için onlarca gereksiz gol yedik. Peki Rijkaard neden hala uyumsuz ikililerde ısrar ediyor?