Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

geçmiş olsun,

hocanın yokluğunda disiplin konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, Neeskens var sonuçta :)

Ben formda olanı tutuyorum hocam.Son maçlarda ilerde presi özledim galiba..

Bende yaa.

Sonra'da Nonda girip ølmus bir defansi yarmasini:D

Burdan Rijkaard ailesine buyuk gecmis olsun.

Simdi Rijkaard icin savasacaklar aslanlar, insallah bugun guzel bir sonuc aliriz.

rijikaard ve ailesine cok gecmis olsun isallah esinin önemli biseyi yokturdur

Yönetim senı gonderırse şayet sırf futbolcular yuzunden gonderıcek. En çok buna uzuluyorum

Abartma istersen, eşi çalıştırdığı takımdan daha önemli herhalde. Bugün takımın başında olsaydı, fazla birşeyin değişeceğini zannetmezdim.

Ne demek kardeşim F1'de Schumacher'in annesinin öldüğü gün yarışa çıktı adam o yarışta da birinci oldu ne demek yani,profesyonelsen önce işini yap maç sonunda atla uçağa nereye gidersen git.

Ne demek kardeşim F1'de Schumacher'in annesinin öldüğü gün yarışa çıktı adam o yarışta da birinci oldu ne demek yani,profesyonelsen önce işini yap maç sonunda atla uçağa nereye gidersen git.

Sana bir soru: Senin için işin mi önemli, yoksa ailen mi?

Ölünce cenazesini defnetmeye gider Rijkaard o zaman. Eşi ölene kadar sorun yok. :)

Ya hocam Türkiye'de hiç kimse profesyonel değil,hele Türk oyuncusu kadar laçka oyuncu yoktur Dünya'da,bizde imam cemaat muhabbeti vardır,biz boşluğu bulduk mu her zaman kaytarırız,okulda bile hoca 5 dk dışarı çıksa herkes konuşur,biz her zaman rahatlıktan istifade eden anlayıştayız,geçen senelerde Kalli Ankara'ya gitmiyordu hatırlarsan ve hep puan kaybettik,bize rahatlık yaramaz,bize sıkı eğitim,askeriye gibi sistem bu adamları boş bırakmaya gelmez,bunlar tepene çıkar,baksana Neskeens'i fifilemeyen bir takım düşün ya,ulan adamı tınlamıyorlar utanç verici bir geceydi tek kelimeyle,bu gidişat hiç iyi değil beyler,bu takımın disiplin sorunu var!

Eşi hamileymiş ve rahatsızlanmış baya. FR'nin gitmesinde anormal bi durum yok bende olsam bende telaşlanır giderim. Zaten o kafayla sakin düşünemezdi kimse maç sırasında eşi hamile ve o haliyle baya rahatsızlanmış aklı onda kalır yani herkesin kalır doğruya doğru ne kadar profesyonel ayakları yapsakta durum böyle :D.

Ayrıca;

SONUNA KADAR RİJKAARD !

demeyide elden bırakmayalım :).

FR up to 2050!

Eşi hamileymiş ve rahatsızlanmış baya. FR'nin gitmesinde anormal bi durum yok bende olsam bende telaşlanır giderim. Zaten o kafayla sakin düşünemezdi kimse maç sırasında eşi hamile ve o haliyle baya rahatsızlanmış aklı onda kalır yani herkesin kalır doğruya doğru ne kadar profesyonel ayakları yapsakta durum böyle :D.

Ayrıca;

SONUNA KADAR RİJKAARD !

demeyide elden bırakmayalım :).

FR up to 2050!

Böyle bir G.Saray izleyeceğimi bilsem gider kahvede batak oynardım,hoca iyi etmişsin giderek.

Olayın perde arkasını bilmeden konuşmak doğru olmaz. Belki Rijkaard takımın başında sahada olmak istemiştir ancak Adnan Polat eşinin yanına gitmesine ısrar etmiştir.

Rijkaard geleceğimizdir, derken şunu kast etmiştim.

Bugün Sir Alex Ferguson, Kasımpaşa'nın başına geçse Kasımpaşa gene Kasımpaşa olur. Küme düşmemeye oynar. Ama 5 sene ile 10 sene içersinde ligin en iyi futbolunu oynayan takımlarından, etkili takımlarından ve geçen seneki Sivasspor gibi liderliği kovalayan bir takım haline gelir.

Çünkü Ferguson süre zarfı içinde sistemini daha iyi oturtur. Sistemine göre oyuncular yetiştirir.

Rijkaard'ın gelişiyle tek farkımız 4-3-3 oynamak. Çünkü daha bu seneden Rijkaard'ın, Rijkaard'lığını göstermesi pek mümkün değil. Zaman, vakit yetmez. Oyuncular buna el vermez.

Mesela gelecek sezon bu takım çok daha iyi olacak.

Göreceksiniz, eğer 3. sezonda burda olursa çok daha iyi bir halde olacak.

Rijkaard, geleceğimizdir.

En büyük sıkıntı şu.

Rijkaard ve Neskeens gibi geleceğe yönelik T.D adamlar.

Ama kadro ise geleceği geçtim bugüne oynayacak olan adamlar. 3 sene sonra çoğu 30 yaşını geçecek hatta futbolu bırakacak.

Tebrikler Frank Rijkaard

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Frank Rijkaard’ın, eşi bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard ve eşini tebrik ediyor; hayata yeni gözlerini açan Santi Rijkaard’a ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.

Tebrikler Rijkaard

Hocaya ve eşine tebrikler.

Tebrikler Rijkaard inşallah bu bebek Galatasarayımıza uğur getirir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt